V čem je point,
Jaz imam pa kar precej točne podatke o tem, da se na nekaterih portalih moški prijavljajo tudi z ženskimi profili, da vidijo kdo in na kakšen način poleg njih kontaktira ženske, kakršne zanmajo njih. 🙂
Menda imajo tudi ženske večkrat iz podobnega razloga več profilov ali pa vsaj kakšno zaupno prijateljico.
Zato verjetno tako malo žensk, navkljub nekim ocenam o razmerju 90:10, najde na internetu pravega moškega zase, sploh če ostanejo na teh portalih malce dlje in prebolijo začetniško naivnost ter dojamejo kakšna beda so v resnici ti portali.
Pa vi to resno, da je na teh portalih le 10% žensk in kar 90% moških?
Potem bi morale ženske z lahkoto najti, če je taka izbira. Pa kolikor poznam znank, ki priznajo, da so kdaj zašle na tak portal, vse pravijo, da je totaln podn, da nima smisala, da so luzerji gor.
Če bi bilo razmerje res 10:90, bi morale ženske z lahkoto kaj najti?
Ha ha ha itak , vse sopriznale , da je totaln podn – sami luzerji.
In pol pričakuješ , da majo resen namen. Kar jaz opažam je žensk , ki resno išče moško družbo tam 1% mogoče 3%. Vse ostale so goraj ali iz radovednosti ali iz dolgega časa. Pol pa debate o štrukljih na
na chatu, ki je namenjen sex zmenkom?????
Na žalost je tako , kaj čmo.
Nekaj ne gre skupaj potapljač. Hodiš na portale za seks zmenke pa pričakuješ, da bodo tam resne ženske? Torej ne iščeš resnih, ampak avanturistke.
Jaz imam v mislih portale, kjer se iščejo resne veze, ne avanture. Razen, če vsak moški misli, da so vsi portali za seks iskat, ženske pa resno vezo in potem vse pobegnejo dol. Počasi je logično zakaj je le 10% žensk.
Forum je zaprt za komentiranje.