Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V bolnici se je okužil s krono

V bolnici se je okužil s krono

Povejte  dragi moji, kako  se lahko zgodi, da v bolnico prideš zaradi tretjega razloga, pa te tam okužijo s korono???

Pa ne me fopat da je oseba prišla okužena, pa da se je v bolnici šele izkazalo. Ker je bila v bolnici dalj časa, in v bolnico je prišla zdrava.
Je to umetno nabijanje cifer?

zakaj umetno, če je oseba okužena?

Da se vam trga od vsega. Če ti oko fali, ga pač ni, zaštepati ga morajo, al kaj boš napletla? Ma grozno no take nedoj* poslušati. Spol ne igra vloge. Kot sem omenila, nekateri rešujejo  Hvala. ???

Ne prvi ne zadnji….

Ampak avtorica, zdrave ljudi zihr noben v bolnico ne pošilja ?☺☺☺☺☺☺?????  Jao ????????? Mal natolcuje Zdej res ni biti fajn zdravnik/ca. Im with you. ???

En podatek pa ni zabeležen. Kateri že?

A je bila oseba cepljena? Bo šlo?

…..V bolnišnici je že dalj časa. V bolnišnico je prišla zdrava??

Kdo ma koga za norca.

Poznam 2 taka primera v mojem naselju. Prišla sta zaradi drugih razlogov brez korone in tam sta bila kak mesec ali dva. Potem sta se okužila in čez teden ali dva oba umrla.

Slamparija balkanskega zdravstva

Ogromno se jih okuži v bolnišnici. To ni nič novega. Sploh starostnikov. Tako so v DOS-ih dobivali okužbe v prvem valu.

Je možno.Sorodnica je bila na urgenci v čakalnici še z dvema ženskama.Pa pride zdravnica in krega medic.tehnika kaj počneta ženski v čakalnici,ker sta pozitivni na covid in da bi morali biti v izolaciji…v isti bolnici v sobi čaka znanka še z dvema pacientkama na operacijo, pa jih še enkrat testirajo in ena pozitivna…vse so poslali domov v izolacijo…

Odgovor na objavo uporabnika
okužba v bolnici, 26.12.2021 ob 18:45

Povejte  dragi moji, kako  se lahko zgodi, da v bolnico prideš zaradi tretjega razloga, pa te tam okužijo s korono???

Pa ne me fopat da je oseba prišla okužena, pa da se je v bolnici šele izkazalo. Ker je bila v bolnici dalj časa, in v bolnico je prišla zdrava.
Je to umetno nabijanje cifer?

cepljeni zaposlenih se ne testira s HAGji, kot necepljene… Pa prinesejo noter.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close