Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v bolnišnici je 30 odstotkov cepljenih in raste?

v bolnišnici je 30 odstotkov cepljenih in raste?

Odgovor na objavo uporabnika
ze res, ampak, 05.11.2021 ob 17:01

rok-1, 05.11.2021 ob 16:58

3 odmerek, 05.11.2021 ob 16:24

Bo poživitveni odmerek ustavil okužbe med cepljenimi? ?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Ne, ni nobene logike v tem, da bi jih ustavil. Najbrž jih bo zmanjšal.

Več kot bo cepljenih, večji odstotek od vseh v bolnici bo cepljenih.

Ze res, ampak trenutno nas je pol-pol.

30% cepljenih s hujsim potekom bolezni se meni zdi zelo velika stevilka.

Absolutno gledano že. Če pa gledaš po starostnih skupinah je situacija bolj logična.

to ni res, 05.11.2021 ob 18:21

ajajaj, 05.11.2021 ob 18:18

CrazY FroG ?, 05.11.2021 ob 18:12

Epic Fail, 05.11.2021 ob 18:09

Madona ste smešni. Štejete te cepljene ali necepljene po bolnicah. Tistim, ki jih štejejo zato, da vas z njimi strašijo… dol visi za njihov cepilni status. Samo da so visoke številke. Buuu ?

.https://www.youtube.com/watch?v=tDQw21ntR64

?

zakaj ne greš v bolnico pomagat in se na lastne oči prepričat o teh visokih številkah? aja ti sam na netu trolaš, ker reala bi te povozila.

Ne, najbolj žalostno je to, da ob tej katastrofalni situaciji, žaba – nazdravlja:(

Najbolj žalostno je da eni, beri koritneži, dejansko ob vsem tem nazdravljajo in vi jih še podpirate. Res ste neumni brezupno.

oralno zdravilo je v Veliki Britaniji že v uporabi:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/britain-approves-mercks-oral-covid-19-pill-2021-11-04/

Jemlje se po dokazani okužbi.

Finalmente…. Tako  ima svetovno prebivalstvo sedaj še malo več opcij na izbiro.

oralna kovid alternativa za preventivo pred težjim potekom okužbe, 05.11.2021 ob 19:41

oralno zdravilo je v Veliki Britaniji že v uporabi:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/britain-approves-mercks-oral-covid-19-pill-2021-11-04/

Jemlje se po dokazani okužbi.

Finalmente…. Tako  ima svetovno prebivalstvo sedaj še malo več opcij na izbiro.

Služenje s cepivi v eksperimentalni fazi vas moti, služenje z zdravili v eksperimentalni fazi pa ne? Bolje sprečiti nego lečiti je rekla moja stara mama.

Jahno, 05.11.2021 ob 19:48

Služenje s cepivi v eksperimentalni fazi vas moti, služenje z zdravili v eksperimentalni fazi pa ne? Bolje sprečiti nego lečiti je rekla moja stara mama.

V tej vojni me en Qrac briga še najmanj sedaj za to služenje -ne ti, ne jaz ne bova imela n ič od tega, če nisi ravno farmacevtski magnat… – mene briga samo moje zdravo telo, moj dosedaj zdrav imunski sitem – po vsem videnem, slišanem , prebranem doživetem – zakaj ga torej preliminarno spravit s cepivom v tveganje pred okužbo, pče do nje sploh pride, če pa je sedaj že na voljo zdravilo za preprečavanje razvoja  hujših zapletov po eventuelni okužbi. IN zame stranski učinki drugega manj hazardni kot cepivo? Think out of the box…

Ko ni bilo cepiv, je v DSO umrlo 2000 varovancev. Danes so vsi precepljeni in prebolevajo v večini brez simptomov, umirajo pa ne več zaradi covida. Toliko o slabih cepivih.

tako je to, 05.11.2021 ob 16:48

ajajaj, 05.11.2021 ob 16:41

tako je to, 05.11.2021 ob 16:36

Preboleli, 05.11.2021 ob 16:34

Dokler se bodo obnasali cepljeni kot “sej sem cepljen/a” bo tako.

Cepljeni bi pravtako morali biti testirani. Če so se cepili zaradi milejsega poteka … potem nebi imeli nic proti.

Če pa so se cepili  da bodo s papirjem mahali in s tem imeli dovoljenje za povsod …pa…so se ušteli … ker so po mojem mnenju prav ti pripomogli k siritvi okužb poleg tistih ki ponarejajo, ne verjamejo v virus…

Propomogli so k širitvi predvsem otroci v šolah in vrtcih, ki se niti ne cepijo niti ne testirajo. In ki se dnevno družijo v jedilnicah, na podaljšanih bivanjih itd. ogromno št. na kupu. Dokler šol ne zaprejo vsaj za dva tedna, ni šans, da se bo kaj spremenilo. Da pa vi na to uho nočete slišat, je pa jasna stvar.

ma kaj bluziš? spet so otroci krivi al kaj? a niso že 2 leti oni največje žrtve ne blaznosti. Otroci itak virus prebolijo skoraj vedno BP. Stari naj se cepijo pa bo mir. Kaj zdej ker se odrasli nočte cepit bomo pa otroke zapiral al kaj?? dejte se že zresnit no.

Povem ti dejstvo, pravijo, da širijo virus cepljeni, ker se ne testirajo. Otroci niso ne testirani ne cepljeni, dejstvo je, da oni najbolj širijo virus. Saj ni treba, da imajo težek potek, saj ga tudi velika večina cepljenih nima, razen starih, ampak širijo pa zagotovo najbolj oni! To je dejstvo, pa če vi še toliko zatiskate oči, kako so oni ubožci, ki so najbolj nasrkali. Niso, najbolj so nasrkali umrli in tisti s hudim potekom, se ti ne zdi?

Šole so bile 10 dni zaprte. Kako so padle okužbe?

Spravljate se na otroke, ne vidite pa fuzbal tekm, koncertov, gledaliških tekm, zabav,… Otroci so samo najbolj prikladen izgovor za tiste ki se svojim veselju nočejo odpovedat.

Virus se širi na polno, ker se cepljeni in necepljeni obnašajo kot da ga ni.

Ampak vsi pravijo da so pri nas problem bolnice, ne okužbe. Tam pa prevladujejo necepljeni starejši. Torej koga naj zapirajo?

sam fprašam, 05.11.2021 ob 16:47

In zakaj že bi se moral cepljeni sekirati za necepljenega? A ne odloča vsak zase o svojem zdravju?

Zakaj bi se pa necepljeni morali sekirat za cepljene? Zelo malo je cepljenih, ki verjame v virus ostalo je cepljena drhal.

Samo dg., 05.11.2021 ob 23:45

Zakaj bi se pa necepljeni morali sekirat za cepljene? Zelo malo je cepljenih, ki verjame v virus ostalo je cepljena drhal.

Najvecji par az iti so cepljeni ki so se cepili zaradi svobode. Teh je med cepljenimi 80%. Sj pol ni cudn da se virus širi, cepljeni par az iti se gonjo okol k psi, hebe se jim za epidemijo. Glavn da oni imajo kovid prepustnico. So kot domaci izdajalci v casu 1945, se pravi najhujsi.

Samo dg., 05.11.2021 ob 23:51

Najvecji par az iti so cepljeni ki so se cepili zaradi svobode. Teh je med cepljenimi 80%. Sj pol ni cudn da se virus širi, cepljeni par az iti se gonjo okol k psi, hebe se jim za epidemijo. Glavn da oni imajo kovid prepustnico. So kot domaci izdajalci v casu 1945, se pravi najhujsi.

Darwine. Bluziš. Ravno obratno je. Večina se je cepila zaradi zdravja in ne rabijo nobene prisile.

Večina cepljenih se nas je cepila že tam junija. Takrat ni bilo nobenih “ugodnosti”. pač eni imamo možgane, drugi pa imate skisane možgane.

darwine, 05.11.2021 ob 23:53

Darwine. Bluziš. Ravno obratno je. Večina se je cepila zaradi zdravja in ne rabijo nobene prisile.

Debilno. 🙂

točn tko, 05.11.2021 ob 16:31

V bolnišnici je 30% cepjenih, na intenzivni negi pa umirajo predvsem necepljeni.

Res je, če pač vrjameš medijem in pa postavljeni “stroki”.

Iz zanesljuvih virov pa vem, da je slika vseen drugačna 😛

Moramo pa vedeti da je pol od teh kateri so pristali v bolnišnicah lažno cepljenih. Samo toliko !

Primer kolega.

Ženini starši so zboleli kljub temu da so cepljeni, pač starejši in slab imunski sistem, kolegova žena ni bila cepljena , on je cepljen, ona je zbolela , on ne ker ima oba odmerka Pfajzerja.

Ena južna neprijavljena, 06.11.2021 ob 08:41

Res je, če pač vrjameš medijem in pa postavljeni “stroki”.

Iz zanesljuvih virov pa vem, da je slika vseen drugačna 😛

Iz prve roke povem, da na intenzivni negi umirajo necepljeni.

ena iz intenzivne, 06.11.2021 ob 08:59

Iz prve roke povem, da na intenzivni negi umirajo necepljeni.

Hahaha, debilno. 🙂

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 08:06

Večina cepljenih se nas je cepila že tam junija. Takrat ni bilo nobenih “ugodnosti”. pač eni imamo možgane, drugi pa imate skisane možgane.

Kje ti ziviš mat kurja. Ko smo sli mi na morje je bil pogoj PCT, a ti na Hrva#kem živiš. Očitno. Bolan folk.

Ker dobr vic. Vecina se je cepila zaradi zdravja. 20% bolnikov prezivi tezjo obliko od teh jih 2% umre. Ostale kriticne bolezni so pa izvzete. Vec jih torej umre zaradi krinke kovida kot zaradi samega kobida. Zdravstvo varcuje.

Ovce to itak da ne vidijo, vidjo sam kako se morjo cept da se njim kaj ne zgofi, drugi pa zato da se lohk okol honjo.

UVESTI T vsak dan ne pa 48 ur.

Zanesljiv vir je pa una žlahtnica, ki ima sosedo, ki dela kot strežnica v UKC?

Robi917, 06.11.2021 ob 09:08

Hahaha, debilno. 🙂

S tem argumentom si me prepričal! Prestopam med antivaxerje!

Kaj pa ti delaš tukaj?Še nisi v prvi bojni liniji? Točno,eni samo z jezikom opletate in drugim deligirate,kako se vesti.

Jaz vam s prve roke povem, da je veliko cepljenih na intenzivni. Vsak izgovor najdete, da se odddaljite od resnice.ta pride vedno na dan.

Bravooo, 06.11.2021 ob 09:42

S tem argumentom si me prepričal! Prestopam med antivaxerje!

Mene tudi. Tale Robi itak da ne zna nic drugega uporabljat k debilno, fasisticno, ocitno debil drugih besed ne pozna in misli da je beseda debil edina. Je bi ha, debi l pac, sej on to zastop.

Pa da ne bo pomote nisem cepljen. Vecina cepljenih je v glavo, tud Robi he ocitno med njimi.

Dej zacni 1x normalno pisat. FF D.

Lej ti, ne prvoščm smrti nobenmu, niti cepilcem niti “anticepilcem”, VEM pa kaj se dogaja, vsaj za infekcijsko v Lj vem. Zato se me niti ne trud  prepričat v nasprotno.

Se ne strinjam. V razredu, ki je zaradi okuzbe v karanteni jih zboli zelo malo. Sploh v visjih razredih. To so izkusnje nase sole, ki je med vecjimi v Sloveniji. Okuzijo se pa v popoldanskih dejavnosih, rojstnih dnevih …

Nehajte posplosevati. Vecina cepljenih, ki jih poznam se testira ob prvih znakih. Drugace test ne pokaze pravega rezultata.

Da so primitivci, arogantnezi med cepljenimi in necepljenimi je jasno. Zelo veliko necepljenih se obnasa verbalno agresivno in se znasa nad nami, ku smo cepljeni. Robi in podobni …

Ena južna neprijavljena, 06.11.2021 ob 09:52

Lej ti, ne prvoščm smrti nobenmu, niti cepilcem niti “anticepilcem”, VEM pa kaj se dogaja, vsaj za infekcijsko v Lj vem. Zato se me niti ne trud  prepričat v nasprotno.

Za Južno.

Pravzaprav te nihče niti noče prepričati. Ta debil multinični, ki tu trola, pa “prepričuje” le zato, da trola in širi lažnivo propagando. Funkcija tega debila ni nič drugega kot trolanje in provociranje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close