uvoznik za Dior?
Hm,smešno ja,pri nas v Sloveniji redkokje dobiš tester,če zanj vprašaš.Kolikor vem,je tester narejen zato,da stvar preden jo kupiš testiraš na svoji koži,ker ni rečeno,da ti bo stvar ustrezala.Ampak pri nas testerjev ni,ne za pudre,ne za kreme,ne za parfume.Kar zginejo!Testerje se da dobiti,ker jih sama veliko dobim po zahodnih državah Evrope,sam v Sloveniji prodajalke rečejo,da jih ne dobijo,ker jim jih dobavitelji ne dajo.Samo po mojem to ni res,sicer bi to najbolje znali povedat dobavitelji kako je pri nas, sem pa sigurna,da veliko teh testerjev konča pri prodajalkah doma,sem že na lastne oči videla v parfumeriji,kako so si prodajalke razdelile testerje.V Nemčiji sem pa v Parfumeriji Douglas kupila maskaro za oči in kremo za obraz,pa mi je prodajalka dala lepo kartonasto vrečko,vanjo pa mi je stresla še cel kup raznoraznih testerjev (kreme,pudri in parfumi).Tudi mene res zanima,če dobavitelji od teh proizvajalcev dobite tudi testerje?Namreč jaz sem za puder Vichy v lekarni vprašala za tester,pa ga nisem dobila.Ampak potem tudi pudra nisem kupila,ker ne bom dala 4000 sit in mi potem puder ne bo odgovarjal!
Spoštovana,
testerjev v trgovine ne daje proizvajalec ampak uvoznik. Vem, da so tudi ta stredstva zelo omejene, saj predstavlja to za uvoznika kar velik strošek. Da bi si vse testerje razdelile prodajalke skoraj ne verjamem, res pa je, da morajo tudi one preizkusit sem pa tja kakšen izdelek, da ga lažje prodajajo in svetujejo. Predlagam, da greste v trgovino in povejte da bi puder radi prej probali in naj vam ga dajo nekaj v majhen lonček. ( na polici imajo zagotovo velik tester).
Tudi jaz sem že doživela, da so mi v trgovini v lepo vrečko dali kup testerjev, ampak pri nas v Sloveniji, ne v tujini. Prodajalke v določenih trgovinah res ne dobijo veliko testerjev, zato nekomu, ki pride prosit samo tester ne dajo. Dogaja se namreč, da se določene uporabnice vzdržujejo samo z testerji in nikoli nič ne kupijo. Pojdite v drogerijo, kjer redno kupujete kozmetiko in prodajalke bodo tam vedele, da pri njih občasno kaj kupite in, po moje, ne bo problem, da vam ustrežejo. Ali pa povprašajte kdaj imajo promocijo za določeno blagovno znamko in jih obiščite takrat.
Zagotovo boste dobili vzorčke.
Jadranka
Tako bom rekel: vecinoma drzi, da se nase kozmeticne prodajalne obnasajo prav balkansko!
Morate narediti kot moja prijateljica v Muellerju: takoj je zahtevala tester in sefa oddelka, ker ji prodajalka ni zelela dati testerja in to za kremo, ki stane skoraj 200 eur…halo? Zagrozila je se sefu, da jih bo prijavila direktno proizvajalcu in bodo izgubili licenco. Sevda je takoj dobila teste in ne enega.
To, da morajo prodajalke testirat in zato nimajo dovolj za stranke je LAZ, saj jih dobijo zadosti!
Na bruhanje ti gre videti nesposobne prodajalke (zame lahko take takoj izgubijo sluzbo, sploh se mi ne smilijo, saj svojega dela ne znajo in tudi nocejo opravljati kot je treba), ki se lispajo sredi dneva in se obnasajo kot, da so tam stranke zaradi njih in ne obratno.
Lepo je treba kupovati kozmetiko v tujini, se najbolje v free shopih oz letaliscih in je. Ne vem, zakaj bi hranili tako drhal. Opice dobim, ko slisim in vidim to.
Samo za info in ker je Ryanair mislostno poslal 1 (samcat) avion v to vasico (Slovenijo) in leti v London: oni imajo ca 30% nizje cene celo od free shopa, samo izbira je slabsa, vendar je treba veckrat preveriti. Da se narociti tudi online. Preverite.
testerjev ni oz.jih ne dajejo strankam,ker jih same prodajalke poberejo.. 🙁
sploh v millerju..veckrat sem nakupila za vec kot 50€ (en nakup),pa nism dubla nic zraven..
.v douglasu pa vedno dobim kaj..tudi ko kupim lak za nohte za 6€…mi je bilo prav cudno,da so mi za 6€ nakupa, dali 10 testerjev (raznih givenchy parfumov)…
no,to se nanasa na MB, ne vem kako je drugje.
Forum je zaprt za komentiranje.