Uspešna ženska
Čeprav bodimo iskreni, ženska ki je seksala s samo enim tipom v resni zvezi je imela v sebi več tiča kot ena, ki je imela 100 moških za eno noč. Samo tako, matematično gledano, glede na skupno dolžino tiča, ki se je podrgnil ob njeno muco. 365 dni krat leta zveze krat dolžina njegovega tiča…ne kam grem jaz zdaj…
Ne, ne. To pa nikakor.
Mišljeno je bilo, da so eni tipčki izredno naivni, ker govorijo eno, poročijo se pa z žensko, ki je kontra temu.
Nasmiham se moškim, ki so tako naivni. Komentiram pa zato ne, ker držim z ženskami. To mislim v reali, da ne komentiram. Če vem, da je dala ženska cel kup moških skoz, njen mož pa razlaga ravno kontra, nje seveda ne potunkam. Njemu se pa nasmiham.
Ženske in moške se seksat lahko naučijo. Seksat se je lahko tudi naučila na eni ali dve resni zvezi. Sploh pa je seks mogoče 20% resne zveze (še to pretiravam z številko), zato me pri resni zvezi njene tehnične seksualne vrline niti ne zanimajo, to se itak lahko nauči. Gre se za to, da se emocionalna (ali kakršnakoli drugačna, recimo časovna) investicija v žensko katero je veliko moških imelo po “nizki ceni” (drugače tudi ne bi imela velike številke) ne splača. Veliko št. partnerjev pri ženskah pred poroko tudi pozitivno statistično korelira z ločitvami. Naravni gnus moškega pri ženskah z velikim številom izhaja iz tega, ker ve da daje svojo največjo vrednost, ki jo ima kot moški = zavezo da bo njegove emocionalne, finančne, časovne, seksualne, časovne itd. resurse vezal izključno na njo, in da je to slaba kupčija, saj so jo vsi že dobili poceni brez da bi ji dali karkoli od tega. Ženska odloča kateremu bo “dala” seks, moški pa odloča kateri bo dal “zavezo”. Zato, tako ženske kot moški inherentno vejo, da je velika številka slaba pri ženskah, zato jo veliko žensk tudi skriva ali zmanjšuje oz. je ne želi povedati. To je enostavno objektivni vidik.
Potem pa imaš še subjektivnega, ki ti pove, da ženska seksa ne ceni kot nekaj emocionalnega ali vrednega ali intimnega, če se veliko razdaja na okoli izven zvez (oziroma, očitno razvije emocionalnost, do prvega bližjega k.rca kar je pa lih isto slabo). Ali pa, da ji ni uspelo sfurat dolge resne zveze, če ima veliko številko iz “resnih” zvez. Oboje jih pa v povprečju naredi neprimerne za kako resno naložbo napram relativno ohranjenem dekletu.[/quote]
Kaj pa če je punca enostavno radovedna? Rada raziskuje in probava nove stvari
;=)
Popolnoma normalno in zdravo. Dokler to raziskovanje ne traja več let ali desetletij.
Opažam, da ženske ki imajo več partnerjev in zlahka menjavajo zelo dobro znajo ločiti čustva in seks. Bi rekel, zelo neženstveno od njih, to ni tipična lastnost za ženske, to bolj za moške pravimo.
Po moje po eni strani pač take so, taki geni, taka vgoja, tak zgled staršev pa tudi malo te lahko zasvojijo metuljčki ki pa vedno izginejo in takrat mislijo da to ni prav in iščejo nove.
Sem slišal en zanimiv stavek od ženske: nocoj hočem, da me grobo pofuka en popoln neznanec…ki me ljubi.
Naj raziskuje, saj ji noben ne brani. Samo ne vem ali te punce vejo, kaj tako “raziskovanje” pomeni za njihovo vrednost v očeh moških iz vidika primernosti za dolgo vezo. Ali jim je vseeno. Ali bodo pa mogoče potem lagale (kot pravi tisti komentator, na žalost tudi jaz poznam dosti takih primerov kjer cel krog ljudi ve kaj je tista punca delala, njen tip pa jo ima za angelčka). Moj občutek je tak, da veliko punc v mladosti preko vse te pozornosti ki jo dobijo v živo zdaj pa še bolj preko raznih facebookov in instagramov misli, oziroma se počuti na vrhu sveta in da ji noben nič ne more, brez posledic, brez skrbi. Se pa potem to hitro poruši eventuelno, vsaka ženska res izkusi 15 minut slave, tiste ki so za to slavo živele bodo pa tudi ostale pri 15ih minutah. Mislim, da se jih dosti enostavno ne zaveda, da operirate dva “trga”. Trg za fuk, kjer si primarno meso in trg za zvezo, kjer si primarno človek. Pri prvem majo res vse visoko vrednost v najboljših letih, na drugem pa ni nujno, da je tako. In mislim, da malo zamešajo ko mislijo, da če jih neki hud tipček nategne pač tako za foro, da jo potem tudi vsi jemljejo resno in ona misli da je vav in sploh, vrhunec človeka. V resnici pa je samo izkoristla svojo vrednost, na tistem osnovnem trgu za fuk, ki dolgoročno ne vodi nikamor.
Naj raziskuje, saj ji noben ne brani. Samo ne vem ali te punce vejo, kaj tako “raziskovanje” pomeni za njihovo vrednost v očeh moških iz vidika primernosti za dolgo vezo. Ali jim je vseeno. Ali bodo pa mogoče potem lagale (kot pravi tisti komentator, na žalost tudi jaz poznam dosti takih primerov kjer cel krog ljudi ve kaj je tista punca delala, njen tip pa jo ima za angelčka). Moj občutek je tak, da veliko punc v mladosti preko vse te pozornosti ki jo dobijo v živo zdaj pa še bolj preko raznih facebookov in instagramov misli, oziroma se počuti na vrhu sveta in da ji noben nič ne more, brez posledic, brez skrbi. Se pa potem to hitro poruši eventuelno, vsaka ženska res izkusi 15 minut slave, tiste ki so za to slavo živele bodo pa tudi ostale pri 15ih minutah. Mislim, da se jih dosti enostavno ne zaveda, da operirate dva “trga”. Trg za fuk, kjer si primarno meso in trg za zvezo, kjer si primarno človek. Pri prvem majo res vse visoko vrednost v najboljših letih, na drugem pa ni nujno, da je tako. In mislim, da malo zamešajo ko mislijo, da če jih neki hud tipček nategne pač tako za foro, da jo potem tudi vsi jemljejo resno in ona misli da je vav in sploh, vrhunec človeka. V resnici pa je samo izkoristla svojo vrednost, na tistem osnovnem trgu za fuk, ki dolgoročno ne vodi nikamor.[/quote]
No, dej še za fante povej….res zanimivo…
Naj raziskuje, saj ji noben ne brani. Samo ne vem ali te punce vejo, kaj tako “raziskovanje” pomeni za njihovo vrednost v očeh moških iz vidika primernosti za dolgo vezo. Ali jim je vseeno. Ali bodo pa mogoče potem lagale (kot pravi tisti komentator, na žalost tudi jaz poznam dosti takih primerov kjer cel krog ljudi ve kaj je tista punca delala, njen tip pa jo ima za angelčka). Moj občutek je tak, da veliko punc v mladosti preko vse te pozornosti ki jo dobijo v živo zdaj pa še bolj preko raznih facebookov in instagramov misli, oziroma se počuti na vrhu sveta in da ji noben nič ne more, brez posledic, brez skrbi. Se pa potem to hitro poruši eventuelno, vsaka ženska res izkusi 15 minut slave, tiste ki so za to slavo živele bodo pa tudi ostale pri 15ih minutah. Mislim, da se jih dosti enostavno ne zaveda, da operirate dva “trga”. Trg za fuk, kjer si primarno meso in trg za zvezo, kjer si primarno človek. Pri prvem majo res vse visoko vrednost v najboljših letih, na drugem pa ni nujno, da je tako. In mislim, da malo zamešajo ko mislijo, da če jih neki hud tipček nategne pač tako za foro, da jo potem tudi vsi jemljejo resno in ona misli da je vav in sploh, vrhunec človeka. V resnici pa je samo izkoristla svojo vrednost, na tistem osnovnem trgu za fuk, ki dolgoročno ne vodi nikamor.[/quote]
To.:))))
Zato pa pravim, device pa tudi ne. To je po moje še hujše!
Kot da ne vemo pravila, žensko število se pomnoži s tri, moško se deli s tri in smo bližje realnemu številu.
In ja…na nek način bomo vedeli. Samo izkušnje rabiš in razumevanje ironije življenja. Ženske najbolj govorijo tisto, česar nimajo. Odprto seksualne so po navadi najbolj na suhem. Isto kot ti ena reče jaz pa nisem za avanture…takrat že skoraj veš, da bo akcija. Začutiš izkušenost sogovornika, občutek pa seveda zna varati, ampak po navadi je točen.
Imaš pa eno zelo dobro misel. Ne zatiraj seksualnosti žensk in jih ne sramuj zaradi tega. Ženska se bo zelo razgovorila če bo vedela, da je ne boš sodil. In še ena dobra misel, zakaj za vraga bi sploh hotel imeti žensko ki ne mara seksa? Poroči se z devico če hočeš seks enkrat na mesec. Devica za žensko je odločitev, neki razlog je bil, ženska takoj dobi seks.
Je tudi zanimivo, da kdo največ sramuje seksualnost žensk? Druge ženske mogoče? Največkrat sem izraz kurva slišal ravno od žensk. Enkrat mi je bilo to razloženo, da ženske tako kaznujejo druge ženske, ker prepoceni prodajajo najbolj zaželjen produkt na tem svetu, kar imajo med nogami in to znižuje vrednost vseh. Zanimiva teorija.
Kot sem rekel, to skrbi samo neizkušene moške in ženske. Mene je to včasih ful motilo, danes pa sploh več ne. Še vedno pa priznavam pomembnost tega, je pa samo en faktor.
In po navadi tisti, ki se ne ozirajo na število, tudi ko je tromestna cifra si po navadi razmerje predstavljajo popolnoma drugače, bolj svobodno.
To se hitro zve, razen če ni tip res neki levi (in res so taki, tudi jaz jim ne rečem nič ker pač ni moja stvar, da se vmešavam, bi pa rekel dobremu prijatelju če on ne bi vedu “zgodovine” njegove bejbe, potem pa se lahko odloči sam). Dandanes se to kaj je punca delala res zve izredno hitro.[/quote]
Ti si pa res naiven.
No, saj, če te zanimajo punce samo iz tvojega vasi boš res lahko zvedel. V tvojem bloku bo pa že problem, tam se pa že ne poznajo med sabo.
Mi je pa zanimivo, da ste moški tako nagnjeni k opravljanju. Namreč tole čenčanje o tem s kom je katera bila, je res samo čenčanje. Pa so rekli, da smo ženske čenčaste.
Če se ženska boji čenč pa bo šla v tujino na potovanje pa bo tam vsakič sprobala cel kup tipov. Take čenče pa ne bodo prišle v domači blok ali vas, ker bo vedela le ona. Ne bo čvekala okrog. Samo posmehovala se bo čenčavim tipom, ki o njen ne bodo nič izvedeli.
Zato pa pravim, device pa tudi ne. To je po moje še hujše!
Kot da ne vemo pravila, žensko število se pomnoži s tri, moško se deli s tri in smo bližje realnemu številu.
In ja…na nek način bomo vedeli. Samo izkušnje rabiš in razumevanje ironije življenja. Ženske najbolj govorijo tisto, česar nimajo. Odprto seksualne so po navadi najbolj na suhem. Isto kot ti ena reče jaz pa nisem za avanture…takrat že skoraj veš, da bo akcija. Začutiš izkušenost sogovornika, občutek pa seveda zna varati, ampak po navadi je točen.
Imaš pa eno zelo dobro misel. Ne zatiraj seksualnosti žensk in jih ne sramuj zaradi tega. Ženska se bo zelo razgovorila če bo vedela, da je ne boš sodil. In še ena dobra misel, zakaj za vraga bi sploh hotel imeti žensko ki ne mara seksa? Poroči se z devico če hočeš seks enkrat na mesec. Devica za žensko je odločitev, neki razlog je bil, ženska takoj dobi seks.
Je tudi zanimivo, da kdo največ sramuje seksualnost žensk? Druge ženske mogoče? Največkrat sem izraz kurva slišal ravno od žensk. Enkrat mi je bilo to razloženo, da ženske tako kaznujejo druge ženske, ker prepoceni prodajajo najbolj zaželjen produkt na tem svetu, kar imajo med nogami in to znižuje vrednost vseh. Zanimiva teorija.
Kot sem rekel, to skrbi samo neizkušene moške in ženske. Mene je to včasih ful motilo, danes pa sploh več ne. Še vedno pa priznavam pomembnost tega, je pa samo en faktor.
In po navadi tisti, ki se ne ozirajo na število, tudi ko je tromestna cifra si po navadi razmerje predstavljajo popolnoma drugače, bolj svobodno.[/quote]
Tromestna cifra :-O
Madona.
No, jaz bi recimo upoštevala še starost. To, kar punca (ali konec koncev fant)
počne ke od 16 do 22….je rno, kar pa pri 25 do 35 je pa drugo…
Tole mi je pa dalo mislit. Sem sprobala že par portalov za spoznavanje. Kar naprej težijo poročeni in drugi avanturisti. Zato sem, v upanju, da bodo dali mir, v profil napisala, da me avanture ne zanimajo in poročeni obvoz. Glej ga zlomka, še vedno težijo na polno. Zgleda, da jih je veliko takega ravnanja kot ti.
Svetuj mi, kaj moram napisat, da se res znebim nadlegovanja s strani avnaturistov?
Ti si naiven. 🙂 To da se ženske fukarijo na dopustih je vsakemu, ki ma 15 let že jasno. To, da ima velika večina določene stvari za sabo je tudi vsakemu skoraj jasno (tistim, ki ni se jim pač smejimo kot ti oziroma ne vmešavamo kot jaz). Meni “zasledovat” dejansko številko ženske brezveze. Saj se ve, da velika večina ima za sabo določene izkušnje, tega pač ne moreš spremenit. Gledaš iz dneva v dan ali te emocionalno in fizično zadovoljuje in to je to, če laufa laufa če ne laufa pa greš naprej. Saj ni potrebno bit v vezi niti se poročit, noben nobenega ne sili. Tisti, ki sanjajo o nedolžnih njihovih punčkah in, ki se na žensko ful navežejo pač nimajo izkušenj ali pa glavo v oblakih. Sicer je to res do neke mere romantično in se mi malo smilijo, ker bi si dejansko zaslužili eno dobro dekle, ampak to danes pač ni več realno. Držiš eno distanco in pogledaš ali ti je vredno bit z njo iz dana v dan ali ne, to je pa zame itak del tega, da je nekdo moški. Tisti romantiki….ja saj razumem, ampak moški mora met neko logiko in emocionalno distanco da zna presodit, tisti je nimajo. Saj eni se naučijo, eni pa nikoli ne. Do neke mere ti je res lahko žal za njih, ker narobe res niso nič naredili, do neke mere pa ej saj bi bil čas da se tip že strezne, tudi to je pač del tega da si moški.
To bi pa imela bolj razloženo. Jaz do 22tega nisem imela nobenega fanta. Prvega pri 22ih pa ni dolgo trajalo. Torej ne sem že v letih, ko ne smem več menjat moških, ker sem preko 22?[/quote]
Lahko menjaš mirno. Tisto kar pravi skela velja samo za tiste, ki so divjale do 22ga z vsakim ki jim je ponudil qrca, potem pa mislijo, da se njihovo zgodovina enostavno “zbriše”, ker so imele pri 25ih “čudežno” preporod. Ti delaj kar želiš.
Forum je zaprt za komentiranje.