Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Uspešen moški

Uspešen moški

Izrazito poniževalna je bila do tebe oziroma do tvojih odgovorov. Ne kot do žensk, saj bi napisal isto za moškega če bi dajal iste odgovore, da pač laja kot čivava. Tisto da mislim na izključno ženske si ti navezala, čeprav se je nanašalo izključno na specifiko tvojih zapisov. Mislim, pa da si eno nežno “lajanje” kot pripombo lahko pričakovala glede na to, da pač že cel čas pišeš ravno ti v nekem podcenjevalnem/zaničevalnem tonu, samo zato ker ti moji argumenti in vrednote niso všeč, čeprav sem jih predstavil brez zaničevanja do tebe, niti niso zaničevalni do žensk (da je ženska ki tisto dela podbitje je pač tvoj zaključek).

Glede sendvičov in fafa. Spet neki ekstremiziraš. Rekel sem da je to osnova, ne da jo to omejuje da ne bi bila še kaj več. Brez tega se niti ne pogovarjam, me ne zanima kakšna intelektualka je če ni pripravljena opravljat enih osnovnih standardov, ki jih jaz imam. Če pa je pol še intelektualka pa super. Drugače mi bo pa sigurno bolj všeč preprosta deklina ki zna zadovoljit svojega moškega s fafom in sendvičem in se pri tem ne počuti ponižane. Take ženske imajo pač eno ženstvenost, ki je intelekutalke nasajene na kol proti svetu, ne premorejo. Same te ženske niso podbitja, lahko pa da so za tebe. Pa to ne pomeni da znajo samo sendvič in faf ampak jim pač ni problem to delat.

Skratka dosti obračaš in ekstremiziraš moje pozicije, in polagaš besede in stvari v moja usta ki jih nisem nikoli izrekel. Pol imaš še projekcije: bereš moj um in kakšne ženske jaz “najdem”, in mi položiš v usta da jih imam jaz za podbitja, čeprav je to tvoja izjava. Razumeš… imaš še dosti prostora za napredek pri konceptualnem razmišljanju kljub vsem tvojem branju (kjer si še vedno uspela izdavit tisto najstniško pripombo “sigurno berem več kot ti! haha” brez da bi se ti sanjalo koliko jaz dejansko berem). :)))

Ti imaš poniževalen odnos do žensk, ker misliš da ženska ki skrbi za moškega z gospodinjenjem in seksom je citiram “podbitje”. Tvoj zaključek. Lajajo lahko tudi moški. Preberi si kakšno knjigo, boš zvedla da smo zmožni v pisanje vstavljati tudi razne literarne tehnike :)))[/quote]
Točno tako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni kej, fantje imajo STANDARDE.

Najprej mora bit ženska LEPA. Če ni lepa, jo itak ne pogleda sploh.
Pol mora seveda dovolj zaslužit, ker živel je pa ne bo.
Kristalno jasno je, da mora biti dobra v postelji…
Glavno je, da poleg službe prevzame gospodinjstvo in skrb za otroke, ker kaj pa
naj počne s tako, ki tega ne dela?
Čez dvajset let jo bo pa itak zamenjal z mlajšo, kaj naj on s staro babo.

Vse, kar on nudi v zameno je nekaj malega žvarovne med nogami.

Ti imaš poniževalen odnos do žensk, ker misliš da ženska ki skrbi za moškega z gospodinjenjem in seksom je citiram “podbitje”. Tvoj zaključek. Lajajo lahko tudi moški. Preberi si kakšno knjigo, boš zvedla da smo zmožni v pisanje vstavljati tudi razne literarne tehnike :)))[/quote]

Torej ženska mora moškemu gospodinjit, ker sam ne zna, noče, ne mara, nima pa denarja, da bi plačal služkinjo.[/quote]
Ne da mora, porkaduš! Govorimo o parih, kjer žensko to počnejo z veseljem. Ampak tu gor je enih par, ki trdijo, da je taka ženska zaradi tega podbitje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Izrazito poniževalna je bila do tebe oziroma do tvojih odgovorov. Ne kot do žensk, saj bi napisal isto za moškega če bi dajal iste odgovore, da pač laja kot čivava. Tisto da mislim na izključno ženske si ti navezala, čeprav se je nanašalo izključno na specifiko tvojih zapisov. Mislim, pa da si eno nežno “lajanje” kot pripombo lahko pričakovala glede na to, da pač že cel čas pišeš ravno ti v nekem podcenjevalnem/zaničevalnem tonu, samo zato ker ti moji argumenti in vrednote niso všeč, čeprav sem jih predstavil brez zaničevanja do tebe, niti niso zaničevalni do žensk (da je ženska ki tisto dela podbitje je pač tvoj zaključek).

Glede sendvičov in fafa. Spet neki ekstremiziraš. Rekel sem da je to osnova, ne da jo to omejuje da ne bi bila še kaj več. Brez tega se niti ne pogovarjam, me ne zanima kakšna intelektualka je če ni pripravljena opravljat enih osnovnih standardov, ki jih jaz imam. Če pa je pol še intelektualka pa super. Drugače mi bo pa sigurno bolj všeč preprosta deklina ki zna zadovoljit svojega moškega s fafom in sendvičem in se pri tem ne počuti ponižane. Take ženske imajo pač eno ženstvenost, ki je intelekutalke nasajene na kol proti svetu, ne premorejo. Same te ženske niso podbitja, lahko pa da so za tebe. Pa to ne pomeni da znajo samo sendvič in faf ampak jim pač ni problem to delat.

Skratka dosti obračaš in ekstremiziraš moje pozicije, in polagaš besede in stvari v moja usta ki jih nisem nikoli izrekel. Pol imaš še projekcije: bereš moj um in kakšne ženske jaz “najdem”, in mi položiš v usta da jih imam jaz za podbitja, čeprav je to tvoja izjava. Razumeš… imaš še dosti prostora za napredek pri konceptualnem razmišljanju kljub vsem tvojem branju (kjer si še vedno uspela izdavit tisto najstniško pripombo “sigurno berem več kot ti! haha” brez da bi se ti sanjalo koliko jaz dejansko berem). :)))[/quote]

Ojej….vse, kar sem ti rekla je to, da tebi tko, kot si zastavi,l očitno lepo laufa in se drži tega.
Zbodla te je pa moja pripomba, da se ne trudi razumet stvari izven tvojga dometa.
In to ti še enkrat ponavljam, ker – poglej, kaj je zdej ratal iz tega.

Ne razumeš in zdej sem ti jest kriva…

Veliko poročenih žensk poznam. Pa nobena se ne hvali, da z veseljem lika in čisti in tako naprej, ker to raje počne kot, da bi imela kak hobi.
Veliko jih pa jamra, ker imajo toliko za likat. Ker moški pušča umazana oblačila povsod. Ker mož ne pospravi za sabo, ker mož ne zna sam kupit majice. Pa tako naprej.
Bi z veseljem spoznala tiste, ki tako z veseljem počnejo ta opravila.
Torej ti zato likanje prepustiš ženski, ker to ona z veseljem počne in ti se žrtvuješ in tisti čas ležiš na kavču ali pa četaš po monu? Res huda žrtev.

Torej ženska mora moškemu gospodinjit, ker sam ne zna, noče, ne mara, nima pa denarja, da bi plačal služkinjo.[/quote]
Ne da mora, porkaduš! Govorimo o parih, kjer žensko to počnejo z veseljem. Ampak tu gor je enih par, ki trdijo, da je taka ženska zaradi tega podbitje.[/quote]

To je pa skor tko, kt una igra “telefončki”….Marko staraš se in imaš resne težave
z razumevanjem…

Ker te občutek vara?[/quote]

Hmmm, ponavadi me ne…

Ker te občutek vara?[/quote]

Hmmm, ponavadi me ne…[/quote]

Aja. Spet teza, al boš peglala, al boš pa letela?
Kok je men fajn .

Nič me ni zbodlo, jaz ti odgovarjam na to kar ti govoriš. In te pri tem tudi citiram kje in kako.

Ti na drugi strani si kot 10 letnica. “Ne, ne, ne, ne nočem zelenjaveee”. Govoriš o nekem omejenem dometu itd. a vse kar zapišeš ne bazira na ničemer razen tvojih trenutnih “emocij” in šestega čuta :)). Pol ko ti nekaj logično ovržem samo ponoviš nekaj kar sem ti že ovrgel in spet nekaj o dometu zapišeš, ker se nisi sposobna pogovarjat drugače kot na bazi trenutnih emocij. Tako kot večina žensk :)) Zato najhujše so tiste, ki se imajo za intelektualke a tega enostavno niso sposobne na osnovnem nivoju, ker enostavno nimajo razvitega konceptualnega oz. logičnega razmišljanja, ampak bazirajo svoje razmišljanje na “feelingih” in “emocijah”, kar je biološko seveda tipično za ženske. Zeh.

Pol se čudite zakaj zahtevam faf in sendvič kot osnovo. :))

Kaj pa je pri likanju tako težkega, da moški tega ne zmorete?
Kaj vas pri likanju tako teži?
Ne znate nastavit prave temperature ali kaj?
Zakaj vam morajo to ženske počet?
Meni se to ne zdi nobena znanost. Če kdo tega ne zna oz. se ni sposoben naučiti pa res ni opravilno sposoben.

Hmmm, ponavadi me ne…[/quote]

Kok je men fajn .[/quote]

Ma dej, nisem jaz komplikator kot eni tule gor. Mi ni problem speglat tisto srajco al pa kosilo skuhat, se mi oddolži drugače, pa naslednjič on mene pocrklja. Stvar kompenzacije, ki laufa čist lepo, če se dva spoštujeta.

Nič me ni zbodlo, jaz ti odgovarjam na to kar ti govoriš. In te pri tem tudi citiram kje in kako.

Ti na drugi strani si kot 10 letnica. “Ne, ne, ne, ne nočem zelenjaveee”. Govoriš o nekem omejenem dometu itd. a vse kar zapišeš ne bazira na ničemer razen tvojih trenutnih “emocij” in šestega čuta :)). Pol ko ti nekaj logično ovržem samo ponoviš nekaj kar sem ti že ovrgel in spet nekaj o dometu zapišeš, ker se nisi sposobna pogovarjat drugače kot na bazi trenutnih emocij. Tako kot večina žensk :)) Zato najhujše so tiste, ki se imajo za intelektualke a tega enostavno niso sposobne na osnovnem nivoju, ker enostavno nimajo razvitega konceptualnega oz. logičnega razmišljanja, ampak bazirajo svoje razmišljanje na “feelingih” in “emocijah”, kar je biološko seveda tipično za ženske. Zeh.

Pol se čudite zakaj zahtevam faf in sendvič kot osnovo. :))[/quote]

Tvoj domet sem dojela iz tegale tvojega zapisa :

“Če mi je to pomembno. JA. Definitvno je zamenjam če je nekaj meni pomembno in ona čez nekaj časa ne dela tega kar je nekoč delala. Veliko jih misli, da bo zaheklalo tipa in na začetku bodo vse sladke in super, pol ko bodo pa mele poroko za sabo in ko bo tip dovolj zavezan tako in drugače do nje pa se bo razpustila. To enostavno ne gre, to je manipulacija. Samo, da ponavadi gre kaj za drugega kot za likanje ali brisanje oken, saj vsi vidimo da ko postane ženska lagodna se začne slabše obnašat, odebeli, seks ni več tako dober oz. ga je manj. Ženske je treba terat in jim dat vedet, da so zamenljive, to je edini način. Ne razumem zakaj bi nekdo ostal z babo, ki ne izpolnjuje več pogojev zaradi katerih jo je sploh vzel za svojo na začetku. Enostavno ni razloga. “

in je meni in ostalim vse jasno. Zdej te je ziritiralo, ker govorim o “dometu”, sam v svojih
očeh se pa vidiš kot nek japi / intelektualec in se imaš za ful sofisticiranega, pa kdo sem
jest, a ne, da bom teb govorila o dometu?
Drž se ti sendviča in fafa, tam si doma, to je vse, kar ti govorim.
Jest v tem ne vidim nč slabega, pač tak si, to ponujaš, to dobiš, s tem si zadovoljen, tebi
laufa….jest ne vidim problema.

Še zdaj ne vidim, zakaj se tok razburjaš nad mano, kaj te je pol tok zbodlo, če te ono ni?

Ma dej, nisem jaz komplikator kot eni tule gor. Mi ni problem speglat tisto srajco al pa kosilo skuhat, se mi oddolži drugače, pa naslednjič on mene pocrklja. Stvar kompenzacije, ki laufa čist lepo, če se dva spoštujeta.[/quote]

Men tud ni problem. Razen če je to postavljeno kot pogoj.

Ma dej, nisem jaz komplikator kot eni tule gor. Mi ni problem speglat tisto srajco al pa kosilo skuhat, se mi oddolži drugače, pa naslednjič on mene pocrklja. Stvar kompenzacije, ki laufa čist lepo, če se dva spoštujeta.[/quote]

Meni pa je problem likat. Zate zase ne likam in za druge tudi ne.
Res izjemoma kaj zlikam zase. Ampak res izjemoma. Ko sem še hodila v osnovno in srednjo šolo sem si še likala potem pa sem ugotovila, da je to potrata časa.
Moški, ki bi me imel rad pa me ne bi silil v delo, ki ga ne maram. Še manj pa pogojeval s tem svojo ljubezen.
Ni pa problema, delam na vrtu in z veseljem delim solato.

Men tud ni problem. Razen če je to postavljeno kot pogoj.[/quote]

Odvisno kako je predstavljeno, a ne. Če se dva zmenita, boš ti peglala tiste par srajc na teden, jaz pa bom nosil smeti ven al pa vsak dan pomival po tleh. bemu sunce, da zagrabim peglezn, sploh ker ne peglam drugega ko srajce. Zato ne obsojam Robijevega načina, če pri njih tako gre, verjetno bi tut jaz znala skompenzirat. Ziher pa ni bilo mišljeno, ti delaj, jaz bom pa peglal kavč, ampak tule do odtenkov sive še niste prišli. Tut ne vem, če boste kdaj.

Mene ni nič zbodlo, ti spet vnašaš čustva noter kar se je začelo že s tvojim komuniciranjem na nivoju bevskajoče čivave. Jaz sem zmožen normalne debate, samo ti stalno rineš not na podlagi čustev in nekih tvojih projekcij, ki pa jih nikoli ne utemeljiš, kot sem jaz tvoje “argumente” dekonstruktiral in zavrnil, celo pokazal kje točno tvoje projekcije so, kje se motiš, in kje spreminjaš moje besede v nekaj kar nisem izrekel. Ali je “vsem ostalim” jasno mi je vseeno, se počutiš bolj sigurna vase če imaš širšo podporo? :)) Še vedno govoriš o sendviču in fafu in me želiš predstavit kot da je to edino kar hočem, čeprav sem ti ta argument že 100x zavrnil . In zdaj si SPET točno sledila isti skripti ki sem ti jo en post prej izpostavil: napisala si isto stvar kot sem ti jo že zavrnil in spet nekaj o dometu napisala na podlagi svojih čustev in ničesar drugega (ker drugo kar je bilo je bilo že vse ovrženo). Prav smešno kako se ponavlja scenarij :)) Če bi te ocenjeval na pdlagi tega ali si sposobna več od fafa in sendviča, bi sigurno pogrnila glede na te zapise :))

Men tud ni problem. Razen če je to postavljeno kot pogoj.[/quote]

Odvisno kako je predstavljeno, a ne. Če se dva zmenita, boš ti peglala tiste par srajc na teden, jaz pa bom nosil smeti ven al pa vsak dan pomival po tleh. bemu sunce, da zagrabim peglezn, sploh ker ne peglam drugega ko srajce. Zato ne obsojam Robijevega načina, če pri njih tako gre, verjetno bi tut jaz znala skompenzirat. Ziher pa ni bilo mišljeno, ti delaj, jaz bom pa peglal kavč, ampak tule do odtenkov sive še niste prišli. Tut ne vem, če boste kdaj.[/quote]

Ne, tle je predstavljeno “kaj naj s tako žensko, ki ne pegla”.
pa “Če bo hotla bit z mano, bo peglala. “
ali”peglala bo, da meni ne bo treba, ker jaz pa na smrt ne maram peglat, torej mora ona”

Sam v informacijo – že ke od enega 13 al 14 leta mi ni nihče nič zlikal. Pa ne hodim
zmečkana, kaj bi to pomenilo? Kaj ti pravi občutek?

Nekaj me zanima. Zakaj mi vedno poročene ženske govorijo kako je meni fajn, ker sem lahko fraj, ker nimam toliko dela. One pa imajo toliko dela doma, samo eno čiščenje, likanje.
A je res konec svobode, ko se poročiš?
Bi človek mislil, da je potem lažje. Samo ženske pravijo, da je dosti več dela kot prej.
Ok, razumem, da imajo več dela tiste z otroci. AMpak tudi tiste brez otrok se pritožujejo, da nimajo nikoli časa zase in za svoje hobije, športe.

Mene ni nič zbodlo, ti spet vnašaš čustva noter kar se je začelo že s tvojim komuniciranjem na nivoju bevskajoče čivave. Jaz sem zmožen normalne debate, samo ti stalno rineš not na podlagi čustev in nekih tvojih projekcij, ki pa jih nikoli ne utemeljiš, kot sem jaz tvoje “argumente” dekonstruktiral in zavrnil, celo pokazal kje točno tvoje projekcije so, kje se motiš, in kje spreminjaš moje besede v nekaj kar nisem izrekel. Ali je “vsem ostalim” jasno mi je vseeno, se počutiš bolj sigurna vase če imaš širšo podporo? :)) Še vedno govoriš o sendviču in fafu in me želiš predstavit kot da je to edino kar hočem, čeprav sem ti ta argument že 100x zavrnil . In zdaj si SPET točno sledila isti skripti ki sem ti jo en post prej izpostavil: napisala si isto stvar kot sem ti jo že zavrnil in spet nekaj o dometu napisala na podlagi svojih čustev in ničesar drugega (ker drugo kar je bilo je bilo že vse ovrženo). Prav smešno kako se ponavlja scenarij :)) Če bi te ocenjeval na pdlagi tega ali si sposobna več od fafa in sendviča, bi sigurno pogrnila glede na te zapise :))[/quote]

Dej še ene desetkrat kej napiši o mojih ČUSTVIH , pa sva vse povedala….
Pa smo spet pri dometu….nekje si prebral , da smo ženske bolj ČUSTVENE in
zdaj to nabijaš do nezavesti…LOL…to je vse, kar misliš, da veš…
Dej, pejt se igrat s kom, ki je na tvojem nivoju….

Odvisno kako je predstavljeno, a ne. Če se dva zmenita, boš ti peglala tiste par srajc na teden, jaz pa bom nosil smeti ven al pa vsak dan pomival po tleh. bemu sunce, da zagrabim peglezn, sploh ker ne peglam drugega ko srajce. Zato ne obsojam Robijevega načina, če pri njih tako gre, verjetno bi tut jaz znala skompenzirat. Ziher pa ni bilo mišljeno, ti delaj, jaz bom pa peglal kavč, ampak tule do odtenkov sive še niste prišli. Tut ne vem, če boste kdaj.[/quote]

ali”peglala bo, da meni ne bo treba, ker jaz pa na smrt ne maram peglat, torej mora ona”

Sam v informacijo – že ke od enega 13 al 14 leta mi ni nihče nič zlikal. Pa ne hodim
zmečkana, kaj bi to pomenilo? Kaj ti pravi občutek?[/quote]

Da zase hočeš poskrbet, za druge pa ostaja vprašanje, kako bi ti bilo predstavljeno.
Tvoja stvar.

zmečkana, kaj bi to pomenilo? Kaj ti pravi občutek?[/quote]

Da zase hočeš poskrbet, za druge pa ostaja vprašanje, kako bi ti bilo predstavljeno.
Tvoja stvar.[/quote]

No vidiš….v enem dnevu te je občutek dvakrat prevaral….jest bi se zamislila…

Ti postavljaš argumente na podlagi tvojih čustev. Logike nisi niti še enkrat uporabila. Torej kaj preostane? Čustva in feeling. In vsak post, ki ga nardiš potrjuje to, znova in znova. Ti si želiš bit na enem nivoju, vem ker vidim iz tvojih zapisov. :)) Čeprav se mi vse bolj zdi da sem te malo precenil glede tega kako blizu si. Jaz sem ti pokazal luč do tega nivoja, ti pa te luči nočeš oziroma ne moreš sprejeti, verjetno malo iz genetike malo pa iz ponosa. 🙂 Naj te ne skrbi, večina žensk iz tvojega kalupa – torej teh ki si želi dejansko probat v razmišljanju in bit na nekem nivoju, vseeno obtiči lih isto. Verjetno bi bilo lažje 1 na 1, kjer ne rabi cel forum brat in kjer ne rabiš toliko ponosa pred drugimi obdržat. Bom pa vseeno držal pesti zate :))

Mene pa zanima, moški, kdo vam je likal pred poroko?
Mama?

Ženske, pazite se moških, ki živijo pri mami. Moški, ki živijo sami, taki znajo sami zase poskrbeti. Tisti pri mamah so pa pogosto vajeni, da jim ženska vse postreže. Ne vsi, veliko pa jih je takih.

Ti postavljaš argumente na podlagi tvojih čustev. Logike nisi niti še enkrat uporabila. Torej kaj preostane? Čustva in feeling. In vsak post, ki ga nardiš potrjuje to, znova in znova. Ti si želiš bit na enem nivoju, vem ker vidim iz tvojih zapisov. :)) Čeprav se mi vse bolj zdi da sem te malo precenil glede tega kako blizu si. Jaz sem ti pokazal luč do tega nivoja, ti pa te luči nočeš oziroma ne moreš sprejeti, verjetno malo iz genetike malo pa iz ponosa. 🙂 Naj te ne skrbi, večina žensk iz tvojega kalupa – torej teh ki si želi dejansko probat v razmišljanju in bit na nekem nivoju, vseeno obtiči lih isto. Verjetno bi bilo lažje 1 na 1, kjer ne rabi cel forum brat in kjer ne rabiš toliko ponosa pred drugimi obdržat. Bom pa vseeno držal pesti zate :))[/quote]

Kot rečeno – jaz nimam problema s tabo in ne s tvoji načinom življenja, to sem ene
desetkrat povedala. Tudi taki morate bit, mene nič ne moti.
Takih, ki pa milsijo, da so sposobni komu “pokazati luč”, pa jim je zmanjkalo baterij, je
pa na tem forumu prepolno. Welcome to the club….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close