Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija uTorrent-prosim za pomoč

uTorrent-prosim za pomoč

Zdravo

imam težavo z Utorrentom(rdeči klicaj),lahko dol vlečem ampak ne oddajam.Sem že poskusu z nastavitve-požarni zid-ok,izklop anti virusni-ok,domnevam da nimam pravet nastavtve na modemu,uporabljam modem od siola sinope 568+R3ANNEXB,nekaj kakor da vrata niso odprta?

Tukaj dalje pa sam ne znam in prosim če mi lahko kdoa pomaga kako bi uredil prave nastavitve da bi mi torrent prav deloval,hvala Lp

Zelo bi bil vesel če mi kdo pomaga.

Lp

Poskusi s kakšno starejšo verzijo programa, 2.+ recimo. Z novimi so same težave.

Saj sem poskusil tudi z verzijo 1.6 pa nič ne pomaga.Vedno je rdeči klicaj in ko dam miško na njega ispiše-ni prehodnih povezav ,da mrežne nastavitve niso pravilne,lp

Nije žvaka za seljaka. Naštudiraj si port forwarding funkcijo na routerju, ali pa se ne iti take zadevščine…

ja koko pa pridem v port na modemu,soory k ne vem ampak sem mislu da mi nekdo lahko pomaga?lp

Živjo,

Mishko je mislil, da če ti dostopaš do svetovnega spleta preko (brezžičnega) usmerjevalnika, da moraš potem preko spletne strani za administracijo (ponavadi URL oz. IP naslov 192.168.1.1) tam nekje odpreti vrata oz. porte za tvoj program.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close