Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!

Odgovor na objavo uporabnika
tudi meni smrdi, 06.03.2024 ob 12:30

Ali lahko poveš na kakšen način si obvladala sosedo? Tudi jaz imam pod sabo dva kadilca, ki zasmrajata moj balkon in dnevno sobo. Ni šans, da imam odprto okno. Tožarit glih ne vem, če bi se šla.

pa sej se greš lahk tožarit. Daš 10jurčkov pa je. Pa dokaži da pomemben % dneva ti svoje kurcheve dnevne ne moreš prezračiti. Se pravi govorimo morda o max uri v 24h in o eni max 2 sobah? A ti sebi se zdiš normalna??

Nevroza, 06.03.2024 ob 13:08

pa sej se greš lahk tožarit. Daš 10jurčkov pa je. Pa dokaži da pomemben % dneva ti svoje kurcheve dnevne ne moreš prezračiti. Se pravi govorimo morda o max uri v 24h in o eni max 2 sobah? A ti sebi se zdiš normalna??

ZASMRAJAJO MOJ BALKON? FAK. TO PA JE USEKANO! A PROMET TI PA NE ZASMRAJA BALKONA? PA HIŠNA KURIŠČA? PA SAHARSKI? PA KEMTREILI? PA.. A DEJ PEJT RAJ DO PSIHIATRA. RESNO RESNO!

Najbolj se ponavadi vsajajo tisti, ki tudi sami kadijo. Recimo moja mama že eno leto ne kadi več. Vsajajo se pa še vedno tisti, ki sami še vedno kadijo, zasmrajajo hodnik potem pa govorijo, da smrdi od nas. Navadna fovšarija egocentrična, ker je moji mami uspelo nehati njim pa ne. Tukaj se tudi vidi koliko samodiscipline imajo nekateri ljudje in kaj vse zmorejo, medtem ko drugi samo gobec vrtijo, delajo zdrahe in šuntarije, niso pa sposobni sebe porihtat.

Pa kaj je histerija babja, 01.03.2024 ob 18:20

NE NA MOJ RAČUN!, 01.03.2024 ob 18:02

prokleti cigaretarji

počnite kar hočete ampak ne na način da sosednja stanovanja ne smejo odpirati SVOJIH OKEN zaradi vašega dima, g..vna prokleta smrdljiva!!!!!

kok min od 24h ti pa kadijo zunaj(!) da ti ne moreš okenca odprt?

Naša Spodnja soseda začne s kajenjem ob 4:30 zjutraj; odpre okna in to se nadaljuje cel dan do 21h; poleti tudi do 23h zvečer. Cele dneve po 3 škatle na dan. In kdaj naj prezračim? To tako smrdi; da ti gre na kozlanje.

Spipalo se mi bo, 06.03.2024 ob 17:09

Naša Spodnja soseda začne s kajenjem ob 4:30 zjutraj; odpre okna in to se nadaljuje cel dan do 21h; poleti tudi do 23h zvečer. Cele dneve po 3 škatle na dan. In kdaj naj prezračim? To tako smrdi; da ti gre na kozlanje.

Praktično nemogoče. A ne spi? Na delo, izlet, dopust ne gre? Kje ima denar za te 3, 4 škatle na dan?

silicijeva dolina, 11.10.2022 ob 11:45

haha, boš naredila ti konec , ja. V svojem stanovanju lahko vsak dela kar hoče, a si razumela?

Kot so ponavadi rekli, če ti kej ni všeč, spizdi v hišo.

Svoboda dejanj je omejena s svobodo drugega. Uveljavljanje pravice do čistega zdravega okolja je temeljna dobrina življenja in cigaretni dim kot zdravju škodljiva snov je neprimerno okolje. Kaj moramo umakniti iz soseščine, zdravo okolje ali nevarno okolje?

Lahko dela kar hoče dokler s tem ne moti, škoduje drugemu.

To je, 06.03.2024 ob 21:06

Praktično nemogoče. A ne spi? Na delo, izlet, dopust ne gre? Kje ima denar za te 3, 4 škatle na dan?

Ne. Ne gre. Je v pokoju. Ko gre in je 2 dni ni smo vsi srečni; ker lahko odpremo. Ne; ne spi. Spi malo popoldan; jaz pa v službi in težko lovim uro ko nima odprto da ne smrdi. Še ko spi ima ves čas odprto da zrači. Se bomo odselili; to nam je edina rešitev.

Se strinjam, kadilci naj zasmrajajo sebe in svoja, ne tuja stanovanja!!!! Da o travi ne govorimo….

Tudi kuhanje bi morali prepovedat.Vsakdanje praženje čebule, kuhanje juh s čudnim mesom, grozn smrad po hodnikih…

Najbolje, da se preselite na podeželje.

Saj počasi in vztrajno se odpira zakonodajni prostor za izgradnjo gated communitjev, kar bo prineslo tudi k nam, da z nakupom, ali najemom, kupiš tudi hišna pravila… Pa bo nekje brez psov, drugje brez otrok, spet drugje bodo imeli prezračevalne kadilnice kot smoking designated area,… Samo denar boš moral imeti. Ostali se pač bodo, bomo morali naučiti živeti z aroganco nizjecenovnih bivanjskih rešitev. V kaksni državi folku na pamet ne pade, da bi tolkli po radiatorjih ali z metlo butali v strop, kaj šele zvonili na vrata. Pa mi smo še kar dobri, veš. Se bo pa standard z obarvanimi od svetlo do temno presneto spremenil. V italiji je življenje za popizdit, ljudje se selijo, kdor se lahko, stanje kot v kakšnih socialnih blokih iz ameriške filmske produkcije. Tako da, glej, dim tobaka manj peče v nosnice kot kakšni naši kulturi in kulinarki povsem nepoznani zvarki. Ceni, kar še imaš, ker ne bo večno…

Eni ste res za luno….:):):)

Spipalo se mi bo, 06.03.2024 ob 23:05

Ne. Ne gre. Je v pokoju. Ko gre in je 2 dni ni smo vsi srečni; ker lahko odpremo. Ne; ne spi. Spi malo popoldan; jaz pa v službi in težko lovim uro ko nima odprto da ne smrdi. Še ko spi ima ves čas odprto da zrači. Se bomo odselili; to nam je edina rešitev.

Mora imeti pa ta soseda res dobro pokojnino, da pokadi 3 škatlice dnevno saj to znese 15€ na dan oz 450€ mesečno, da malo znižaj to laž na manjše število cigaret, ne moti te dim ker sem prepričan, da ne smrdi tako kot pišeš v bistvu te moti kadilec četudi trenutno ne kadi ti gre na živce ker veš, da je kadilec, to je približno tako kot greš ti na kur*ac ljudem, ki te ne poznajo ampak že, ko te vidijo te imajo poln kur*ac.

Jaz nečesa ne razumem vsi, ki ostalim ocitate kako, da jih dim moti vprašanje: zakaj hodite vi ven kaditi, pa na okna in balkone, itd. ? Če je za vas to tako nemoteč ta smrad, kot pričakujete, da je za nekadilce, pa kadite v zaprtem svojem stanovanju, zakaj ne?  Boste  dobili dozo opijatov skozi čik in potem še skozi dim preko pasivnega kajenja, boste dvojno “zadeti”.  Vas dim ne moti, v vsem tem uživate, zakaj ga spuščati v nič ven in na balkone in druge moriti s tem?  Vi v tem uživate zadržite si to doma in čimbolj uživajte v tem saj vas ne moti in vam je super in želite čimveč tega vdihniti, boste zadeti od tega nikotina se takrat ko ne kadite.

Tako da jaz vsako kajenje na oknu in balkonu ali kjerkoli zunaj stanovanja razumem kot namerno zajebavanje okolice in nekadilcev.

Glede ogorkov pa je treba napisati, da ste kadilci, razen redkih izjem, ki/če tega nikoli niso naredile, največje svinje. Ko greš okoli po cesti čik pri ciku na tleh. Nobenih drugih smeti ni toliko kot vaših ogorkov. To da nekdo kadi, fukne to na tla pohodi in gre: svinja prve klase, ki za koše za ta namen(pepelnike) se ni slišala.

Me zanima če doma tudi kar tak fuknete smeti na tla pohodote in potem to ostaja na tleh za vedno?

V socialnih in problematičnih naseljih že večina kadi vsaj marihuano. To pa smrdi, zelooo,

Kadilce pobit!!!, 11.10.2022 ob 14:25

Pa smo spet pri tej kurčevi logiki glupih monkelj, da imaš pravico kaditi v svojem stanovanju.

PA PIZDE HUDIČEVE, POTEM PA TUDI DIM OBDRŽITE V SVOJEM STANOVANJU, KRELJE POFUKANE!!!!!

In kako, kurbe, kadite v svojem stanovanju??? Tako, da odprete okno ali greste na balkon in puhate v sosednje stanovanje, krote pojebane nagravžne!!!

MRŠŠŠ!!! Spizdi svoj kurčev dim pihat v svoje jebeno stanovanje, proklete smrdljivke gnile kurčeve!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close