Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Ja, že dlje časa lahko opazujemo blazno prosperiteto civilizacij, kjer je prisotno obrezovanje žensk, s katerim precej učinkovito kontrolirajo žensko seksualnost.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Svobodna volja je le iluzija.
Kaj šele izjava, da se je nekdo sam odločil kaj bo. 🙂
To lahko izjavi samo nekdo, ki ima ogromen ego, v resnici pa sploh ne pozna sebe.[/quote]

Robi, kako se ti lahko zapiše stavek, da je svobodna volja iluzija in da se ne moremo odločati kaj bomo. Okej, morda res ne moremo izbrati kje in kdaj se bomo rodili, kdo bodo naši starši in kakšna bo naša barva kože. Na ostali potek življenja pa se od neke stopnje zavesti dalje lahko odločamo skoraj v celoti in prevzemamo kontrolo za večino stvari, ki se nam zgodijo v preostanku življenja. Kot se je nekomu že zapisalo, osebna sreča je stvar odločitve. Vplivamo lahko na vse – kaj bomo postali, kako bomo to postali, kje in s kom bomo živeli, od česa bomo živeli in nenazadnje, marsikdo se odloča tudi kako bo umrl.
Če se motim, pa te prijazno prosim, da utemeljiš svoje zgornje izjave. Ker me res zanima kakšna širina stoji za tem, kar si napisal. Meni očitno ni znana, pa mi boš zelo težko posredno očital, da se v resnici ne poznam. Ne pozabi, da nimaš pojma kdo sem, kako je do danes potekalo moje življenje in od kod prihajam – preden začneš snovati analize.

Itak. 🙂
Nekateri so že kot duhovna bitja skombinirali svoje gene in izbrali okolje v katerem se bodo rodili ter s tem določili kdo in kaj bodo. 🙂

Zgornje trditve okrog vdanosti ali nadzora nad lastno usodo, pa so le naši navidezni občutki zaradi prepričanj, ki jih imamo. Saj tisti, ki meni, da ima ne vem kakšen nadzor nad usodo in si je sam določil kdo bo, v resnici nima nobenega večjega nadzora, kot tisti, ki čuti, da je žrtev okoliščin ali usode.
Oba imata enak vpliv, le zaradi načina razmišljanja, so občutki drugačni. Zato imajo samovšečni ljudje zaradi bolj razvitega egoizma, več tega iluzornega občutka.

To je meni logika slabičev. ta vdanost v usodo, češ, sej nič ne odločam itd…Se je pa mdoerno tako tolažiti, to pa ja.[/quote]
V bistvu je tako, da vsak posameznik si izbere svoje okolje in način življenja oziroma spoznanja, do katerih bi naj prišel in to tik preden je spočet. Ampak to še ne pomeni, da nima nobenega vpliva na svoj način življenja.
Tako, da ne bo več ugibanja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Svobodna volja je le iluzija.
Kaj šele izjava, da se je nekdo sam odločil kaj bo. 🙂
To lahko izjavi samo nekdo, ki ima ogromen ego, v resnici pa sploh ne pozna sebe.[/quote]

Robi, kako se ti lahko zapiše stavek, da je svobodna volja iluzija in da se ne moremo odločati kaj bomo. Okej, morda res ne moremo izbrati kje in kdaj se bomo rodili, kdo bodo naši starši in kakšna bo naša barva kože. Na ostali potek življenja pa se od neke stopnje zavesti dalje lahko odločamo skoraj v celoti in prevzemamo kontrolo za večino stvari, ki se nam zgodijo v preostanku življenja. Kot se je nekomu že zapisalo, osebna sreča je stvar odločitve. Vplivamo lahko na vse – kaj bomo postali, kako bomo to postali, kje in s kom bomo živeli, od česa bomo živeli in nenazadnje, marsikdo se odloča tudi kako bo umrl.
Če se motim, pa te prijazno prosim, da utemeljiš svoje zgornje izjave. Ker me res zanima kakšna širina stoji za tem, kar si napisal. Meni očitno ni znana, pa mi boš zelo težko posredno očital, da se v resnici ne poznam. Ne pozabi, da nimaš pojma kdo sem, kako je do danes potekalo moje življenje in od kod prihajam – preden začneš snovati analize.[/quote]
Svoboda je v tem, da svobodno sprejmeš nujnost, ki te determinira.

Kaj pravi determinizem ?
Determinizem pravi, da naša dejanja logično sledijo iz zakonov narave in predhodnih stanj vesolja. Glede preteklosti nimamo izbire. V sedanjosti ne moremo storiti prav ničesar, kar bi jo spremenilo. Prav tako ne moremo storiti ničesar, da nek naravni zakon ne bi bil resničen. Zato tisto, kar nujno sledi iz dveh neogibnosti, mora prav tako biti samo neogibno.Torej so tudi naša dejanja kot posledica zakonov narave in posledica predhodnih preteklih stanj, prav tako neogibna in jih ne moremo spreminjati.

Monogamija, če bi bil ti pravi moški, ne bi imel težav z ženskami.

Po moje pa se se ni rodil junak, ki v zivljenju ne bi imel nobenih tezav. Z zenskami ali cem drugem. 😀

Po moje pa se se ni rodil junak, ki v zivljenju ne bi imel nobenih tezav. Z zenskami ali cem drugem. :D[/quote]

Nerodno napisano. MIšljeno je bilo tako, če bi bil razgledan, privlačen, zanimiv, bi se ženske lepile nanj. Iz njegovega dolgoveznega pisanja je namreč razvidno, da ni preveč zanimiv ženskam.

Po moje pa se se ni rodil junak, ki v zivljenju ne bi imel nobenih tezav. Z zenskami ali cem drugem. :D[/quote]

Nerodno napisano. MIšljeno je bilo tako, če bi bil razgledan, privlačen, zanimiv, bi se ženske lepile nanj. Iz njegovega dolgoveznega pisanja je namreč razvidno, da ni preveč zanimiv ženskam.[/quote]
Res ne vem kako mu gre. Vem pa, da problemov ni nikoli konec. Le spreminjajo se. 😀

Pravzaprav gre za popolno nasprotje tega kar si ti napisal. Civilizacija sloni točno na monogamiji, saj monogamija omogoča vsem moškim, ki so “pripravljeni delat”, da dobijo tudi ženo. Iz tega pa sledi tehnološki napredek in mir.

Iz “naravnega razmerja”, bi še vedno praskali po jamah saj nobeden ne bi želel delat, in stalno bi se moški borili za pozicijo “alfa” samca v družbi. S tem bi pa dobil veliko vojn in malo civilizacije in malo miru.

Ženske imajo razvit dvojni sistem iskanja samca – to je da iščejo najbolj genetsko obdarjenega samca, da jih oplodi in potem kasneje enega, ki je pripravljen tudi skrbet za njo in otroke (kar genetsko obdarjen samec sigurno ne bo, saj mu je v interesu, da oplodi čim več žensk ne vzgaja enega froca). Noben samec pa seveda ne želi vzgajat tujih otrok. Monogamija je edina rešitev za napredek civilizacije, če se ne kontrolira ženskih seksualnih nagnenj hitro dobimo kaos, vsaka antična civilizacija je kazala znake take liberalizirane ženske seksualnosti preden je propadla.

Isto vidiš danes, kjer se ženske tam do 30ga leta seksajo vsepovprek z raznimi tipi, ki imajo visoko gensko kvaliteto (to se kaže sicer predvsem po izgledu in agresivnosti) ali so to kriminalci, ali jo pretepa, ali vara ni važno, saj s strani radikalnega feminizma in seksualne revolucije “osvobojena” ženska enostavno prosta brez kakršengakoli “internega sramu ali pomislekov” da slepo zasleduje svoja biološka nagnjenja. Potem pa pri 30ih pride drugo nagnjenje not, po družini in stabilnosti seveda, kjer se potem poročijo kot prerojene čistunke z nekom, ki je sposoben vzgajat froce in skrbet za družino in mu ga še povlečt nočejo, ker jim seksualno seveda ni zanimiv oziroma je preveč povprečen v primerjavi z alfa samcom njene mladosti, kjer jo je on parkrat položil kot poceni luknjo.

Seveda pa se zavedanje te situacije pri moških veča vsak dan. Moški se v vse večjih številih sploh ne poročajo več, saj nimajo nobene motivacije, da bi to storili. “Če gre kaj narobe” je še sodni sistem apriori dosti bolj naklonjen ženi kot možu, ne glede na to kaj žena stori ali kakšna je. Potem je pa tu še danes ta faktor, katerega spoznava vse večje število moških, to je da jih večina žensk vidi kot “resurs”, ki ga bodo izkoristle ko se bodo dovolj naseksale v svojih najboljših letih z raznimi “alfa” samci. To je pa za večino moških seveda daleč od tega, da bi dobili neko lojalno ženo v njenih zgodnjih 20ih ali še prej h kateri bi kruh nosili domov in katera bi ga spoštovala kot je bilo organizirano nekoč v “monogamiji”. Skratka potegnjeno pod črto, moškim se enostavno ne splača več “igrat te igre”. Ali greš v fitnes in si zrihtaš kake steroide, začneš služit tone denarja, ali pa delaš za visok status v družbi – skratka karkoli bi te izstrelilo v top 10% procentov moških, ali pa enostavno se ukvarjaš s svojimi hobiji in se ne ukvarjaš z ženskami sploh – skratka se sploh ne igraš več te igre. Danes, biti povprečen moški enostavno ni več dovolj, moraš čakat tam do 30ih da dobiš ponucano robo po domače povedano, in ker je večina moških povprečnih je jasno da ta sistem tako kot je organiziran ne bo zdržal, ko se bo dovolj moških zavedlo realnega stanja (številka je večja vsak dan po vseh statistikah). Saj moški enostavno nima več nobene motivacije, da bi ta sistem fural naprej.

Glede civilizacije pa – čim moški ne kontrolira ženske seksualnosti sledi propad civilizacije saj ženske še vedno izbirajo moške, izključno po genski zasnovi, ki bi jih naredila uspešne v jamskih časih, ni pa nujno da le-ti moški so dobri za napredek civilizirane družbe, kvečjemu celo obratno.[/quote]

To smo slišali ali brali (pod različnimi nicki) že ene parkrat. Skor dobesedno.
Komentirala bi pa samo zadnji odstavek:
Kaj, ko bi se moški za spremembo lotili kontroliranja LASTNE seksualnosti?
Kaj, ko bi recimo nehali zaklepati ženske v hiše, jih zavijati v črne rjuhe, jim odrezati
pol spolovila itd. samo zato, ker se ONI ne morejo kontrolirati?
(Ta teden – na Kitajskem parim puncam grozi po pet let zapora, ker so si drznile
demonstrirati proti spolnemu nasilju….?)

In potem bi ženske pač lahko izbrale – po svojih kriterijih, ali jamskega človeka, ali
pa moškega, ki bi bil dovolj prepričljiv, da je ravno on najboljša izbira.
Prosti trg.

Pol si funkcionalno nepismen.

Ne delaj se debilnega. Fizična mutilicaija je brezvezna. Pomembna je izključenost oziroma vsaj sramovanje če ženska dela določene stvari namesto prostega fukarjenja naokoli, mora imeti vgrajeno interno sramovanje in zavedanje posledic. Očitno si zamudil par tisoč let zahodne civilizacije.

Ne delaj se debilnega. Fizična mutilicaija je brezvezna. Pomembna je izključenost oziroma vsaj sramovanje če ženska dela določene stvari namesto prostega fukarjenja naokoli, mora imeti vgrajeno interno sramovanje in zavedanje posledic. Očitno si zamudil par tisoč let zahodne civilizacije.[/quote]

?????
A ti to resno?

Nimam težav z ženskami, še eden ki ne zmore prebrat zapisa, ki se ni nikjer pritožoval. Jasno, ker si idiot moraš takoj pokazat svoj internetni kurček, ker si tako šibkega karakterja, da se še vedno čutiš dolžnega izkoriščat priložnost zato da ostalim samicam pokažeš “kakšen moški” si, kljub temu da dejansko izpadeš idiot. Na ti piškotek, hlapec.

Če moški ne bi kontroliral svojega nagona, bi ti bila posiljenja vsakič ko bi šla iz hiše (pa verjetno še v njej). Tvoja pritožba je smešna, moški je ustvaril zahodno civilizacijo kjer kontrolira OBA spolna nagona.

Če moški ne bi kontroliral svojega nagona, bi ti bila posiljenja vsakič ko bi šla iz hiše (pa verjetno še v njej). Tvoja pritožba je smešna, moški je ustvaril zahodno civilizacijo kjer kontrolira OBA spolna nagona.[/quote]

No pridi, če si upaš.
Te bom jest mal pokontrolirala….

To si pa zdaj napisal, kot da se ženske onegavijo z vsakim, ki pride mimo. jasno, da se ne, zato svoj nagon še kako kontrolirajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To si pa zdaj napisal, kot da se ženske onegavijo z vsakim, ki pride mimo. jasno, da se ne, zato svoj nagon še kako kontrolirajo.[/quote]

Meni se zdi, da ga vse ženske po vrsti zavračajo. Ja, monogamija, s privlačnimi moškimi se ženske z veseljem onegavijo. Tisti, ki pa niste zanimive pa tule gor s takimi zapisi izražate svojo fovšijo.

Podal sem opis splošnega stanja, ki preverjeno drži na ravni sistema. Nisem podal nobene moralne sodbe, niti me to ne zanima. Ostaja vam samo še specifika in izredno predvidljivi “bodi pravi moški” izpadi, torej napadi na osebnem nivoju, zakaj ne vem, saj nisem sicer podal nobene moralne sodbe, da bi bilo karkoli narobe, torej očitno iz tega ker imate sami nekatere probleme s sabo. Moje delo je tukaj končano.

Aleluja….

Ne bomo te pogrešali.

Glej, streljaš mimo, ker moški dejansko nadzoruje ženski spolni nagon samo v kakšnih islamskih civilizacijah.

Glej, streljaš mimo, ker moški dejansko nadzoruje ženski spolni nagon samo v kakšnih islamskih civilizacijah.[/quote]

Ja, namreč pri nas recimo ne ve več, kako bi ga še vzpodbujal :-)))

Spider, samo ti imaš res probleme z bralno sposobnostjo, še jaz ki se ne strinjam s tipom v celoti sem uspel razumet njegove zapise

Ja super, da ima zaveznika.:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close