Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

Da zase hočeš poskrbet, za druge pa ostaja vprašanje, kako bi ti bilo predstavljeno.
Tvoja stvar.[/quote]

No vidiš….v enem dnevu te je občutek dvakrat prevaral….jest bi se zamislila…[/quote]

Ehhh, dokler me sam občutek, ni tak problem…motiti se je človeško, priznati to, pa …..

Zdaj pa uživaj v ….bom tih, da ne bo užaljenost

Če nimaš problema zakaj stalno poniževalen ton ne samo do načina ampak tudi do žensk? To je kot da bi rekel jaz lej te proklete pederčine, in potem rekel da nimam problema z homoseksualci.

Saj vem, da luči se ne da pokazat nobenemu, čeprav jaz kot idealist včasih še vedno probam. :)) Zato pa ostaja faf in sendvič podlaga, če se pol pokaže še luč je bonus, pričakovat pa, da bo punčara sposobna dohajat je pa malo previsok cilj za veliko večino. Hitreje me bodo zadovoljile s fafom in sendvičom kot inteligenco in razmišljanjem, vedno vam pa ponudim obe možnosti :)))

Če nimaš problema zakaj stalno poniževalen ton ne samo do načina ampak tudi do žensk? To je kot da bi rekel jaz lej te proklete pederčine, in potem rekel da nimam problema z homoseksualci.

Saj vem, da luči se ne da pokazat nobenemu, čeprav jaz kot idealist včasih še vedno probam. :)) Zato pa ostaja faf in sendvič podlaga, če se pol pokaže še luč je bonus, pričakovat pa, da bo punčara sposobna dohajat je pa malo previsok cilj za veliko večino. Hitreje me bodo zadovoljile s fafom in sendvičom kot inteligenco in razmišljanjem, vedno vam pa ponudim obe možnosti :)))[/quote]

Za faf pa res ne rabiš ženske. To ti naredi kak kolega pa je. Pa sendvič ti lahko tudi kolega časti. Če mu boš naredil dober faf seveda.

Saj vem, da luči se ne da pokazat nobenemu, čeprav jaz kot idealist včasih še vedno probam. :)) Zato pa ostaja faf in sendvič podlaga, če se pol pokaže še luč je bonus, pričakovat pa, da bo punčara sposobna dohajat je pa malo previsok cilj za veliko večino. Hitreje me bodo zadovoljile s fafom in sendvičom kot inteligenco in razmišljanjem, vedno vam pa ponudim obe možnosti :)))[/quote]

Ja res. In tvoje izjave sploh niso poniževalne do žensk? Verjetno sploh opaziš ne, kajne,
ker je tak način že tako vkoreninjen v tvoj sistem, da izjave, kako “ženske poskušajo
logično razmišljat” pa “punčare niso sposobne dohajat previsokih ciljev”…smatraš
kot zelo intetektualne, a ne?
Pa bi se zelo čudil, če bi ti nekdo rekel, da so primitivne do konca?

BZ , res.

Zaenkrat še preferiram ženski faf, čeprav je res da večina rabi trening da pride do spodobnega nivoja. No morem rečt da se je pri meni vsaj izkazalo da debelušne res začuda boljše vlečejo od suhih, samo je pa res da enostavno niso toliko privlačne ko pride do vsega ostalega. Zaboga, zdaj me boš še prepričala da dam kaki debeli šanso, ker če je debela…potem ma rada tudi dobro hrano in potem tudi rada kuha? :)))

Kolegi so pa kul za debate. Oni mi polnijo zgornjo glavo, ženske pa spodnjo. Vse se izide. :))

Zaenkrat še preferiram ženski faf, čeprav je res da večina rabi trening da pride do spodobnega nivoja. No morem rečt da se je pri meni vsaj izkazalo da debelušne res začuda boljše vlečejo od suhih, samo je pa res da enostavno niso toliko privlačne ko pride do vsega ostalega. Zaboga, zdaj me boš še prepričala da dam kaki debeli šanso, ker če je debela…potem ma rada tudi dobro hrano in potem tudi rada kuha? :)))

Kolegi so pa kul za debate. Oni mi polnijo zgornjo glavo, ženske pa spodnjo. Vse se izide. :))[/quote]

Torej hočeš povedat, da žensko imaš samo zato, kar si opisal? Drugače povedano, če bi imel denar, bi si lahko plačal prostitutko, ampak denarja pa nimaš.

Saj tudi moški težko dohajajo samo njih (zaenkrat) še ne poskušam nategnit, zato se s tistimi ki ne dohajajo ne ukvarjam dosti. Tisti, ki dohajajo in imajo še nekatere druge atribute so že moji kolegi, tisti s katerimi preživljam večino časa. Ženske pa tako, če ne dohaja, ji pač dam šanso, da pokaže tudi druge kvalitete. Jaz spoštujem žensko ki mi ga pofafa in nardi sendvič. Ne vidim, nič poniževalnega tukaj.

Clarke, če te prav razumem, nobena ženska ne zdrži dolgo pri tebi?
Verjetno hitro ugotovi, da ji nimaš kaj nuditi, postavljaš pa samo zahteve kaj mora ona tebi početi?

Zakaj bi si plačal prostitutko,, če lahko dobim žensko zastonj? Nimam ženske samo za to, to je osnova, že 100ič pišem. Če je sposobna napolnit tudi zgornjo glavo, toliko bolje. Je pa to minimalni standard.

Zakaj bi si plačal prostitutko,, če lahko dobim žensko zastonj? Nimam ženske samo za to, to je osnova, že 100ič pišem. Če je sposobna napolnit tudi zgornjo glavo, toliko bolje. Je pa to minimalni standard.[/quote]

Torej hočeš povedat, da nimaš denarja in zato vedno znova iščeš žensko za enkratno upobrabo? Je katera pripravljena za 2x uporabo?

Daj no, pa ja si sposobna višjega nivoja od osnovnošolskega zbadanja. Zame grejo ženske skozi filter, faf in sendvič je pač osnova, prvi filter.

Saj tudi moški težko dohajajo samo njih (zaenkrat) še ne poskušam nategnit, zato se s tistimi ki ne dohajajo ne ukvarjam dosti. Tisti, ki dohajajo in imajo še nekatere druge atribute so že moji kolegi, tisti s katerimi preživljam večino časa. Ženske pa tako, če ne dohaja, ji pač dam šanso, da pokaže tudi druge kvalitete. Jaz spoštujem žensko ki mi ga pofafa in nardi sendvič. Ne vidim, nič poniževalnega tukaj.[/quote]

Se strinjam čist.
Tebe je res težko dohajat. Zato se verjetno večina niti ne trudi.

Daj no, pa ja si sposobna višjega nivoja od osnovnošolskega zbadanja. Zame grejo ženske skozi filter, faf in sendvič je pač osnova, prvi filter.[/quote]

Če si sposoben kaj več kot OŠ nivo, me resnično zanima kaj je na tebi tako zanimivega, da so ženske pripravljene it skozi tvoj filter?
Kje jih najdeš, a jim kar takoj to poveš? Ali prej 1 mesec šmiraš z njo? Ali mora it skoz filter že prvič, ko se srečata ali kako?

Imam temu česar bi rekli “fuk frendica”, torej očitno da ja. Se skušam izogibat kazanju “mišic” prek interneta, vendar kandidatk je dovolj. Razlika je pač samo v tem, da jih dosti ne pride dlje kot od prvega filtra. Se pa vseeno imamo dobro tudi če pridejo samo do tam, nimam nobenega poniževalnega odnosa zaradi tega.

Še en klon Daterja pa Sadnega?
Oh my.

To moraš pa njih vprašat. Izgledam kar spodobno, imam svoje hobije, svoje interese, in svoje sposobnosti, sem zabaven, inteligenten, kljub verjetno vašemu nasprotnem mnenju se ne obnašam do naključnih ljudi kot nesramna pizda :)), imam svoja prepričanja in svojo osebnost. Ženske ne rabim, tiste ki so zainteresirane so, tiste ki niso niso. Do zdaj jih je bilo vedno dovolj, pa tudi če ne bi bile ne bi ničesar spreminjal :))

Kaj, nam boš Clark, zaupal zakaj bi si želela ženska priti do tvojega filtra?
Glede pameti si nam pokazal tule gor. Kaj pa videz, lepota, stas, si mogoče bogat? Nekaj mora pritegniti ženske, da so pripravljen sprobat tvoj filter. Samo ponavadi videz ni dovolj. Mora biti še kaj drugega.

Punce, ženske, v vrsto. Mogoče pa pride katera skozi filter clarka.
Ziher je prava terna.

Ne da mora, porkaduš! Govorimo o parih, kjer žensko to počnejo z veseljem. Ampak tu gor je enih par, ki trdijo, da je taka ženska zaradi tega podbitje.[/quote]

To je pa skor tko, kt una igra “telefončki”….Marko staraš se in imaš resne težave
z razumevanjem…[/quote]
Ma ja, vem, veliko nas je takih. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj sem ti napisal, da ni samo videz. Če te zanima, vprašaj njih. Tiste, ki so za so za, tiste ki niso niso. Filtri so zato da se prihrani čas, da ne izgubljam čas s tistimi ki niso primerne, in one ne z mano. Kandidatk je vedno bilo dovolj. :))

Po resnici, bi velika večina bila diskvalificirana že s tem da je tukaj gor. :)) Raje se ukvarjam s puncami, ki jih spoznam v živo.

Odvisno kako je predstavljeno, a ne. Če se dva zmenita, boš ti peglala tiste par srajc na teden, jaz pa bom nosil smeti ven al pa vsak dan pomival po tleh. bemu sunce, da zagrabim peglezn, sploh ker ne peglam drugega ko srajce. Zato ne obsojam Robijevega načina, če pri njih tako gre, verjetno bi tut jaz znala skompenzirat. Ziher pa ni bilo mišljeno, ti delaj, jaz bom pa peglal kavč, ampak tule do odtenkov sive še niste prišli. Tut ne vem, če boste kdaj.[/quote]

Ne, tle je predstavljeno “kaj naj s tako žensko, ki ne pegla”.
pa “Če bo hotla bit z mano, bo peglala. “
ali”peglala bo, da meni ne bo treba, ker jaz pa na smrt ne maram peglat, torej mora ona”

Sam v informacijo – že ke od enega 13 al 14 leta mi ni nihče nič zlikal. Pa ne hodim
zmečkana, kaj bi to pomenilo? Kaj ti pravi občutek?[/quote]
Ni tako predstavljeno. Ti hočeš, da je oziroma vidiš tako. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mi je smešno kako ene takoj označite moške za nesposobne in potrebne mater. Sploh jaz sem se režal, ko je bilo meni to rečeno, ker dlje od resnice ne more biti. Nočem se hvaliti, ampak tudi kvačkati sem včasih znal, sem lep šal enkrat zakvačkal.

In potem pomislim, pa kdo za vraga me je te vzgojil v takega vredi vsestranskega moškega? Aja, moja mama in moja babica. Primarno gospodinji, čeprav moja mama je imela nekaj časa še pisarniško službo, potem pa je šla mislim da firma v stečaj in je postala samo gospodinja. Moj oče pa je skrbel za vzgojo z avti in žogo, pa vendar se spominjam, da za vikend pa je on kuhal. Tudi vse ostalo je delal, ampak večinoma je to delala moja mama, ker je pač bila doma. Drugače bi si verjetno bolj na pol delila.

Čeprav zanimivo, da se večinoma pogovarjamo o delitvi gospodinjskih opravil, ostala pa so samo moška opravila haha. Pa po večini normalnih uravnoteženih družinah se še tukaj deli koliko se pač lahko. Poznam eno, ki seka drva vsako leto in zanimivo, to sovraži ampak njen foter to zahteva, pravi tudi baba mora vse to znati, pač se ne pričakuje da bo mojster tega. Pravilno razmišljanje!

Za vse moške, ko izbirate ženo, poglejte iz kakšne družine prihaja. Če se vidite v njeni družini, potem bo mogoče z njo zneslo. Če ženska (ali moški) ni imela dobrega urejenega družinskega življenja, pač ni zato, ker tega sploh ne pozna. Če se res maksimalno potrudi, lahko popravi marsikatero napako, ampak po moje komaj njeni otroci bodo zares znali biti družinski. Spet ta beseda, vam gre v nos nekaterim ha? Ker ste nedružinski. 😛 Trik je v zmernosti. Starš ne sme pozabiti, da je tudi oseba in obratno.

In zakaj te ima rad? Zaradi tvojik odlik in vrlin. Noben te nima rad kar tako. Ljubezen je vedno pogojena, vse ostalo je naivnost. Če lahko prenehamo ljubiti, kar se zgodi še prehitro, je ljubezen pogojena z nečim. Nobenega ne ljubiš kar tako, temu se reče zaljubljenost, ta pa hitro mine in je po definiciji nelogična.

Skrb za moža oz. ženo tukaj preveč trdo in ekstremno dojemamo. To ne pomeni biti služkinja ali delavec, ampak partner. Tukaj pa potem privrejo na dan frustracije in jeze. Likanje v tem pogovoru je samo metafora. Se pa lepo vidijo reakcije nekaterih žensk. Me zanima koliko so one pripravljene se zaljubiti v moškega, kateri noče skrbeti za njih, saj so ja vendar odrasle ženske. Da kaj takšnega moški izreče? Kako ga slišite?

Načeloma vse kar pomeni skrbeti za moža pomeni tudi za ženo. Mora biti obojestransko.
Recimo kako jaz kao skrbim za mojo “ženo”, pa verjeli ali ne, vse to lahko sama naredi, ker je že velika punca zdaj!
Vedno imam čas za njo in ji nudim pozornost, jo poslušam in skušam razumeti preden skušam pomagati, nama skuham čeprav najraje vidim, da oba skupaj kuhava, ko vidim, da se trudi ji ne ponudim pomoči, ampak kar začnem pomagati, ne pustim ji nositi težke vrečke nakupov, ji redno povem, da jo ljubim in da je lepa, to mora ženska tu pa tam po moje tudi slišati, odprem vrata in rečem izvolite gospodična ker je to pač lepo, pridem z dežnikom okoli avta po njo, da si ne bo las zmočila ker jo skrbi za njene kodre. razumem kdaj je slabe volje in kdaj rabi čas zase, kdaj za prijateljice in da jaz nisem zraven povabljen ker sem moški (se tudi skupaj družimo tako kot z mojimi kolegi) in sem samo tečen, če vprašam s kom gre in kam gre, čeprav mi večinoma sama pove, vem katero sladkarijo moram kupiti, ko ima “Putting up with Man Shit”, katero rožo ima najraje, ji v torbico nastavim ljubezensko sporočilo in kakšno čokoladico (to je lepo ampak to je trik, tako si nabiram plus točke ko bom kaj zajebal haha), zjutraj jo ekstra pocartam, jo zmasiram, ji postrežem čaj v tisti njeni skodelici in dam not ravno prav medu za njo. Take malenkosti plus zares se moraš truditi jo razumeti, kaj so njene sanje in kaj njeni strahovi, česa je sposobna in kaj samo pravi, da je. Tisto ko še sami ne priznamo, samo to pride šele z leti počasi in ljubezen je res nekaj, kar se gradi in dograjuje. Zanimanje za partnerja moraš imeti. To je teorija, se trudim, da je kar se da res v praksi.

Aja pa ker ne morem iz kože in rad provociram, čeprav se mi zdi to zelo važna komponenta, veste kaj še normalna ženska potrebuje v nežnem čutnem razumevajočem intimnem življenju? Da jo včasih pofukaš kot kurvo in jo zraven našeškaš, da je rit plava. Da ko prideta domov ji v dvigalu na uho zašepetaš ko prideva gor mi ga boš pofafala da se boš davila zraven potem pa bom iz tebe izsilil orgazem da boš opletala z vsemi štirimi.

In isto bi lahko napisal za njo (tudi glede šepetanja kako ji bom moral lizati, ona pa mi bo lase cufala zraven). Ampak to zgoraj se sliši, kot da sem jaz copata. Če je temu tako pač sem očitno, jaz temu pravim biti skrben moški.

Ampak to je opis naju dveh, ko sva najboljša, včasih pa sva tudi kretena, ampak večinoma tekmujeva, kdo se bo komu prej opravičil. Težko sem jezen na njo. Kaj pa prinese čas, pa noben ne ve, ampak po moje je ravno v tem čar. Nič ni usojeno, je samo tako, kot si narediš, vsaki dan znova.

Ne, tle je predstavljeno “kaj naj s tako žensko, ki ne pegla”.
pa “Če bo hotla bit z mano, bo peglala. “
ali”peglala bo, da meni ne bo treba, ker jaz pa na smrt ne maram peglat, torej mora ona”

Sam v informacijo – že ke od enega 13 al 14 leta mi ni nihče nič zlikal. Pa ne hodim
zmečkana, kaj bi to pomenilo? Kaj ti pravi občutek?[/quote]
Ni tako predstavljeno. Ti hočeš, da je oziroma vidiš tako. :)[/quote]

Ja, so mi povedali.
Da recimo stavek “kaj naj z žensko, ki ne pegla” pomeni čisto nekaj drugega, kot
jaz vidim iz svoje (napačne) perspektive.
Ampak, če bi vsi gledali iz iste perspektive, tega foruma ne bi bilo, kaj?

In zakaj te ima rad? Zaradi tvojik odlik in vrlin. Noben te nima rad kar tako. Ljubezen je vedno pogojena, vse ostalo je naivnost. Če lahko prenehamo ljubiti, kar se zgodi še prehitro, je ljubezen pogojena z nečim. Nobenega ne ljubiš kar tako, temu se reče zaljubljenost, ta pa hitro mine in je po definiciji nelogična.

Skrb za moža oz. ženo tukaj preveč trdo in ekstremno dojemamo. To ne pomeni biti služkinja ali delavec, ampak partner. Tukaj pa potem privrejo na dan frustracije in jeze. Likanje v tem pogovoru je samo metafora. Se pa lepo vidijo reakcije nekaterih žensk. Me zanima koliko so one pripravljene se zaljubiti v moškega, kateri noče skrbeti za njih, saj so ja vendar odrasle ženske. Da kaj takšnega moški izreče? Kako ga slišite?

Načeloma vse kar pomeni skrbeti za moža pomeni tudi za ženo. Mora biti obojestransko.
Recimo kako jaz kao skrbim za mojo “ženo”, pa verjeli ali ne, vse to lahko sama naredi, ker je že velika punca zdaj!
Vedno imam čas za njo in ji nudim pozornost, jo poslušam in skušam razumeti preden skušam pomagati, nama skuham čeprav najraje vidim, da oba skupaj kuhava, ko vidim, da se trudi ji ne ponudim pomoči, ampak kar začnem pomagati, ne pustim ji nositi težke vrečke nakupov, ji redno povem, da jo ljubim in da je lepa, to mora ženska tu pa tam po moje tudi slišati, odprem vrata in rečem izvolite gospodična ker je to pač lepo, pridem z dežnikom okoli avta po njo, da si ne bo las zmočila ker jo skrbi za njene kodre. razumem kdaj je slabe volje in kdaj rabi čas zase, kdaj za prijateljice in da jaz nisem zraven povabljen ker sem moški (se tudi skupaj družimo tako kot z mojimi kolegi) in sem samo tečen, če vprašam s kom gre in kam gre, čeprav mi večinoma sama pove, vem katero sladkarijo moram kupiti, ko ima “Putting up with Man Shit”, katero rožo ima najraje, ji v torbico nastavim ljubezensko sporočilo in kakšno čokoladico (to je lepo ampak to je trik, tako si nabiram plus točke ko bom kaj zajebal haha), zjutraj jo ekstra pocartam, jo zmasiram, ji postrežem čaj v tisti njeni skodelici in dam not ravno prav medu za njo. Take malenkosti plus zares se moraš truditi jo razumeti, kaj so njene sanje in kaj njeni strahovi, česa je sposobna in kaj samo pravi, da je. Tisto ko še sami ne priznamo, samo to pride šele z leti počasi in ljubezen je res nekaj, kar se gradi in dograjuje. Zanimanje za partnerja moraš imeti. To je teorija, se trudim, da je kar se da res v praksi.

Aja pa ker ne morem iz kože in rad provociram, čeprav se mi zdi to zelo važna komponenta, veste kaj še normalna ženska potrebuje v nežnem čutnem razumevajočem intimnem življenju? Da jo včasih pofukaš kot kurvo in jo zraven našeškaš, da je rit plava. Da ko prideta domov ji v dvigalu na uho zašepetaš ko prideva gor mi ga boš pofafala da se boš davila zraven potem pa bom iz tebe izsilil orgazem da boš opletala z vsemi štirimi.

In isto bi lahko napisal za njo (tudi glede šepetanja kako ji bom moral lizati, ona pa mi bo lase cufala zraven). Ampak to zgoraj se sliši, kot da sem jaz copata. Če je temu tako pač sem očitno, jaz temu pravim biti skrben moški.

Ampak to je opis naju dveh, ko sva najboljša, včasih pa sva tudi kretena, ampak večinoma tekmujeva, kdo se bo komu prej opravičil. Težko sem jezen na njo. Kaj pa prinese čas, pa noben ne ve, ampak po moje je ravno v tem čar. Nič ni usojeno, je samo tako, kot si narediš, vsaki dan znova.[/quote]

Ja no vidiš, midva sva si zelo podobna na en čuden način.
Samo terminologija naju malo zeza.
Temu, čemur jaz pravim “imeti rad” (kar je v glavnem to, kar ti tako sočno opisuješ), ti
praviš “skrbeti zanjo”.
Na ta način tudi jaz “skrbim” za moške, brez težav. Samo da jaz temu rečem, da
jih “imam rada”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close