Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešna ženska

Uspešna ženska

Lepo. Ker cas je ze, da se kdo izpostavi to onetovo “sijanje beline”, zaradi katerega si jemlje pravico posmehovati se vsem, ki ne zivijo po njegovih prepricanjih.[/quote]

Dater, jaz živim v zvezi, pa vseeno ne mislim, da je to edino pravilno. Imam otroke, pa kljub temu razumem, da si jih nekdo drug ne želi. In verjel ali ne, velikokrat se zgodi, da mi je tvoje mnenje bližje, kot pa npr. Onetovo. Kar pa ne pomeni, da se imava zato kaj manj rada. Vidiš, ko boš dojel, da imaš lahko nekoga rad, čeprav se ne strinjaš vedno z njim, se boš pa lahko poročil in imel otroke (hecam se Dater, hecam) :))[/quote]

Samo ljudje, ki so nesrečni v svojih vezah, ljudje, ki jim gredo lastni otroci na živce, ne prenesejo, da kdo živi drugače.
Človek, ki je srečen v vezi, ga ne motijo, če je kdo drug samski. Človek, ki je srečen, ker ima otroke, ga ne motijo ljudje, ki nimajo otrok.
Par prispevkov prebereš tu gor in takoj veš kdo je srečno vezan in srčeen v družini, kdo pa je nesrečeno vezan.

Če bi prevladoval razum, bi lahko ljudje razumeli besede “bodi to kar si”, ki jih tolikokrat slišiš ravno od takih, ki “razumejo”.
Če si to kar si potem imaš nekoč tudi otroke, vsaj kakšnega. Malo njih pride na svet brez organov za otroke delat…[/quote]

Ja se strinjam, ampak to kar je boldano se sicer zgodi, ampak ne zato ker moška narava to ŽELI ampak ker je to posledica veš onega edinega pravega moškega nagona, ki se pretvori v ”podri vse kar lahko in zaradi česar ti stoji” zdaj imamo med otrokom in tem nagonom (k sreči) tudi kontracepcijo, in lahko otroka (razumsko kot ti rad poudarjaš da ga moramo uporabljat) odstranimo iz te enačbe, vsaj 99,9%…..

Problem pri tebi je, da si končal svoje povedi in naravni tok dogodkov prehitro, to pa zato ker nadaljevanje v tem ni po tvoji ”doktrini” ali okusu, namreč, če si to kar si, boš tudi ko/če narediš otroka nekoč, še vedno dalje podiral ženske, ker to je moški nagon ki se ”nikoli” ne konča…. samo to ti rad ”pozabiš” poudarit….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš?
V naravi je tako, da pri veliko vrstah SAMO najboljši samec dobi samice. Misliš, da pri ljudeh to ne velja?

Misliš?
V naravi je tako, da pri veliko vrstah SAMO najboljši samec dobi samice. Misliš, da pri ljudeh to ne velja?[/quote]

Torej, hočeš rečt, da bi moral samo NAJBOLJŠI (eden torej) samec poseksat in oplodit vse ženske na Svetu ki hočejo otroka? Zanimiv način da v naslednji generaciji pridemo do incesta…… moram rečt.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsaka uspešna ženska se mora kdaj pa kdaj tudi elegantno napraviti. Težko je verjeti, da bi ji uspelo brez tega. Če ne durgega pa na kako slavnostno zadevo. Torej mora kdaj pa kdaj utdi visoke petke obuti. Komur gredo visoke pete tako v nos in pa, da se ženska uredi. Bi človek rekel, da se boji uspešnih žensk.

Seveda ni rečeno, da je uspešna ženska redno naličena in v petkah. Vseeno ji pa to tu in tam ne uide.

Misliš?
V naravi je tako, da pri veliko vrstah SAMO najboljši samec dobi samice. Misliš, da pri ljudeh to ne velja?[/quote]

Torej, hočeš rečt, da bi moral samo NAJBOLJŠI (eden torej) samec poseksat in oplodit vse ženske na Svetu ki hočejo otroka? Zanimiv način da v naslednji generaciji pridemo do incesta…… moram rečt.[/quote]

Hočem reči, da zanič samci ne dobijo samic.

Torej, hočeš rečt, da bi moral samo NAJBOLJŠI (eden torej) samec poseksat in oplodit vse ženske na Svetu ki hočejo otroka? Zanimiv način da v naslednji generaciji pridemo do incesta…… moram rečt.[/quote]

Hočem reči, da zanič samci ne dobijo samic.[/quote]

To pa se strinjam…. ampak saj ni point tu v uspehu ”podiranja” samic, bistvo je v tem, da je moškim tu zatrta že sama možnost iskanja tudi ko imajo partnerko, v naravnem svetu kjer družba ne posega v to področje tega ni, tam se samica ne pizdi in jokca in zmerja moškega za prasca, če hoče podret še kakšno, ker razume da je to naravno……. uspeh pa je nekaj čist drugega.

Bistvo je, da moramo nehati razlikovat med ženskim in moškim nagonom, oba sta naravna, to da enega demoniziramo (moškega) enega pa spodbujamo in pravimo kako naraven je (ženskega) je največja dvoličnost ”modernega” Sveta…. in ”napredka”

Vsi mi smo tukaj preveč ostro nastrojeni.

Se pogovarjamo o humanitarnem dejanju kot egoističnem iz filozofskega smisla in skoči zraven en prostovoljec in trdi, da smo jih označili za egoiste. Čudno sploh, da ga je to tako zmotilo, kako je lahko sploh verjel čemu takemu. Kateri na svetu milem božjem, bo prostovoljnim delavcem rekel egoisti? Ker tega ni noben nikoli trdil, da dejansko so egoisti. Je samo zanimiva amaterska filozofska debata o človeškem značaju. Hrana za možgane. Nič več.

Nekdo trdi, da je v človeški naravi, da ima otroke – potomce in ga označimo za loleka, ki ima verjetno slab zakon, razvajene otroke in sedaj še drugim to želi.

Velikokrat pozabljamo, da eno mnenje ne definira človeka. Tudi če je nekaj res o njem, to ni njegova celotna zgodba!

Hočem reči, da zanič samci ne dobijo samic.[/quote]

To pa se strinjam…. ampak saj ni point tu v uspehu ”podiranja” samic, bistvo je v tem, da je moškim tu zatrta že sama možnost iskanja tudi ko imajo partnerko, v naravnem svetu kjer družba ne posega v to področje tega ni, tam se samica ne pizdi in jokca in zmerja moškega za prasca, če hoče podret še kakšno, ker razume da je to naravno……. uspeh pa je nekaj čist drugega.

Bistvo je, da moramo nehati razlikovat med ženskim in moškim nagonom, oba sta naravna, to da enega demoniziramo (moškega) enega pa spodbujamo in pravimo kako naraven je (ženskega) je največja dvoličnost ”modernega” Sveta…. in ”napredka”[/quote]

Monogamija je v prid moškim, ki so zanič. Če ne bi bilo monogamije, ne bi dobili žensk. Tako kot pri marsikateri žival. Zanič samec ne dobi nič. TOrej so si slabi moški izmislili monogamijo, da dobijo žensko.
Tisočletja so vladali moški, ženske ponekod še danes nimajo nobene besede, torej si je lahko umislil monogamijo :).
Saj ne, da bi bila v razmerju s poligamistom, ampak samo povem ti od kje izvira monogamija.

Eno mnenje ne. Če pa napišeš tisoč tem na isto vižo pa kar pojasni stvar.
Kakorkoli že, nekdo, ki je srečen s partnerko, ga ne motijo samski. Nekdo, ki je srečen z otroci, ga ne motijo ljudje brez otrok. Nekdo, ki je zadovoljen v družini, ki jo jeustvaril, sprejema tudi ljudi, ki so drugačni. Pa naj bodo samski ali pa homoseksualci ali verni ali neverni.

Tu pa se strinjama in se lepo vidi, kdo v bistvu sebe skorajda sovraži. Uspešen in srečen ti bo morda rekel kako si čuden in da tega on sploh ne razume, ampak, če je tebi tako prav, super zate!

Srečni ljudje so srečni sreče drugih.
Žalost pa tudi kot pravijo, ima rada družbo.

Vse so samo mnenja, v večini sploh ne vplivajo na nas in tudi če, tega ne moremo spremeniti. Samo vodimo lahko z zgledom in upamo, da nam bodo sledili.

Kar pa ne pomeni da se ne moremo česa naučiti. En del mišljenja lahko integriramo v našo razmišljanje. Od vseh se lahko nekaj naučimo in morda je to samo nov vidik na nekaj.

Lepo napisano.

Bistvo je, da moramo nehati razlikovat med ženskim in moškim nagonom, oba sta naravna, to da enega demoniziramo (moškega) enega pa spodbujamo in pravimo kako naraven je (ženskega) je največja dvoličnost ”modernega” Sveta…. in ”napredka”[/quote]

Monogamija je v prid moškim, ki so zanič. Če ne bi bilo monogamije, ne bi dobili žensk. Tako kot pri marsikateri žival. Zanič samec ne dobi nič. TOrej so si slabi moški izmislili monogamijo, da dobijo žensko.
Tisočletja so vladali moški, ženske ponekod še danes nimajo nobene besede, torej si je lahko umislil monogamijo :).
Saj ne, da bi bila v razmerju s poligamistom, ampak samo povem ti od kje izvira monogamija.[/quote]

To pa sploh ni res….. ko so moški dejansko bili ”glavni” so moški lahko imeli ”neomejeno” število žensk…..

Mi je pa všeč tvoj spin….. verjetno so si ženske izmislile karkoli pač imajo muslimani (ker lahko ima eden več žensk) 😛

Ljudje smo vse sorte.
Eni recimo ne znajo biti sami. Se ne zavedajo, da je treba biti najprej sam s sabo
srečen, da drugi ljudje niso na svetu samo zato, da nas orečujejo. In taki si omislijo
otroke, da “ne bodo nikoli več sami”….ta motiv se meni zdi napačen, egoističen, plus
taki starši ponavadi čisto prepozno (ali nikoli) spustijo otroke iz gnezda.
Če si pa pomirjen in zadovoljen sam s sabo, družino jemlješ kot še eno dogodivščino,
nekaj lepega, ki bo dopolnilo tvoje življenje…ne pa mu dalo edini smisel.

Matkič, daj malce uporabi možgane.
Muslimanski harem veš kaj je? En tip ima kup žensk. Tisti ta uspešen, ki si to lahko privošči.
Veš kaj pomeni to? Da kup moških ostane brez žensk. Ja, v haremu je sicer bilo tudi kup moških, ampak so bili evnuhi.
Torej poligamija pomeni: vse ženske dobijo samca, ampak si ga morajo deliti. Velik del samcev pa ostane brez samice ali pa jih celo uspešni samci spremenijo v evnuhe.
Ti je poligamija še vedno tako zelo všeč?

Mene pa je ravno strah, da nikoli več ne bom mogel biti sam. Otroke v prvi meri vidim kot veliko odgovornost, nato ljubezen, šele na to tam neki doli mogoče “da nebom sam”. Pa še ko bom star, daj me v dom jaz sem tebi dal življenje da ga boš ti živel, ne pa da boš za mene skrbel. Jaz sem starš za mene ne rabiš, tvoja odgovornost so moji vnuki!

Še vedno lahko postane ženska. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene pa je ravno strah, da nikoli več ne bom mogel biti sam. Otroke v prvi meri vidim kot veliko odgovornost, nato ljubezen, šele na to tam neki doli mogoče “da nebom sam”. Pa še ko bom star, daj me v dom jaz sem tebi dal življenje da ga boš ti živel, ne pa da boš za mene skrbel. Jaz sem starš za mene ne rabiš, tvoja odgovornost so moji vnuki![/quote]

Strah te je, da ne boš več sam?
Da bodo otroci “viseli” na tebi?
Zakaj pa bi? Če jih naučiš samostojnosti, če ne delaš vse namesto njih do tridesetega leta,
če si jih upaš spustiti, da že od malega sprobavajo krila….potem ni strahu.

Še vedno lahko postane ženska. :))[/quote]

Ali evnuh :-)))

Ja mi je, ker to pomeni, da bo več sposobnih genov šlo naprej in bo tako Svet napredoval…. /tudi) zaradi tega je človek napredoval

Gre se za motivacijo.

Lepo napisano.[/quote]
Mi je ze lep cas jasno, da so najbolj goreci, ze kar militantni povelicevalci svoje “zrelosti”, ki se baje odraza v tem, da furajo tradicionalno zivljenje, v svojem bistvu med bolj problematicnimi ljudmi. Toliko enega zanicevanja vsake alternative clovek tezko sreca.

Ja mi je, ker to pomeni, da bo več sposobnih genov šlo naprej in bo tako Svet napredoval…. /tudi) zaradi tega je človek napredoval

Gre se za motivacijo.[/quote]

Torej moški, ki že v monogamiji, ne dobijo ženske, v poligamiji nimajo niti malo šans :).
Pa ne gre samo za potomstvo. To pomeni neuspešni samci ostanejo brez seksa (pa mogoče še brez jajčk :), ker nekdo pa mora uspešnemu samcu pomagat stražit samice).

Gre se za motivacijo.[/quote]

Torej moški, ki že v monogamiji, ne dobijo ženske, v poligamiji nimajo niti malo šans :).
Pa ne gre samo za potomstvo. To pomeni neuspešni samci ostanejo brez seksa (pa mogoče še brez jajčk :), ker nekdo pa mora uspešnemu samcu pomagat stražit samice).[/quote]

Torej se nimam ničesar bat 🙂 hvala pa za dobronamerna (poskusno podjebantska) opozorila.

Lepo napisano.[/quote]
Mi je ze lep cas jasno, da so najbolj goreci, ze kar militantni povelicevalci svoje “zrelosti”, ki se baje odraza v tem, da furajo tradicionalno zivljenje, v svojem bistvu med bolj problematicnimi ljudmi. Toliko enega zanicevanja vsake alternative clovek tezko sreca.[/quote]

POznala sem par. Izredno tradicionalen. On se ni pretaknil gospodinjskih del. Ona tudi prepričana, da mora moškemu tudi za obleči pripravit. Res skrajno tradicionalno vse skupaj in seveda ogromno v cerkvi. Še med tednom pri maši. Ampak onadva sta bila srečna, sta se ljubila, tako jima je bilo všeč. Od njiju nisi nikoli slišal teženje drugače živečim. NIsta se spotikala ob samske, nista se spotikala ob ločence, nista se spotikala ob koruznike, nista se spotikala ob negospidnjske ženske. Onadva sta bila srečna drug z drugim, s svojim izredno tradicionalnim življenjem. Ker sta bila srečna, nista svojega načina živlejna vsiljevala drugim. Krasna človeka, čeprav sta živela povsem drugače kot živim jaz.

Lepo napisano.[/quote]
Mi je ze lep cas jasno, da so najbolj goreci, ze kar militantni povelicevalci svoje “zrelosti”, ki se baje odraza v tem, da furajo tradicionalno zivljenje, v svojem bistvu med bolj problematicnimi ljudmi. Toliko enega zanicevanja vsake alternative clovek tezko sreca.[/quote]
V drugih vidiš predvsem tisto, kar sam daješ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close