V blokih TAKOJ IN ZA VSELEJ prepovedati kajenje (cigaretni dim)!
silicijeva dolina, 11.10.2022 ob 11:45
haha, boš naredila ti konec , ja. V svojem stanovanju lahko vsak dela kar hoče, a si razumela?
Kot so ponavadi rekli, če ti kej ni všeč, spizdi v hišo.
Gnjus smrdljivi kadilski, ti spizdi v hišo pa samo sam sebi zasmrajaj.
STAVBA IMA SKUPEN ZRAK!, 11.10.2022 ob 11:55
marš!!
opala!!!!!, 11.10.2022 ob 11:43
Ljudje opažamo, da je vse več čikarjev po stanovanjih, posledično nam smrdijo hodniki, naša stanovanja, oken in balkonom več ne moremo normalno odpirati, ne moremo zračiti. Temu moramo Slovenci narediti konec!
Prepovedati je potrebno kuhati mesno hrano, ker meni, kot vegetarijanki smrdi, da mi postaja slabo. Nič drugega me ne moti bolj kot to! Malo za šalo in malo zares, dejstvo pa je, da nimate pravice nikomur prepovedovati karkoli pač počne v svojem stanovanju, četudi pri odprtem oknu. Samo hrupa ne smejo delati po 22. uri, je to zdaj kaj bolj jasno? Če pes nekajkrat zalaja ali se papagaj oglasi čeprav ob polnoči to ni motenje miru! Motenje miru je dalj časa trajajoč hrup, glasna glasba, razbijanje, vpitje, žaganje, štemanje……
Ti v lastnem stanovanju delaj, kar hočeš. Kapiš? Samo jaz te v svojega ne smem slišati in zavohati. Kapiš? Ti delaj, kar hočeš in to tako, da jaz ne slišim in ne voham tega. Kapiš?
Ti si ravno tako niče, kot jaz. Vsak sva na svojem. Kapiš? Ti meni ne smeš smrdeti v moje stanovanje! Kapiš? Jaz tebe ne smem slišati v moje stanovanje. Kapiš?
Jaz ne kadim in ne razbijam. Ergo, ti mene ne slišiš. Kapiš? Ti pa zasmrajaš in tvoj cucek neprestano laja. Ti poskrbi, da te jaz ne slišim in voham. Kapiš?
Kapiš? Kapiš?
za moje duševno zdravje gre. Prepovedati vse kuzletine v pajkicah, vse mesoždere, vse uporabnike cenenih parfumov, tistim z močnejšimi purman glasilkami le-te precvikat, vse,ki hodijo po petah le-te odrezati, kdor drsa z mizo in stolom ga je potrebno s tem treščiti po glavi, če pa enga dobimo, da vihti kladivo ga je potrebno z le-tem neumudoma potolči. Nobenih obiskov, še posebno ne podivjane mularije, nobenih bevskajočih psov in potem..šele potem vzeti seveda tudi pravico 3min puhanja na balkonu.
Meni pa smrdi, ko zvečer kuhajo golaž, ko voham travco, ko soseda zažge mleko, ko kuha pomije za psa, ko zažge čebulo, ko vlaga v kis, ko…..
V bloku vrtajo v steno, ko gledam film, renovirajo dva meseca, laja pes, dere se otrok, dere se žena, mož, sliši se vse…
AMPAK- Živim v BLOKU in se s tem sprijaznim!
Ja? Bo šlo?
Če te VSE moti, moraš nujno k psihiatru ali v nakup hiše!!!
opala zate
1. prvo, začni uporabljat 1.os. ed. jaz, mene, meni. jaz bom. ja?? hahaaha nehaj se skrivat za tvojo namišljeno fitktivno umsko prizadeto večino, ki je sploh ni. ja vse ostale ki kadijo, ne moti nič. samo tebe moti neki spet. spet si izjema. hahaha revica boga. če bi ti rekla, me skrbi ker je vedno več starikul doma pa da se bojiš, požara. ok. amapk to kaj ti lapaš ej. hahaha kaj boš ti rekla k obodo legalizirali travo??? kaj pa pol?? kako ne moreš odpret oken. pa užas no. užas.
xxl182, 01.03.2024 ob 18:29
opala zate
1. prvo, začni uporabljat 1.os. ed. jaz, mene, meni. jaz bom. ja?? hahaaha nehaj se skrivat za tvojo namišljeno fitktivno umsko prizadeto večino, ki je sploh ni. ja vse ostale ki kadijo, ne moti nič. samo tebe moti neki spet. spet si izjema. hahaha revica boga. če bi ti rekla, me skrbi ker je vedno več starikul doma pa da se bojiš, požara. ok. amapk to kaj ti lapaš ej. hahaha kaj boš ti rekla k obodo legalizirali travo??? kaj pa pol?? kako ne moreš odpret oken. pa užas no. užas.
Ima patetičen prazn lajf pa išče probleme kjer jih ni.
Forum je zaprt za komentiranje.