Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Super. Pa sta poznala ta forum? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ah kje pa, takrat še interneta ni bilo, ko sta onadva živela. Kaj interneta, takrat še nismo vedeli kaj so sploh računalniki.
Kaj vem kako bi danes gledala na vse te novotarije. Bi bila oba že izredno stara. Po mojem bi živela svoj način življenja naprej. Verjetno se ne bi ubadala z drugimi.

Niti 100 let nazaj je bilo tradicionalno zivljenje cista nuja. Ogromna vecina je opravljala fizicno delo. V paru pa se je dalo lazje (pre)ziveti. Zenski, kot fizicno sibkejsi, so pripadla fizicno manj zahtevna dela. Kuhanje, ciscenje, pranje, … Otroke pa se je imelo, da bo vec rok za delo na njivi. In da bodo (po)skrbeli za ostarele starse. Taksna miselnost je se vedno prisotna na podezelju najmanj razvitih drzav sveta. Zato pa se tako razmnozujejo. Tudi nasi predniki so se.

Svet pa se spreminja. Fizicnih del je vse manj. Zato tudi delitev del na moska in zenska pocasi zgublja smisel. Ostal je kvecjemu problem v nasih glavah. Zensk in moskih. Niti je ostala nuja imeti otroke. Zato pa nataliteta v razvitih drzavah pada. Marsikaj je drugace…

Lepo napisano, res. Sama sem denimo povsem pomirjena s tem, da morda ne bom imela otrok. Ne, da si jih ne želim, ampak nimam pa take blazne želje, kot nekatere druge (samske) ženske. Ko sem bila v razmerju, je bila ta seveda želja večja in korak spočetja družine se je zdel edini smiselni naslednji. Ko pa sem zaključila z razmerjem, je želja upadla, potreba prav tako. Sama nisem zagovornik raznih bank sperm, nakjučnih darovalcev in podobno. Moje mišljenje gre z roko v roki s tem, da jih kot samska (če ostanem samka) po naravni poti pač ne morem imeti.

V zgoraj napisanem jaz lahko rečem, da živim precej po načelu “bodi to kar si”. Če srečam zame primernega partnerja, bova verjetno imela naraščaj, če ga ne bom, ali ga bom prepozno, pa naraščaja pač ne bo.

Se pa tudi meni nikakor ne zdi nič narobe, če se ljudje iz tega ali onega vzroka odločajo, da ne bodo imeli otrok. Sebično ali ne, nikdar ne veš kakšni razlogi stojijo zadaj. Poznam par, ki se je dolgo odločal ali imeti dojenčka ali ne zgolj iz razloga dedovanja ene hudih bolezni po njeni strani.

Če bi prevladoval razum, bi lahko ljudje razumeli besede “bodi to kar si”, ki jih tolikokrat slišiš ravno od takih, ki “razumejo”.
Če si to kar si potem imaš nekoč tudi otroke, vsaj kakšnega. Malo njih pride na svet brez organov za otroke delat…[/quote]

Ja se strinjam, ampak to kar je boldano se sicer zgodi, ampak ne zato ker moška narava to ŽELI ampak ker je to posledica veš onega edinega pravega moškega nagona, ki se pretvori v ”podri vse kar lahko in zaradi česar ti stoji” zdaj imamo med otrokom in tem nagonom (k sreči) tudi kontracepcijo, in lahko otroka (razumsko kot ti rad poudarjaš da ga moramo uporabljat) odstranimo iz te enačbe, vsaj 99,9%…..

Problem pri tebi je, da si končal svoje povedi in naravni tok dogodkov prehitro, to pa zato ker nadaljevanje v tem ni po tvoji ”doktrini” ali okusu, namreč, če si to kar si, boš tudi ko/če narediš otroka nekoč, še vedno dalje podiral ženske, ker to je moški nagon ki se ”nikoli” ne konča…. samo to ti rad ”pozabiš” poudarit….[/quote]

Glej Matkic, jaz ti nisem kriv, če si ti in tebi podobni, zaostal na neki točki razvoja in sedaj ne vidiš dalje zato sedaj prodajaš zgodbo kot edini smisel obstoja/življenja ”podri vse kar lahko in zaradi česar ti stoji”, kot kak bik na gmajni…
Žalim bike na gmajni. Ti biki skrbijo za svoje krave in njihove teličke, samo človek kot si ti je lahko tako podel, da bi samo “delal otroke” za njih pa ne skrbel, ker nima tega starševskega nagona, ker si ga prekril z nekimi glupostmi “sodobne družbe”. 🙁

Pravzaprav gre za popolno nasprotje tega kar si ti napisal. Civilizacija sloni točno na monogamiji, saj monogamija omogoča vsem moškim, ki so “pripravljeni delat”, da dobijo tudi ženo. Iz tega pa sledi tehnološki napredek in mir.

Iz “naravnega razmerja”, bi še vedno praskali po jamah saj nobeden ne bi želel delat, in stalno bi se moški borili za pozicijo “alfa” samca v družbi. S tem bi pa dobil veliko vojn in malo civilizacije in malo miru.

Ženske imajo razvit dvojni sistem iskanja samca – to je da iščejo najbolj genetsko obdarjenega samca, da jih oplodi in potem kasneje enega, ki je pripravljen tudi skrbet za njo in otroke (kar genetsko obdarjen samec sigurno ne bo, saj mu je v interesu, da oplodi čim več žensk ne vzgaja enega froca). Noben samec pa seveda ne želi vzgajat tujih otrok. Monogamija je edina rešitev za napredek civilizacije, če se ne kontrolira ženskih seksualnih nagnenj hitro dobimo kaos, vsaka antična civilizacija je kazala znake take liberalizirane ženske seksualnosti preden je propadla.

Isto vidiš danes, kjer se ženske tam do 30ga leta seksajo vsepovprek z raznimi tipi, ki imajo visoko gensko kvaliteto (to se kaže sicer predvsem po izgledu in agresivnosti) ali so to kriminalci, ali jo pretepa, ali vara ni važno, saj s strani radikalnega feminizma in seksualne revolucije “osvobojena” ženska enostavno prosta brez kakršengakoli “internega sramu ali pomislekov” da slepo zasleduje svoja biološka nagnjenja. Potem pa pri 30ih pride drugo nagnjenje not, po družini in stabilnosti seveda, kjer se potem poročijo kot prerojene čistunke z nekom, ki je sposoben vzgajat froce in skrbet za družino in mu ga še povlečt nočejo, ker jim seksualno seveda ni zanimiv oziroma je preveč povprečen v primerjavi z alfa samcom njene mladosti, kjer jo je on parkrat položil kot poceni luknjo.

Seveda pa se zavedanje te situacije pri moških veča vsak dan. Moški se v vse večjih številih sploh ne poročajo več, saj nimajo nobene motivacije, da bi to storili. “Če gre kaj narobe” je še sodni sistem apriori dosti bolj naklonjen ženi kot možu, ne glede na to kaj žena stori ali kakšna je. Potem je pa tu še danes ta faktor, katerega spoznava vse večje število moških, to je da jih večina žensk vidi kot “resurs”, ki ga bodo izkoristle ko se bodo dovolj naseksale v svojih najboljših letih z raznimi “alfa” samci. To je pa za večino moških seveda daleč od tega, da bi dobili neko lojalno ženo v njenih zgodnjih 20ih ali še prej h kateri bi kruh nosili domov in katera bi ga spoštovala kot je bilo organizirano nekoč v “monogamiji”. Skratka potegnjeno pod črto, moškim se enostavno ne splača več “igrat te igre”. Ali greš v fitnes in si zrihtaš kake steroide, začneš služit tone denarja, ali pa delaš za visok status v družbi – skratka karkoli bi te izstrelilo v top 10% procentov moških, ali pa enostavno se ukvarjaš s svojimi hobiji in se ne ukvarjaš z ženskami sploh – skratka se sploh ne igraš več te igre. Danes, biti povprečen moški enostavno ni več dovolj, moraš čakat tam do 30ih da dobiš ponucano robo po domače povedano, in ker je večina moških povprečnih je jasno da ta sistem tako kot je organiziran ne bo zdržal, ko se bo dovolj moških zavedlo realnega stanja (številka je večja vsak dan po vseh statistikah). Saj moški enostavno nima več nobene motivacije, da bi ta sistem fural naprej.

Glede civilizacije pa – čim moški ne kontrolira ženske seksualnosti sledi propad civilizacije saj ženske še vedno izbirajo moške, izključno po genski zasnovi, ki bi jih naredila uspešne v jamskih časih, ni pa nujno da le-ti moški so dobri za napredek civilizirane družbe, kvečjemu celo obratno.

J

Isto vidiš danes, kjer se ženske tam do 30ga leta seksajo vsepovprek z raznimi tipi, ki imajo visoko gensko kvaliteto (to se kaže sicer predvsem po izgledu in agresivnosti) ali so to kriminalci, ali jo pretepa, ali vara ni važno, saj s strani radikalnega feminizma in seksualne revolucije “osvobojena” ženska enostavno prosta brez kakršengakoli “internega sramu ali pomislekov” da slepo zasleduje svoja biološka nagnjenja. /quote]

Nekdo je pa hudo pomešal pojme.

Krimanlci, nasilneži, pretapači šibkejših – to so ljudje z visoko gensko kvaliteto?
Moški, ki pretepa žensko, je slabič, ne pa alfa samec. Če bi imel visoko gensko kvalieto bi se upal lotiti sebi enakega.
Krimanlci visoka genska kvaliteta? A zato, ker niso sposobni drugega ustvariti, so se pa podali v kriminal in zdaj so alfa samci ali kako?

Nekdo je pa hudo pomešal pojme.

Krimanlci, nasilneži, pretapači šibkejših – to so ljudje z visoko gensko kvaliteto?
Moški, ki pretepa žensko, je slabič, ne pa alfa samec. Če bi imel visoko gensko kvalieto bi se upal lotiti sebi enakega.
Krimanlci visoka genska kvaliteta? A zato, ker niso sposobni drugega ustvariti, so se pa podali v kriminal in zdaj so alfa samci ali kako?

Pojma nimaš. Nimajo vsi kriminalci visoke genske kvalitete, je pa vseeno če je moški kriminalec če ima hkrati visoko gensko kvaliteto. Pri dejanski privlačnosti ženske ne diferencirajo med “družbeno koristnim/dobrim” ali “družbeno nekoristnim/slabim”, diferencirajo samo med biološko kvaliteto moškega, ki pa lahko spada v eno ali drugo grupo. “Old school” monogamija je zagotovila, da je tisti, ki je bil “družbeno koristen” tudi dobil žensko, danes je tako, da je ne, saj so se te norme totalno razbile. Glede privlačnosti in ženske izbire smo preko seksualne revolucije in radikalnega feminizma šli nazaj v “jamske čase”, kjer je edino važno genska kvaliteta moškega (vsaj dokler je ženska mlada).

Današnji “kriminalec” lahko tako ima celo hordo žensk, ker je to “isti” moški kot tisti, ki je recimo v zgodovini ropal in ubijal druge moške in s tem omogočal sebi preživetje. Ko pride civilizacija do ene stopnje razvoja, takšni moški niso več koristni za civilizacijski napredek, zato se je tudi razvila monogamija, da se je naravni instink ženske da se razmnožuje s takimi moški kontroliral. Danes smo pa prišli do tega ta smo ta postopek obrnili nazaj. Trenutno v takem stanju, ženska instinktivno svoja najboljša leta da tem “alfa samcem” zgolj na podlagi biološke zasnove, šele kasneje ko začne ura tiktakat pa začne iskat “resnega” moškega.

Ker je pa večina moških povprečnih je samo vprašanje časa kdaj se bo ta sistem podrl, saj enostavno za svoje delo ti moški ne prejemajo več tega kar je v preteklosti jih motiviralo za to, da so bili družbeno koristni. Imajo sodni sistem, ki je vse bolj nastrojen proti njim, imajo ženske, ki jih dobijo šele izven njihovega “najboljšega” obdobja in ki imajo za sabo celo falango “dekadence”, in s tem tudi seksualno hladnost saj ji njen “resen” moški enostavno ne sproducira metuljčkov ki jih je dobivala v najboljših letih. Motivacija, ki jo je večina moških imela in na kateri sloni civilizacija upada z vsakim dnevom, to se kaže skozi veliko različnih faktorjev. Manj porok, vse glasnejše nezadovoljstvo nad ženskami, vse več raznih skupin ki se enostavno ne ukvarja več z zvezami ampak živijo zgolj zase itd. Biti danes povprečen moški je izgubilna kombinacija, po definicija je pa ravno največ moških povprečnih.

In kako je z ženskami? So večinoma povprečne ali nadpovprečne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povprečje v tem primeru implicira večino. Sicer matematično ni vedno tako, ampak mislim da je v tem kontekstu jasno. Torej povprečna ženska ne more biti nadpovprečna niti podpovprečna in me v tako moraliziranje ne boš niti speljal. Ni to subjektivna moralna sodba “povprečne” osebe, niti je ne boš od mene dobill, takšne sodbe lahko podajajo samo mentalni invalidi. Pričkanje ali je povprečna ženska “dobra” ali “slaba” na kar ti namiguješ me ne zanima.

Nič se ne bo sistem podrl. Strinjam se s tabo, da se ženske v atraktivnih letih žgejo z atraktivnimi tipi, ko imajo filing, da si hočejo družino ustvarit, pa si najdejo eenga predvidljivega tepca. Po možnosti ga potem še dalje varajo, ker je pač tepec. Ampak to je naravno, ženske imajo pač, ravno tako, kot moški, svoje nagone. Tako kot moškemu sproži nagon le atraktivna samica, tako ga ženski le zanimiv samec.

Če bi rad žgal atarktivne, bodi atraktiven. Simpl ko pasulj. Pojdi v fitens, oblikuj telo, postani “lep”, ali pač naredi nek keš..Sistem se spremenil ne bo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sistem bo sigurno mutiral. Tudi če grejo vsi tipi v fitnes, bo še vedno ob nekontrolirani seksualnosti ženskega spola “akcije” deležni velika večina na vrhu. Tako kot tudi če vsi nehamo hodit v fitnes, oziroma gremo 1x na mesec, bodo še vedno akcije deležni spet tisti na vrhu. Absolutna “vrednost” moškega ni važna, važna je samo v relaciji do drugih moških. Zakaj pa bo sistem mutiral oziroma se na koncu podrl sem ti pa razložil, bolj kot je narava tega sistem očitna moškim prej se bo podrlo. Tak sistem lahko laufa v neskončnost, samo če je večina moške populacije “slepe” oziroma kot ti praviš “predvidljivih tepcov”. Je pa dovolj indikatorjev, da je takih z vsakim dnevom manj, in ta val se ustavu ne bo. Čez 50 let bo verjetno kak davek na samske moške, da se bo lahko vzdrževalo ženske in njihove froce če so moški ne bodo želeli več poročat. Ali pa bodo v modi odprte zveze kjer je bo en natepoval en pa vzdrževal, saj to se na skrivaj že danes dogaja, sicer pa dvomim da bodo moški v večini toliko zgubili hrbtenico, da bi kaj takega odprtega pustili, ampak nikoli ne veš. Pomojem boš v roku 50ih let videl totalen propad poroke, in družinske celice oče-mama-otrok. Kaj bo pa potem to prineslo bomo vidli.

Mislil sem

“akcije deležni manjšina na vrhu”

sistem pa je že bil drugačen ko se je ženski nagon kontroliral, kot sem že napisal, je to tisočletja predstavljal nek vzdržen sistem tako za ženske kot za moške predvsem pa za civilizacijo

Ne. Konec koncev si lahko vsak povprečnež z plačo vsaj 800 privošči vsaj eno dobro kurbo na mesec, če ima lakoto po “atraktivnih ženskah”.

Ni tako usodno, kot opisuješ, še vedno je dosti klasičnih zvez.

Jaz se sicer strinjam s tabo, ampak če se je sistem odnosov spremenil od naših babic do naše generacije, kako se potem ne bi mogo spremenit enako ali podobno fejst od nas do naših ”vnukov” (generacije)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To v bistvu ni slabo. Ljudi je preveč. Ni škode, če bo vsaj razvit zahod delal manj otrok.

Jaz pravim, da v dveh generacijah teh klasičnih zvez ne bo več dosti. Mogoče je 50 let res malce premalo, vendar vsaj meni je trend očiten.

Mene zanima, zakaj bi bilo to slabo, za Svet in naravo namreč? Civilizacija nam prinaša dolgoročno uničenje, žal je to kruta resnica. Zahvala pa gre ravno temu dejstvu kar si napisal, da so tudi degeneriranci se razmnoževali, ker so delali

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa sej jo dobijo. Jaz praktično ne poznam tipa, ki hoče biti v vezi, pa ni v vezi.

Mogoče. Ampak ne vem, zakaj bi to bilo nujno slabo.

Če ti preferiraš lovit bizone naokoli in živet v uti od blata z lokom na hrbtu, v konstantni pripravljenosti na boj, je to lahko pač tvoja preferenca. Nisem rekel, da je slabo. Konstantna vojna je verjetno res boljša za dolgoročno vzdržnost planeta, saj se sproti po malem čistimo. Dolgo prosperiteto pa res verjetno na koncu čaka tudi veliki pok. Ironično je podoben argument nektarih za kapitalizem, ko centralne banke nadzirajo tok denarja je dosti časa mir do velikega poka, ko popušimo vsi na veliko, ko pa ga pustiš samega pa ima veliko manjših in srednjih pokov se pa sproti čisti sam. Jaz sem nekako že ambivalenten do vsega, če morem pač it s pestmi v džunglo se lahko tudi to gremo, nenazadnje glede na tole betonsko džunglo, ki jo imamo danes bi bilo verjetno res kar katarzično tudi če me indijanec pihne s prve.

Pa sej jo dobijo. Jaz praktično ne poznam tipa, ki hoče biti v vezi, pa ni v vezi.[/quote]

Jemlješ iz konteksta. V istem postu, ki si to izvzel ven ti je razloženo stanje. Sicer imam naravno potrebo, po tem da pojasnim še enkrat če me kdo vpraša, ampak sem imel dovolj debat čez, da vem da se ne splača. Preberi še enkrat celoto.

Glede tistega tvojega vztrajanja o tem zakaj bi bilo nujno slabo, pa ne vem zakaj me sprašuješ saj nisem nikjer napisal da je nujno slabo.

Po eni strani me “kontroliranje zenskega nagona” spominja na en se vedno precej razsirjen muslimanski obicaj, in prav ta razlog se navaja kot razlog to “rezanje”.
Po drugi strani pa je res, da mnoge punce danes v 20-ih uzivajo, v 30-it pa si iscejo resnega providerja, ki zaradi zakonodaje tvega precej, dobi pa relativno malo, ker punce enostavno ne rajca kot fakerji, ki jih je dala skozi v 20-ih.. Se dobro, da se ne zaveda.

To si napisal:

Toliko o izmotavanju, da ne jamraš. Propad civilizacije??

No, želim ti veliko sreče pri ugotavljanju novih možnosti kontrole ženske seksualnosti, karkoli že to pomeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close