Uvoz starih mailov z mac-a na hp
Sem zamenjala notebook mac-a za hp, zdaj imam pa problem. Rada bi si na hp uvozila vse maile iz mac-a. Sem si že najela nekoga, ki bi mi to naredil, pa pravi, da se to ne da oz. da bi moral naprogramirat nekaj s pomočjo česar bi se potem to dalo, ampak seveda moram to posebej plačat. Pa se mi zdi neumno, ker po mojem nisem ne prva ne zadnja, ki to rabi in verjetno obstaja način. Ve kdo? Hvala.
ah brez dodatnih umazanih podrobnosti, bo odgovor nejasen.
torej napiši prosim:
– uporabljam OSX točno katero verzijo ???
– na macu uporabljam odjemalec elektronske pošte (kateri točno)
– windows okolje je: katero točno
– uporabljala bom odjemalec elektronske pošte (točno kateri ????
Joj, kok so to težka vprašanja :-)))…no, pa da poskusim vseeno:
Mac:
– Mac OS X v10.4 (na disketi, ki je bila zraven – MacBook Pro, Max OS X Install Disc 1 pa piše: Mac OS version 10.4.5, AHT version 3A107)
– odjemalec: Mail 2.1.1 (jao, a je to to?)
Hp
– Windows Vista Basic
– Pošta Windows, Microsoft Windows, Različica 6.0.6000-16386 (vista_rtm.061101-2205)
A so to odgovori, ki jih rabiš???
O macih pojma nimam, sem pa slučajno naletel na en članek, kateri govori o obratni poti.
Ker pa je omenjen tudi mbox format, pa morda namig – email.si podpira tudi uvoz mbox mape ( datoteke) in če je prava, lahko skopiraš na email.si svojo poštno mapo.
To z email.si sem nekoč sprobal in deluje, koliko pa je to morda izvedljivo z macom, pa ne vem.
Vseeno vama želim obilo užitkov pri reševanju težav 🙂
Evo mene s prenešenimi maili :-))) z vsemi priponkami, skratka tipi topi. Se je včeraj našel nekdo, ki je vedel za eno varianto…ampak mail po mail in za vsak mail ene 10 klikov 🙁 in mi je vse lepo odprl, nastavil, pokazal in potem sem se lotla…sem vedla, da moram nardit v enem šusu vse, ker če vmes naredim pavzo, bom že kaj pozabila. Mi je vzelo sam ene 6 urc..Vseeno lepa hvala za pomoč!
Forum je zaprt za komentiranje.