Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Uvedem vas v svet računalništva

Uvedem vas v svet računalništva

Lep pozdrav!

Neverjetno hitro je računalništvo prodrlo v vse veje našega življenja. In sicer tako bliskovito, da nekateri enostavno niso uspeli slediti temu razvoju. Mnogo je zato slabe volje, skrbi …. čeprav naj bi nam računalniki olajšali delo, nam ga le otežijo če jih ne znamo učinkovito uporabljati.

Če ste eden teh, ki jih te male škatlice jezijo, vam ponujam svoje znanje da rešite svoje težave. Ne ponujam vam dragih tečajev ki stanejo kup denarja, naučite pa se le tisto kar itak že znate … ampak vas uvedem točno tja kamor vi želite in kjer potrebujete znanje.

Sem Microsoftov certificirani strokovnjak za njihove izdelke in ni vrag da ne najdemo rešitve za vaše težave.

Mitja

a je to kašen štos?…

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Le počakaj, da post odkrije Roman 🙂

Mitja, kot prvo, ta forum ni namenjen oglaševanju, kot druga pa na forumu, kjer ljudje dobijo 99% uspešnih rešitev brezplačno, mislim da ne boš našel svojih strank.

Matr, saj razumem da bi rad zaslužil, ampak najbolj me moti ta prekleman akviziterski sleng ! Sluzasto do konca.

Problem je tudi v tem,da tisti,ki mu je riknila škatla ali ne obvlada zadeve,ponavadi ne more na internet, da bi to prebral…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Mitja sram te bilo, da hočeš ubogi raji zaračunavat, kaj pa če bi ti in M$ dali kakšen brezplačen nasvet, ki ga mi in ostali v 1% ne znamo rešiti (ostalih 99% se itak reši) in bi bila zadeva hehe 100%

Pa brez zamere!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close