Uz trebuha
Spostujte mnenja ljudi in menim, da nima noben razloga, da bi lagal o svoji iskusnji.
Tudi jaz sem bil v tej ambulanti in naceloma vse drzi, kar je napisano.
V odgovorih se pa res vidi, da pise nekdo, ki tam dela ali celo sama zdravnica.
Tudi meni je ob klicu administratorka vrgla telefon dol, sama ambulanta ni glih kevder, je pa sigurno ena videzno slabsa v Ljubljani, nazalost je tako, ce pogledamo Ultralab,Barsos, Irena Vidic trnovo, Hippocratis medico, Fabjan, se ta ambulanta res ne more opredeliti po videzu se manj po izgledu primeriti z urejenostjo in dizajnom napisanih uz ambulant.TO JE PRAV TAKO RES!
Kar se same zdravnice tice, sem tudi jaz opazil, da je malo izigrana prihaznost, ampak me to ni glih zelo zmotilo.
Tako, da lahko tudi jaz potrdim to kar je napisano, za administracijo, videz ambulante in zdravnico.
Tisto kar je gor napisano se pa vidi da pise nekdo, ki dela tam ali pa sama zdravnica.
Treba je sprejeti mnenje ljudi, pa ce tudi je slabo in seveda spremeniti in popraviti stvari da bo bolje.
Renovacija in nova administratorka in je resen problem.?
Srecno….✅
Mene pa zanima, zakaj nekateri že leta hodite na ultrazvok, kot pišete? Diagnozo vam postavijo ob prvem obisku, zakaj greste na ponoven UZ? In kar cele družine? A to hodite za hobi, ali zakaj, ker močno dvomim, da bi bili vsi člani družine tako bolni, da bi potrebovali UZ, ali celo večkrat, vključno z nosečnicami.
Na pregled greš lahko zaradi določene težave ali preventivno. Preventivne preglede se ponavlja na določen časovni interval, odvisno od pregleda. Isto, kot ženske redno hodijo na bris materničnega vratu, kot nas služba vse napoti na splošni pregled na eno ali dve leti, kot se po določenem letu kontrolira vzorce blata na kri v programu SVIT , itd. itd. Nekateri ljudje pač hodijo na preventivne UZ preglede. To ni nikakršen hobi :).
Forum je zaprt za komentiranje.