Uspešen moški
Še ovce so pametnejše od vas ki menjujete nicke. Poglejte se spodaj na sliki tam na cesti, še ovce gredo okrog.
[img]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZxEoB3_700b.jpg[/img]
Spet pretiravaš. Jaz sem samo rekel, da ko spoznaš od nekoga družino, ga bolje razumeš. Isto tista, povej mi s kom se družiš in povedal ti bom, kdo si ti.
Nič ni sigurnega, samo nakazuje na nekaj. Če boš ti videla, da je moja mama alkoholik in moj ata nasilni džanki, verjemi, da me boš hitreje nogirala ob prvih znakih takšnega vedenja pri meni, ne boš pa me nogirala samo zaradi tega. Je pa zanimivo, da takšni so potem ali isti kot starši, ali pa se vsaj trudijo biti popolno nasprotje njim.
Spet pretiravaš. Jaz sem samo rekel, da ko spoznaš od nekoga družino, ga bolje razumeš. Isto tista, povej mi s kom se družiš in povedal ti bom, kdo si ti.
Nič ni sigurnega, samo nakazuje na nekaj. Če boš ti videla, da je moja mama alkoholik in moj ata nasilni džanki, verjemi, da me boš hitreje nogirala ob prvih znakih takšnega vedenja pri meni, ne boš pa me nogirala samo zaradi tega. Je pa zanimivo, da takšni so potem ali isti kot starši, ali pa se vsaj trudijo biti popolno nasprotje njim.[/quote]
Pa kaj ti misliš, da bi te jaz pri svojih letih vodila domov vprašat starše, če si primeren zame?
Ne, ne bi. Ko imam kakega moškega, ga pripeljem k sebi domov, ne domov k staršem.
Aja, jaz že dolgo odrasla, jaz ne štejem.
Nič ni sigurnega, samo nakazuje na nekaj. Če boš ti videla, da je moja mama alkoholik in moj ata nasilni džanki, verjemi, da me boš hitreje nogirala ob prvih znakih takšnega vedenja pri meni, ne boš pa me nogirala samo zaradi tega. Je pa zanimivo, da takšni so potem ali isti kot starši, ali pa se vsaj trudijo biti popolno nasprotje njim.[/quote]
Aja, če bi bil pijanec, džanki, te bi nogirala ne glede ali so tvoji starši zlati ali pa neke zgube.
Sem pa že parkrat prekinila poskus spoznavanja z moškimi, ker so začeli razpredati na ta način. Se mi je že parkrat zgodilo, da je rekel, da so otroci staršev, ki nimajo nobene izobrabe, ki so navadni delavci, zgube. Veselo mi je razlagal kako so butasti taki, katerih starši so navadni delavci in tako naprej. Sevveda sem spoznavanje hitro prekinila.
Nekako pa si predstavljam, da čez čas, ko bi se malce bolje spoznala in nekaj začenjala bi me hotela tudi predstaviti svojim staršem?
Samo to pravim za božjo voljo.[/quote]
Kaj to, po par letih? A potem, če ti moji sorodniki ne bi bili všeč bi me pa skenslal?
Ali ti hočeš pred prvim seksom spoznati vse sorodnike?
Nekako pa si predstavljam, da čez čas, ko bi se malce bolje spoznala in nekaj začenjala bi me hotela tudi predstaviti svojim staršem?
Samo to pravim za božjo voljo.[/quote]
Kaj to, po par letih? A potem, če ti moji sorodniki ne bi bili všeč bi me pa skenslal?
Ali ti hočeš pred prvim seksom spoznati vse sorodnike?[/quote]
dej no Straunklja. a moraš res vsako temo do amena zamorit….
Hja, tudi jaz se s tem strinjam. Samo pri moških je problem, da jih moti, da jaz rada vrtnarim in sadjarim, likam pa sploh ne. POtem pa se ne strinjajo več s tem, da vsak opravi tisto, kar mu bolj gre.[/quote]
Debelčica, a si to ti? :)))) Pa kaj takoj ne poveš nooo. Še kar koplješ po vrtu?? Se pravi, vse po starem, hehe.
Priznam, da ti ne znam svetovati. Kaj takšnega se mi še ni zgodilo. Ampak evo, če bolje pomislim kako bi bilo, če bi bilo: če bi se meni kakšno delo strašno upiralo, bi ga moj dedc prav zaradi tega z večjim veseljem opravil. Zato, da bi bilo meni prihranjeno. In seveda obratno.
Hja, tudi jaz se s tem strinjam. Samo pri moških je problem, da jih moti, da jaz rada vrtnarim in sadjarim, likam pa sploh ne. POtem pa se ne strinjajo več s tem, da vsak opravi tisto, kar mu bolj gre.[/quote]
Debelčica, a si to ti? :)))) Pa kaj takoj ne poveš nooo. Še kar koplješ po vrtu?? Se pravi, vse po starem, hehe.
Priznam, da ti ne znam svetovati. Kaj takšnega se mi še ni zgodilo. Ampak evo, če bolje pomislim kako bi bilo, če bi bilo: če bi se meni kakšno delo strašno upiralo, bi ga moj dedc prav zaradi tega z večjim veseljem opravil. Zato, da bi bilo meni prihranjeno. In seveda obratno.[/quote]
Sorry, tudi debela nisem. Ne sodi drugih po sebi.
Ne se bati, še vedno sem tu gor. Še vedno samska, še vedno debela, še vedno grda.
Še vedno nič ne migam, še vedno se sama sebi smilim. Pa mon je še vedno moj hobi. Res je, v vsaki temi pišem, včasih kot moški, drugič kot ženska. Imam tisoč nikov, če ne še kakšnega več.
Še vedno ne verjamem, da so srečno poročeni jamrači mona res srečno poročeni.
Vas še kaj zanima? Ja, lep dan je, jaz pa visim na netu, ker sem lena in se mi ne da ven migat it.
Še kakkšna informacija?
Robi v razmerju? Ja, seveda je v razmerju, ker nujno rabi žensko, da mu lika.
Pa to ne moreš verjeti kaki tipi so tu gor. Puma, tip z ženskim nikom, ki je samski nabija kake morajo biti ženske. Robi pa seveda se je zato poročil, da ima likarico.
Kak poden od tipov.
Le kako nesposoben mora biti tip, da mora imeti žensko zato, da mu lika.
Me ne čudi, da je vse več samskih žensk. Katera pa bo prenašala Pume in Robije?
Katera pametna ženska bo prenašala take nesamostojne in nezrele tipe, ki niso sposobni niti srajce si zlikati?
Verjamem, da vsako žensko ob takem tipu mine želja do seksa.[/quote]
In kaj to tebe obremenjuje? Če je našel tako, jo pač je. Drugače bo pa sam. Vsak si kroji življenje po svoje in če se najdeta dva, ki sta si kompatibilna, verjetno ni pomembno, kako pamet ima kdo. V imenu ljubezni včasih naredimo tudi kaj, kar za nekoga tretjega ne bi nikoli.[/quote]
Obremenjuje jo ideja, da moški nekaj pričakuje od nje. Bolj je ženska arogantna, razvajena in ekstremistična feministka, z večjim veseljem bo pljuvala po meni in me kritizirala.
Važno, da zna vsak dan stati eno uro pred špeglom, se rihtati, lakirati in da zna obuti 15 cm petke….Po drugi strani pa ne zna niti jajc spečt.
In ker takšnih žensk moški ne šmirglajo, je potem obupana. Kot mamini sinčki niso vredni besede moški, tako takšne ženske niso vredne besede ženska.
So pa zato edini, ki so kompatibilni med sabo, pa čeprav se ne prenašajo.
Forum je zaprt za komentiranje.