Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ustavno sodišče pritrdilo Vladi

Ustavno sodišče pritrdilo Vladi

Z zadržanjem so naredili uslugo vladi, ki se je s svojim PC pogojem totalno zaplezala. US jih zdaj rešuje, da ne bodo ostali brez polovice zaposlenih, ki bi jih vseeno morali plačevati.

V JU jih je itak pol prevec.   Ce klincevi anticepilci ostanejo brez sluzbe, jih ne bo nihce pogresal.

Odgovor na objavo uporabnika
Pozdrav soncu, 30.09.2021 ob 16:35

Ustavno sodišče je zadržalo pogoj PCT

Poklon, ker še vedno se počutimo varno v deželi Slovenski.

Jahno, 30.09.2021 ob 16:36

Z zadržanjem so naredili uslugo vladi, ki se je s svojim PC pogojem totalno zaplezala. US jih zdaj rešuje, da ne bodo ostali brez polovice zaposlenih, ki bi jih vseeno morali plačevati.

Tudi to je res.

Pred 10 min naj bi se pričela nov. konferenca. Za enkrat se še ni.

A to je res ?

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1324735367992692&set=p.1324735367992692&type=3)

ja ja, 30.09.2021 ob 15:48

Hahajaja, 30.09.2021 ob 15:05

?, 30.09.2021 ob 15:00

Kaj se bo zgodilo, če jim pritrdijo

Ma brez polovice delavcev bojo

Ti povem, da ne bo nobene odpovedi.  Nihče ni tako nor, da bi dal odpoved v JU.  Preverjeno.

No, jaz pa poznam osebno 5 ljudi, ki so dali odpoved avgusta in septembra v JU.

Kot, da se gre samo za, JU Policijo in Vojsko.

Grese za vse nas in za, svobodno odločanje o naših telesih.

Bili so pač prvi na tnalu s prisilo in ta prisila je danes odvzeta.

Bravo ustavno sodišče najvišja veja oblasti.

si upate pogledati:

https://dokumentarac.hr/cijepljenje/video-konferencija-patologa-u-uzorcima-cijepiva-pronadeni-objekti-koji-podsjecaju-na-cipove/

upajmo, da ni res,….

srečno vsem.

Pozdrav soncu, 30.09.2021 ob 17:11

Kot, da se gre samo za, JU Policijo in Vojsko.

Grese za vse nas in za, svobodno odločanje o naših telesih.

Bili so pač prvi na tnalu s prisilo in ta prisila je danes odvzeta.

Bravo ustavno sodišče najvišja veja oblasti.

Gre se zato, da se nekam pride. Gre pa za druge stvari…

Itak, da je res. Če dva penziča to rečeta, potem že mora biti. ?

https://www.tagblatt.de/Nachrichten/Befunde-ohne-Belege-518601.html

Sori, senilni starčki naj se ukvarjajo s čim drugim.

Jahno, 30.09.2021 ob 17:23

Gre se zato, da se nekam pride. Gre pa za druge stvari…

Srečno pot in pot pod noge.

Mi že vemo zakaj gre in kaj se niti pod razno ne more goditi.

Seveda lahko bi se, ampak se ne bo.

Pravite verjamite doktorjem ne pa vladi. No tukaj so doktorji na kupu vi pa še zmeraj lapate pa verjamte vladi, ki so bili že vsi v zaporu…

Poglejte preteklost naše vlade, sami kriminal. Kako lahko verjameš lažnicu in roparju…

Dajte pamet v glavo, če ne cas bodo povozili.

ravnokar, 30.09.2021 ob 14:56

Edino prav.

Kako je tvoje grozdje danes kislo. Hohoho

Troli, ki najbolj navijajo za prisilno cepljenje so ali placanci ali ljudje, ki so se cepili in imajo zdaj tezave (eni vecje, drugi manjse), vendar o tem molcijo kot grob in hvalijo cepiva. Razmisljajo v stilu, ce se je meni zgodilo naj se drugim tudi, ce imam jaz zjeban life, naj ga imajo tudi drugi…To se jim zdi pravicno. Ne nasedajte na tako poceni psiholoske manipulacije razocaranih, ker so providni iz aviona.

A to so vam povedali v kleti na Trstenjakovi?

Ne vem, a ne razumete ali kaj vam je? Nič ni bravo. Ustavno sodišče je dalo vladi možnost, da uredi pravno podlago za pogoj, ki bi ga moralo gladko in brez dvoma zavreči.

Vsi so isti.

endgame, 30.09.2021 ob 17:16

si upate pogledati:

https://dokumentarac.hr/cijepljenje/video-konferencija-patologa-u-uzorcima-cijepiva-pronadeni-objekti-koji-podsjecaju-na-cipove/

upajmo, da ni res,….

srečno vsem.

Meni videa ne odpre,sicer mozno vse,se mi zdi,da bi lahko verjela že marsikaj po vsem tem kar se dogaja.

ljudje pravijo, 30.09.2021 ob 18:10

Ne vem, a ne razumete ali kaj vam je? Nič ni bravo. Ustavno sodišče je dalo vladi možnost, da uredi pravno podlago za pogoj, ki bi ga moralo gladko in brez dvoma zavreči.

Vsi so isti.

To mene tudi zmotilo,zakaj niso zavrgli,in kaj se pravzaprav se lahko zgodi?

Hahajaja, 30.09.2021 ob 18:15

Meni videa ne odpre,sicer mozno vse,se mi zdi,da bi lahko verjela že marsikaj po vsem tem kar se dogaja.

Meni video odpre. Sicer pa je dejstvo, da kar tako zaradi virusa ali zdravja, ne izvajajo nasilja s tem zvarkom. Ker enostavno ni podlage, ker nimamo nobene epidemije. Za svoj zločin, ki je bil v planu že pred leti, so najprej morali ustvariti navidezne pogoje in navidezen strah za izvedbo tega cepilnega zločina.

Hvala ti, tako dobro se že dolgo nisem nasmejal.

@endgame

Tako grozno epidemijo covid imamo, da so pri nas, v naši bolnišnici, zaprli covid oddelek.

Res bo treba zapreti to golazen fašistično janšistično, da bomo imeli mir in se znebili njihovega fašizma in lopovščine.

Daj ne blodi, če ne poznaš postopka.

Ker je ustavno sodišče odločalo absolutno  prednostno, ker pogoj PC bi začel veljati jutri, lahko samo zadrži pogoj PC.

Za to bodo drugi postopki v nadaljevanju.

Pozdrav soncu, 30.09.2021 ob 18:59

Daj ne blodi, če ne poznaš postopka.

Ker je ustavno sodišče odločalo absolutno  prednostno, ker pogoj PC bi začel veljati jutri, lahko samo zadrži pogoj PC.

Za to bodo drugi postopki v nadaljevanju.

@kom.

*ljudje pravijo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close