USPS
Iz Amerike pričakujem pošiljko, ki je bila poslana preko USPS – United states postal service in sicer s sledenjem. Danes vidim, da naj bi mi že v petek poskušali pošiljko izročiti vendar neuspešno. Ker me ni nihče iskal niti klical niti obvestila nisem dobila nobenega me zanima kdo mi v Sloveniji to sploh izroči. Na koga naj se obrnem?
mogoče vprašaš na carinski pošti? http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=346&PostaID=1004&PodatkiPoste=1
“Iz Amerike pričakujem pošiljko, ki je bila poslana preko USPS – United states postal service in sicer s sledenjem. Danes vidim, da naj bi mi že v petek poskušali pošiljko izročiti vendar neuspešno. Ker me ni nihče iskal niti klical niti obvestila nisem dobila nobenega me zanima kdo mi v Sloveniji to sploh izroči. Na koga naj se obrnem?”
Jaz prav tako pričakujem paket iz Amerike preko USPS-in sem na njihovi strani izsledila svoj paket (piše,da je 11.2.2009 paket zapustil New York).
Kje pa naj jo izsledim sedaj,ko je v ZDA ni več,pa je najverjetneje že v Evropi?
Od tedaj,ko je paket zapustil ZDA,je že 5 dni(3 delovne).
Forum je zaprt za komentiranje.