Najdi forum

Pozdravček!

Spet imam težave in težavice – no ja učim se še 🙂

Na mininovi sem našla peem ki mi je všec, oziroma sem kar Download naredila. shranila sem v željeno mapo, zdaj pa bi rada to tudi poslušala, pa imam samo tisto ikonco od uTorent, klik nanje mi odpre program, vendar mi ne zažene prenos pesmi oziroma CD- jev. Skupaj 3 CD. Help, ker bom žalostna ker je tako lepa pesem ( Savoir aimer, poje Florent Pagny)

Klemenxx a mi lahko daš navodila v kontekstu, klik na to, klik tam (si bom pot zapisala za naslednjič)

hvala

Kot si lahko opazila, tam na mininovi, je naslov označen z črko P, kar pomeni:

A private tracker is a tracker which requires registration at the tracker website (click on the tracker link in the red warning message on the general information page of the torrent) before you can use the torrent. This means that registering at Mininova won’t help! Such trackers usually have a high amount of seeds, because users get banned if their ratio is too low. See for more information the Wikipedia entry regarding private trackers.

Se bo treba najprej registrirati na omenjeni tracker, potem pa veselo na delo…

Hvala Snežko!

Sem kar eMule inštalirala, čeprav vem, da je prej na njem in verjetno tudi sedaj veliko virusom. kar sem mislila sem potegnila dol, pa bo kar nekaj mesecev spet mir.

Fantje hvala za trud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close