Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V avtu je voda

V avtu je voda

Mogoce se komu sanja kaj bi lahko bilo. Po dezju voda v prtljazniku in desni strani, se pravi pri sovozniku spredaj in zadnja klop desno. Leva stran je suha. Od kje bi lahko voda pritekla? Avto ima tudi schiebedach, je mozno, da tam pusca?

a se voziš z odprtim kuferanom?

Meni je šibedah spustil. Lahko boš imel več sreče kot jaz in se je samo kakšna cevka snela, lahko boš pa moje sreče in bo treba celega menjati cca 3 jurčke računajo.

Srečno! Ne kupim več avta s šibedahom.

tesnilo je popustilo in zateka pod strop, s tam pa se razliva pač kam se. Imel isti problem na 5 let starem kombiju.

Ne vem, ce je sibendach. Moker je samo poden na desni strani in prtljaznik. A nebi bili potem tudi sedezi?

Lahko ti povem, kar je bilo pri meni. Avto je imel zamašene filtre, katere se ne spomnim, in je tekla voda spredaj desno tudi v mojem avtu. Filtre so očistili in menjali in je bilo potem vredu.

Wuaw, to pa je luksuz,

Avto z bazenom!

A si morala kaj doplačati?

Pred dežjem vzami rolo papirja, prelepi po kosckih in po dežju pogledaš kateri so mokri. Od tam teče.

Odgovor na objavo uporabnika
Pravice za živali, 27.09.2025 ob 15:14

Wuaw, to pa je luksuz,

Avto z bazenom!

A si morala kaj doplačati?

Pred dežjem vzami rolo papirja, prelepi po kosckih in po dežju pogledaš kateri so mokri. Od tam teče.

Ne razumem kako nej bi to pomagal. To ni samo par kapljic, ampak se naredi luza, desna stran+prtljaznik. Leva stran je suha, sedezi so suhi.

Odgovor na objavo uporabnika
Mhm, 27.09.2025 ob 17:20

Ne razumem kako nej bi to pomagal. To ni samo par kapljic, ampak se naredi luza, desna stran+prtljaznik. Leva stran je suha, sedezi so suhi.

Papirnate Brisače razrgas po perglforaciji in nalepi z mikroporjem, da ugotovis iz kod kaplja v avto. Nastavi tam, kjer možno kaplja. Takoj po dežju, poglej, kje je papir moker. Lažje boš locirala od kod teče.

zamašeni odvodni kanali-cevke

Do mehanika da očisti

To ne more biti šibedah, mehaniku pelji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close