Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V čem je point,

V čem je point,

glede na to, da tipkamo različnih spolov: ja ☺[/quote]

Nisem to mislila. 🙂
Včasih dobim občutek, da bi bilo pametneje, da me ni tukaj. 🙂

glede na to, da tipkamo različnih spolov: ja ☺[/quote]

Nisem to mislila. 🙂
Včasih dobim občutek, da bi bilo pametneje, da me ni tukaj. :)[/quote]
to, da si tukaj izraža tvojo skreganost s pametjo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nisem to mislila. 🙂
Včasih dobim občutek, da bi bilo pametneje, da me ni tukaj. :)[/quote]
to, da si tukaj izraža tvojo skreganost s pametjo ☺[/quote]

Zelo verjetno, da res. 🙂

Don’t worry – tu se ljudje kaj več od “predolgega” jezika niso zmožni iti; še tisti, ki bi kaj radi, si ne upajo niti registrirati, tako da, mesto ni napačno, le ljudje so napačni 😛

No saj…če bi se ti odmaknila v varno zavetje od koder si ušla,bi se še morda kakšen moški registriral :)))

Meni je ljubši babji čvek. 🙂

Moški del foruma mi že sedaj deluje preveč samski.

Moški, ki si ne upa imeti opravka z mano, ni noben moški, hehe….

Mislim da ni poanta da ne upa..prej bi rekla da se te na daleč izogne:))

Moški, ki si ne upa imeti opravka z mano, ni noben moški, hehe….[/quote]

Sam res… jaz imam skozi občutek, da bi tebe en ta prav znal dobro ukrotit. 🙂

Po mojih izkušnjah je obratno. Toda to kar trdiš ti je zame figo vredno, zase že vem kako in kaj in po kakšni ceni ter posledicah.

ps: sem pred kratkim zasledila podatek, da si že leta ’86 zahajala v diskač – torej bi mi lahko bila mama – zelo slab vzgled daješ s svojim pisarjenjem 😛

Joj, ne strašni nas no. Zdaj pa se te bojim in trepetam od strahu. 🙁
Kalipso nekam divja si mi ti to. 🙂
Skoraj same amazonke ste na MON-u, zdaj mi poredni še samo čakamo, kdaj nam boste jajčka stran rezale. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja..kakšnga Šiptarja da jo bi hlodal dan in noč haha

Sem še mlada deklica:)) oh ja..mlada tudi v diskaš zahajala.)) Si si čas vzela za brat moje poste nazaj haha oh joj,ubošče bogo si :))

No, no, to je pa že nacionalizem. 🙂

V času moje srednje šole je bil v Kopru en simpatičen Šiptar sladoledar. Mi je vedno dal eno kepico sladoleda gratis. So prijateljice govorile, da me hoče malo poredit. 🙂

Ja saj res…pa ni bilo mišljeno Bikinka kot nacionalizem,pač pa enga tazga bi rabila,bi ji ene dve okoli kepe dal…haha

Očka je bil premehak, a ne, ko so začeli hormoni delati s polno paro, bi te moral malo bremzati, ali si bila pridna po diskačih leta ’86? :)) Je pa hči menda bolj pridna, hvala bogu, da je po možu, da ti ne dela sivih las? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne da bi si vzela čas poste brati za nazaj, se pa spomnim da si to napisala v nedeljo zvečer v temi “lepa pesmica” – in ta komentar, ki sem skracala danes sem že nameravala oddati zadnjič, vendar sem si premislila za katero bolj drugo priložnost – in danes je bila kot nalašč. Mene ne moti, če sem po tvojem uboga, v končni fazi mi je vseeno za kakšno me imaš ali nimaš 😛

Očka je bil premehak, a ne, ko so začeli hormoni delati s polno paro, bi te moral malo bremzati, ali si bila pridna po diskačih leta ’86? :)) Je pa hči menda bolj pridna, hvala bogu, da je po možu, da ti ne dela sivih las? :))))[/quote]

A ti tudi vodiš evidenco o forumaših, kdaj je kje kdo bil, pa s kom? 🙂

Joj, ne strašni nas no. Zdaj pa se te bojim in trepetam od strahu. 🙁
Kalipso nekam divja si mi ti to. 🙂
Skoraj same amazonke ste na MON-u, zdaj mi poredni še samo čakamo, kdaj nam boste jajčka stran rezale. :D[/quote]

Zakaj bi koga s foruma kastrirala? “Viseče zadeve” tako ali tako nikoli ne pridejo do uporabe :DDDDD

Kalipsa ne rabiš svojo konfliktnost zvlačit ven,saj vemo da si “jadno dete” :)) Kaj češ..

Sam res… jaz imam skozi občutek, da bi tebe en ta prav znal dobro ukrotit. :)[/quote]

Takšni talenti ne vem, če sploh obstajajo, do zdaj me še noben ni znal spraviti v red 😛

I ti šta ? Jadna baka :DDD

No vidiš tu se pa strinjam s teboj.Tvoj viseči jezik te je družbi izneveril,ga pa zdaj po tipkovnici vlačiš haha

Pametni imamo pravico govoriti neumnosti, za vas bedake pa je to nujnost :DD

Pri tebi se žal zatakne prav pri pameti,ostane ti še samo bedastoča katero trosiš:)) No saj,tukaj lahko daš ogenj ven:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close