Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style V boju proti mozoljckom…

V boju proti mozoljckom…

… zmagujem. :))))

V dveh mesecih sem se v veliki meri znebila pubertetniskega izgleda :))

Uporabljam Neutrogena kozmetiko za obraz, kremico, cistilni gel, masko in tonik, pa se dvakrat sem bila pri kozmeticarki in zadeva deluje.

Glede na to, da sem poskusila vse mogoce kremice in pomadice z omejenim ucinkom, pa sem kar naprej ostajala v puberteti, sem zdaj zelo zadovoljna s svojo kozo. Ni se cisto idealna, je pa veliko bolje. Ogrcev je zelo malo, mozoljcki, ki se pa naredijo, so cisto mini in hitro izginejo.

Tako. To sem zelela deliti z vami v upanju, da bo kateri prav prisel nasvet.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

hvala. in kje se dobi Neutrogena kozmetika?

---------- le vent nous portera...

Jaz jo kupujem v Mullerju, pa se draga ni.

Jaz s4em pa sla k Remsu po ene orng tablete pa je tudi sedaj fajn. Še lasje so se mi popravili.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Katere tablete in ali jih dobiš v prosti prodaji?

super, ampak če ne bi šla 2x h kozmetičarki, samo kremice ne bi pomagale.

Ma vendio pozabim kako se jim reče.. Nekaj na R je… ne samo na recept in pod strogim zdravniškim nadzorom.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Vem, da je tudi kozmeticarka pripomogla, saj zato sem jo tudi omenila. In namen imam hoditi enkrat mesecno na ciscenje koze h kozmeticarki, dokler koza ne bo b.p., potem bomo pa videli kako in kaj.

uuu registrirana….mogoče se ti bo zdelo neumno ali pač ne, ne vem poskusiti ni greh…jaz sem dobila nekaj kozmetike od neutrogene sama uporabljam samo kremo za obraz, tonik sem dala sestri….pred samo imam pa masko 2 in 1….mogoče sem si jo nanesla enkrat…pač ne uporabljam teh zadev…lahko ti jo pošljem če hočeš, ker bo pri meni drugače romala v koš…mogla bi pa pogledat, če imam še kaj ali sem vse razdala….

če jo hočeš se mi oglasi….

Hvala, Sasheen :))

Jaz sem Neutrogeno preizkusila in sem zadovoljna. Morda bi bilo bolje, ce jo podaris nekomu, ki jo ne pozna, da jo preizkusi, morda pa se komu pomaga in prav pride.
Masko 2 in 1 jaz uporabim 3 x na teden, dvakrat se umijem, enkrat pa uporabim kot masko in deluje super.

Hvala za prijaznost :))

tiste tablete, o katerih govori Maja_ so verjetno Roaccutane, dobiš jih samo na recept in imajo izredno močne stranske učinke

*registrirana ok hvala za odgovor toliko da vem…ampak oglasila se vrjetno ne bo nobena tko da…

*registrirana ok hvala za odgovor toliko da vem…ampak oglasila se vrjetno ne bo nobena tko da…se bo na njej dokler ji ne preteče rok prah

Ja te so ja.

Ampak jaz nimam nobenih stranskih učinkov. Samo suhe ustnice.

Ravni včeraj sem bila pri Remsu, pa sem mu rekla, da je vse OK in mi je rekel, tako po domače 🙂 da, če si vredu skupaj naret (zdrav, brez bolezni) tudi stranskih učinkov ni.

Lep pozdrav!
Težave z aknami sem imela tudi jaz in ker mi kozmetičarka ni mogla kaj dosti pomagati, me je poslala k dermatologu dr. Remsu, ki mi je predpisal te tablete, ki jih opisuje maja_. Pri meni so bili stranski učinki samo zelo suhe ustnice, sem pa pred tem imela mastne lase, ki so se mi z ouporabo tablet popravili in tudi moji nohti so postali trši. Večjih stranskih učinkov pa ni bilo.
Tablete sem jemala 1 leto, poleg tega pa sem redno hodila k njemu na čiščenje kože in moram vam povedat, da se mi je koža zelo izboljšala in rekel mi je , da sem prišla k njemu še ob pravem času sicer bi lahko kasneje imela brazgotine, saj sem si mozolje stiskala. Z Remsovimi pregledi sem končala pred približno pol leta in sedaj se mi še tu in tam naredijo mozoljčki vendar so suhi (v njih ni gnoja) in niso nič proti temu, kar sem imela včasih. Tako da, če ima katera resne težave z aknami, ji svetujem obisk pri dermatologu sicer ima lahko resne posledice (brazgotine). Je pa res, da mi je na licih ostalo nekaj madežev po aknah, za katere je Rems rekel, da bodo s soncem zginili vendar niso, zato jeih prekrivam s pudrom.
Sedaj uporabljam čistilno mleko, tonik in kremo od nivea visage in mi kar pomaga. Zanima pa me, če je še komu Neutrogena pomagala, saj sem jo že nameravala kupiti, pa nisem vedela, ali je res tako dobra. *registrirana, zanima me, kakšno kožo imaš drugače?

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close