Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V bloku zbiramo podpise proti socialcem

V bloku zbiramo podpise proti socialcem

Me ne preseneča, da ne razumeš. Intelektualka s FDV? Tošić dostavil slabo robo? Mi lahko gremo tudi na Luno, ampak ne rešimo nič, ker boste prišli za nami delat svojo revolucijo in nam, kot je lepo rekel narkoman Kordiš, vse pokradli, nas pa z bajoneti naganjali v morje. Edina rešitev je, da se vas izolira v Rogu, Metelkovi, S Koreji, Venezueli in kar je še takih progresivnih krajev.

Za normalne, ja so razlike med socialci. Ampak večina pač ni nič prida, izjeme tega ne spremenijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8046, 03.08.2021 ob 09:06

Ko sem jaz iskal službo več mesecev in po cirka 400 prošnjah nisem dobil priložnosti, mimogrede to da delavcev ni je čista laž, ker na vsak razpis je bilo najmanj 40 kandidatov, na nekaterih tudi po 100 kandidatov (administracija ipd.), no niti pomislil nisem da bi vzel tisti socialni dodatek, ker bi se slabo počutil, pa še očitke bi poslušal. Tako da niso vsi “socialci” enaki.

Kontaktiraj Zmaga Jelinčiča, ti bo takoj šiht zrihtal. Zadnjič je v časopisu rohnel, da njegovi znanci – obrtniki ne najdejo delavcev na zavodu. Je pa najbrž res, da  ne nudijo ravno klimatiziranih pisarnic in administrativnih del.

V proizvodnji ni nikoli 40 kandidatov za eno delovno mesto.

Odgovor na objavo uporabnika
SVAŠTA mali človek, 02.08.2021 ob 18:11

Provokacije na višku.

Ne glede na vse vaše provokacije in provokacije politikov, ki z goflo udrihajo po ljudeh, ki prejemajo socialno podporo pa so te provokacije tudi dobre v nekem smislu.

Namreč ljudje, ki prejemajo socialno podporo so med najbolj zaničevanimi, nespoštovanimi in med najbolj zaničevanimi ter trpeči ljudje. Socialno podporo v smislu denarja jim nudi sistem, ki pa jih je večino tudi pahnil v ta položaj. Ne glede na njihov družbeni status pa je v njih največ zdravega in nepokvarjenega razuma ter srčnosti, ki še ni zbledela. Poleg naštetega pa je v njih volja po boljšem jutri in volja premika lahko tudi gore. Tako, da tisti, ki se sedaj posmehujete, izživljate in provocirate te ljudi boste ob nekem času jedli gnev, ki ga stresate nad drugimi tudi sami in to prav od teh ljudi, ki sestavljajo družbo katero vi provocirate in zaničujete, kot smet in jim ne priznate ljudskosti, katero zahtevate zase. In to se mi zdi tisto dobro, čeprav tako za vas, kot morda tudi za njih to ne bo kazalo, kot dobro.

Namreč, ko se tok tlake obrne se prav tako pritisk najprej zgodi na drugega na kurji lestvici in ne na tistega, ki je najvišje na njej. Tako, da vi, ki provocirate in ste na drugi ali tretji kurji letvici vedite, da boste, če se tako izrazim prvi na udaru in ne boste imeli kam, ne gor in ne dol.

??? bolje biti socialc kot primitivc!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close