Uspešna ženska
Če moški ne bi kontroliral svojega nagona, bi ti bila posiljenja vsakič ko bi šla iz hiše (pa verjetno še v njej). Tvoja pritožba je smešna, moški je ustvaril zahodno civilizacijo kjer kontrolira OBA spolna nagona.[/quote]
No pridi, če si upaš.
Te bom jest mal pokontrolirala….[/quote]
No, tako je to pri vas….
jst sem ti pa hotel samo drva sekat si se me pa branila!?….. 😀
Ne delaj se debilnega. Fizična mutilicaija je brezvezna. Pomembna je izključenost oziroma vsaj sramovanje če ženska dela določene stvari namesto prostega fukarjenja naokoli, mora imeti vgrajeno interno sramovanje in zavedanje posledic. Očitno si zamudil par tisoč let zahodne civilizacije.[/quote]
A mi lahko razložiš boldan stavek? Ker tako kot ga jaz berem, slabo vpliva na moje emocionalno ravnovesje – ne vem, ali bi se smejala ali jokala…
Ne delaj se debilnega. Fizična mutilicaija je brezvezna. Pomembna je izključenost oziroma vsaj sramovanje če ženska dela določene stvari namesto prostega fukarjenja naokoli, mora imeti vgrajeno interno sramovanje in zavedanje posledic. Očitno si zamudil par tisoč let zahodne civilizacije.[/quote]
A mi lahko razložiš boldan stavek? Ker tako kot ga jaz berem, slabo vpliva na moje emocionalno ravnovesje – ne vem, ali bi se smejala ali jokala…[/quote]
Interno zavedanje izhaja iz družbenih norm. Če bi danes izničili vse zakonske posledice posilstva, ti ne bi bila nenadoma posiljena če bi šla iz hiše, ker ima moški interno zavedanje podano iz strani družbe, da je to narobe in velika večina tega ne bi storila iz danes na jutri. Isto interno zavedanje je potrebno pri ženski izbiri partnerjev če se želi vzdrževati sistem, ki nas je pripeljal do te stopnje razvitosti pri katerem smo. Seveda pri nekaterih ženskah je še vedno tako, predvsem kjer je močna vzgoja iz strani očeta in matere. Ni pa to več družbena norma saj je seksualna revolucija in radikalen feminizem to zbrisala, še več promovira ravno nasprotno pod krinko “osvobojene” “novodobne” ženske. To seveda za trenutni sistem ni vzdržno iz razlogov že razloženih. Trenutno drži samo še zaradi kot je Spider rekel “slepih tepcev” teh pa je s vsakim dnevom manj. Zatem bo pa sledil tudi premik, kakšen ne vem sigurno ne bo več to kar je dosti časa bilo. Skratka, lahko te pripeljem k vodi ne morem pa piti namesto tebe.
Če če če…lahko bi nas že davno križali z ovcami. Družba smo mi in če mi kot posamezniki čutimo, da je neko dejanje hudooo narobe, to kot družba prevzamemo. Ljudje imamo vest, če še nisi opazil. Danes se “promovira” marsikaj, ampak to še ne pomeni, da nimamo možnosti izbire. Meni se fučka, kaj delata Janez in Metka, kaj se njima zdi top, če nista ravno v moji dnevni sobi.
Vem da moške žulijo ritnice od kar smo ženske dobile volilno pravico.
A mi lahko razložiš boldan stavek? Ker tako kot ga jaz berem, slabo vpliva na moje emocionalno ravnovesje – ne vem, ali bi se smejala ali jokala…[/quote]
Interno zavedanje izhaja iz družbenih norm. Če bi danes izničili vse zakonske posledice posilstva, ti ne bi bila nenadoma posiljena če bi šla iz hiše, ker ima moški interno zavedanje podano iz strani družbe, da je to narobe in velika večina tega ne bi storila iz danes na jutri. Isto interno zavedanje je potrebno pri ženski izbiri partnerjev če se želi vzdrževati sistem, ki nas je pripeljal do te stopnje razvitosti pri katerem smo. Seveda pri nekaterih ženskah je še vedno tako, predvsem kjer je močna vzgoja iz strani očeta in matere. Ni pa to več družbena norma saj je seksualna revolucija in radikalen feminizem to zbrisala, še več promovira ravno nasprotno pod krinko “osvobojene” “novodobne” ženske. To seveda za trenutni sistem ni vzdržno iz razlogov že razloženih. Trenutno drži samo še zaradi kot je Spider rekel “slepih tepcev” teh pa je s vsakim dnevom manj. Zatem bo pa sledil tudi premik, kakšen ne vem sigurno ne bo več to kar je dosti časa bilo. Skratka, lahko te pripeljem k vodi ne morem pa piti namesto tebe.[/quote]
Ma ne zanima me interno zavedanje moških – mene zanima boldan stavek, ki se še vedno bere tako, da bi se morala ženska sramovati, če počne neke druge reči, namesto da bi se prosto fukarila naokoli. In s tem sestavkom zgoraj nisi nič bolj razložil nejasnosti.
Mislim, da te je zmedla vejica v tistem stavku, ker sem jo narobe postavil. Ženska bi se iz vidika vzdržnosti trenutnega sistema morala “sramovati” fukarjenja naokoli, ne drugih stvari. S “sramovati” mislim tukaj neko interno moralno vrednoto, ki pa je seveda podana iz strani družbenega sistema (ne več) in staršev. Zakaj, kako itd. je bilo že vse razjasnjeno.
Mislim, da te je zmedla vejica v tistem stavku, ker sem jo narobe postavil. Ženska bi se iz vidika vzdržnosti trenutnega sistema morala “sramovati” fukarjenja naokoli, ne drugih stvari. S “sramovati” mislim tukaj neko interno moralno vrednoto, ki pa je seveda podana iz strani družbenega sistema (ne več) in staršev. Zakaj, kako itd. je bilo že vse razjasnjeno.[/quote]
A ti verjameš, da bi ti ženska, s katero se odločaš za (recimo resno) zvezo, morala povedati, s koliko tipi je doslej seksala?
Teorija ‘monoganije’ se mi zdi precej razumna. A jo lahko s kaksnimi podatki iz zgodovine podpres? Pa ne le na enem primeru. Teorij o vzponih in padu civilizacij je se pa se. Poskusal jo vkomponirati v druge meni znane. Pa me zanima tvoje videnje, kaj so druge spremembe v druzbi, ki pripeljejo do tega kar opisujes. Zgodovinski precedensi nam tudi utegnejo pomagati osvetliti potencijalni razplet dogodkov v prihodnosti.
Mislim, da te je zmedla vejica v tistem stavku, ker sem jo narobe postavil. Ženska bi se iz vidika vzdržnosti trenutnega sistema morala “sramovati” fukarjenja naokoli, ne drugih stvari. S “sramovati” mislim tukaj neko interno moralno vrednoto, ki pa je seveda podana iz strani družbenega sistema (ne več) in staršev. Zakaj, kako itd. je bilo že vse razjasnjeno.[/quote]
A lahko navedeš še primere , v katerih bi se morali sramovati moški?
Če je sramovanje že tako zelo pomembno…
Interno zavedanje izhaja iz družbenih norm. Če bi danes izničili vse zakonske posledice posilstva, ti ne bi bila nenadoma posiljena če bi šla iz hiše, ker ima moški interno zavedanje podano iz strani družbe, da je to narobe in velika večina tega ne bi storila iz danes na jutri. Isto interno zavedanje je potrebno pri ženski izbiri partnerjev če se želi vzdrževati sistem, ki nas je pripeljal do te stopnje razvitosti pri katerem smo. Seveda pri nekaterih ženskah je še vedno tako, predvsem kjer je močna vzgoja iz strani očeta in matere. Ni pa to več družbena norma saj je seksualna revolucija in radikalen feminizem to zbrisala, še več promovira ravno nasprotno pod krinko “osvobojene” “novodobne” ženske. To seveda za trenutni sistem ni vzdržno iz razlogov že razloženih. Trenutno drži samo še zaradi kot je Spider rekel “slepih tepcev” teh pa je s vsakim dnevom manj. Zatem bo pa sledil tudi premik, kakšen ne vem sigurno ne bo več to kar je dosti časa bilo. Skratka, lahko te pripeljem k vodi ne morem pa piti namesto tebe.[/quote]
Enako vprašanje kot zgoraj….očitno civilizacija temelji na obnašanju žensk.
Kaj pa moški? Stojijo, gledajo in čakajo, kaj bo?
Tvoja teorija ima napako.
Niso krive ženske, ki se “gonijo” in jih ni sram da se. Za propad sistema so vedno krivi moški, ki prevzemajo ženske vloge in se potem obnašajo kot one.
Ni dovolj, da se zgolj rodiš določenega spola, moraš bit tudi vzgojen temu primerno, če želiš da v skupnem družba funkcionira. Ko se porušijo vrednote na katerih temelji družba pride do vojne in z njo težko obdobje, ko ni prostora za razvajenčke in copatarje in se spet vzpostavi normalno stanje…in krog se ponovi le mi se iz tega nič ne naučimo.
Prehitro pozabljamo, ker prekratko živimo. Kot osebki in kot družba.
Če je sramovanje že tako zelo pomembno…[/quote]
Sramovat bi se morali, ko se obnašajo kot ženske, ko se ne obnašajo svojemu spolu primerno.
Če je sramovanje že tako zelo pomembno…[/quote]
Sramovat bi se morali, ko se obnašajo kot ženske, ko se ne obnašajo svojemu spolu primerno.[/quote]…ampak se itak ne morejo, ker takrat ne premorejo sramu
Moški, ki vzame za resno zvezo žensko z veliko število partnerjev za sabo naredi isto kot, da bi kupil rabljen avto po višji ceni kot novega. Vsi so ta avto vozili poceni in z malo truda, zdaj bo pa on njega kupil po najvišji ceni, pa še vozen ne bo več tako dobro kot je bil.[/quote]
:-)))
napaka…kako naj bo ženska dobra v postelji, pa čist brez vaje?
Glavni razlog je seveda vedno ta, da se moški bojijo primerjave….najbl ziher
je devica….če ji rečeš, da si as, ti bo mogoče še verjela :-))))
Moški, ki vzame za resno zvezo žensko z veliko število partnerjev za sabo naredi isto kot, da bi kupil rabljen avto po višji ceni kot novega. Vsi so ta avto vozili poceni in z malo truda, zdaj bo pa on njega kupil po najvišji ceni, pa še vozen ne bo več tako dobro kot je bil.[/quote]
:-)))
napaka…kako naj bo ženska dobra v postelji, pa čist brez vaje?
Glavni razlog je seveda vedno ta, da se moški bojijo primerjave….najbl ziher
je devica….če ji rečeš, da si as, ti bo mogoče še verjela :-))))[/quote]
Kdo pa je reko da more bit čist brez vaje…..
Lahko ma enega tipa ali dva, pa z njima vadi mesece ali leta….. če ma pa vsak vikend drugega (karikiram) pa take ženske redkokdo želi za dolgoročno, ne glede na izkušnje v postli…..
Skratka ni nujno veliko število partnerjev za izkušeno žensko v postelji, in seveda obratno.
To je pa itak dejstvo. Samozavesten moški bo vesel ženske, ki obvlada.
Nesamozavesten pa se boji, da bi ugotovila, da on ni kaj prida.
Najbolj smešno pa je, da eni moški očitno mislijo, da ima ženska števec tako kot avto. Pa še pri avtu se da števec nazaj prevrtet.
Se vedno nasmiham takim naivnežem. Sploh, če vem, da ima doma ženo, ki je bila včasih zelo aktivna glede menjave partnerjev. Kake sošolke v SŠ so zamenjala še pa še seks-partnerjev. Potem pa so se zresnile in igrale nedolžne deklice, ki komaj vedo kaj je seks. Njihovi naivni možje pa naivno objavljajo o kvalitateh žensk z malo izkušnjami. Pa zgražajo se nad ženskami, ki so imele par moških. Doma pa ženo, ki je bila prvakinja v menjavanju frajerjev v SŠ. Se pač nasmiham, mislim si pa svoje. Komentiram pa ne.
To je pa itak dejstvo. Samozavesten moški bo vesel ženske, ki obvlada.
Nesamozavesten pa se boji, da bi ugotovila, da on ni kaj prida.
Najbolj smešno pa je, da eni moški očitno mislijo, da ima ženska števec tako kot avto. Pa še pri avtu se da števec nazaj prevrtet.
Se vedno nasmiham takim naivnežem. Sploh, če vem, da ima doma ženo, ki je bila včasih zelo aktivna glede menjave partnerjev. Kake sošolke v SŠ so zamenjala še pa še seks-partnerjev. Potem pa so se zresnile in igrale nedolžne deklice, ki komaj vedo kaj je seks. Njihovi naivni možje pa naivno objavljajo o kvalitateh žensk z malo izkušnjami. Pa zgražajo se nad ženskami, ki so imele par moških. Doma pa ženo, ki je bila prvakinja v menjavanju frajerjev v SŠ. Se pač nasmiham, mislim si pa svoje. Komentiram pa ne.[/quote]
No, ampak iz tvojega komentarja je razvidno, da so tiste z velik partnerji še
zmeri manj vredne?
Ne kurve, device še manj, nekje zmes. In ja, točno tako se moški potem počutimo. Je pa res, da to večinoma moti tiste, ki sami nimajo nekega števila, isto ženske. Tudi mene je včasih to ful motilo, danes pa me sploh ne moti, če mi ženska pove kaj vse kje in kako je delala z prejšnjimi. Še vprašam jo, če ji je delal kaj ko ji je všeč pa bom še jaz to probal ji. Včasih sem se pa hotel skriti v neko malo luknjo.
Jaz sem prišel do spoznanja, da pri ženski se njena muca ne obrabi, obrabijo se njeni možgani oz. srce oz. sposobnost ljubljenja.
Saj poznate tisto, če en ključ odklene več ključavnic je to dober ključ. Če se ena ključavnica odpre z večimi ključi je pa to slaba ključavnica.
It always amazes me how people will agree with a woman that her past education reveals her dedication to scholarly pursuits, her past work experience reveals her quest to improve her business acumen, her past payment history reveals her credit worthiness, her past workout routine reveals her desire for a healthy lifestyle, and her past volunteer efforts reveal her heart of gold, but her past sexual habits reveal absolutely nothing.[/b]
Ženske in moške se seksat lahko naučijo. Seksat se je lahko tudi naučila na eni ali dve resni zvezi. Sploh pa je seks mogoče 20% resne zveze (še to pretiravam z številko), zato me pri resni zvezi njene tehnične seksualne vrline niti ne zanimajo, to se itak lahko nauči. Gre se za to, da se emocionalna (ali kakršnakoli drugačna, recimo časovna) investicija v žensko katero je veliko moških imelo po “nizki ceni” (drugače tudi ne bi imela velike številke) ne splača. Veliko št. partnerjev pri ženskah pred poroko tudi pozitivno statistično korelira z ločitvami. Naravni gnus moškega pri ženskah z velikim številom izhaja iz tega, ker ve da daje svojo največjo vrednost, ki jo ima kot moški = zavezo da bo njegove emocionalne, finančne, časovne, seksualne, časovne itd. resurse vezal izključno na njo, in da je to slaba kupčija, saj so jo vsi že dobili poceni brez da bi ji dali karkoli od tega. Ženska odloča kateremu bo “dala” seks, moški pa odloča kateri bo dal “zavezo”. Zato, tako ženske kot moški inherentno vejo, da je velika številka slaba pri ženskah, zato jo veliko žensk tudi skriva ali zmanjšuje oz. je ne želi povedati. To je enostavno objektivni vidik.
Potem pa imaš še subjektivnega, ki ti pove, da ženska seksa ne ceni kot nekaj emocionalnega ali vrednega ali intimnega, če se veliko razdaja na okoli izven zvez (oziroma, očitno razvije emocionalnost, do prvega bližjega k.rca kar je pa lih isto slabo). Ali pa, da ji ni uspelo sfurat dolge resne zveze, če ima veliko številko iz “resnih” zvez. Oboje jih pa v povprečju naredi neprimerne za kako resno naložbo napram relativno ohranjenem dekletu.
Forum je zaprt za komentiranje.