Ustna Medicina-Dr. Pirtovšek
Prc, 23.05.2025 ob 21:14
Brezplačni pregled me je stal 50eur pred leti.
Imeli oglas za brezplačni posvet, priporočeno da imate rtg s seboj…
Potem dobim račun za 50eur, ker mi je gledal rtg. Potem se nisem odločila za njih za porcelan krono. Zdeli so se mi nestrokovni in se nategunski
Se to dodam, da sem se odločila za dr. Rus na Dunajski. Mlad, odličen, razdela tudi finančno. Naredil je celo dve kroni, ker ni bil prepričan pri barvi…
Že 10 let od tega, nikakršnega problema. Prednji zob. Če bi imela denar, bi pri njemu več zob dala popraviti. Ampak prednji zob pa ne bi dala delat v javni mreži.
Kljub žalostni novici, da je dr. Pirtovšek že pokojni, je njegovo delo prizadelo veliko št. pacientov in kaže na odnos ter nizko kvalitete strokovnih obravnav podvrženim zaslužku, ki se na Ustni medicini s pridom izvaja še dandanes. Po izkušnjah z več različnimi zobozdravniki znotraj iste hiše pa lahko zapišem, da storitev odsvetujem. Mi smo šli drugam. V preteklosti so močno zagovarjali mikroskopsko zobozdravstvo in uporabo vrhunskih implantatov za nadomeščanje zob, danes pa že trdijo, da je takšne zobe in kovinske materiale treba odstraniti iz telesa. Takšno nihanje v strokovnih stališčih po mojem mnenju kaže na pomanjkanje strokovne integritete v okviru t. i. integrativnega zobozdravstva. Dvomim, da so njihovi nazivi in izobrazba na tem področju akademsko priznani v slovenskem prostoru, saj so vsi znotraj ustne medicine le splošni zobozdravniki.
Forum je zaprt za komentiranje.