Uspešen moški
To ni čisto nič dober izraz, ampak izjemno vulgarna besedna zveza. Če se je že ani banani zapisala, je vsaj ti, razumniška, kot si, ne bi rabila povzemati.
Sicer se pa spravljaš na najbolj strpnega pisca na tem forumu, čisto brez potrebe in seveda krivično. Robi ne piše o tem, kaj da bi ženska ali moški moral, ampak razlaga, zakaj je naša družba takšna. Pač ne razumeš dobro pojma šovinizem, koncepta egoizma in njegovih posledic, etc…[/quote]
Hahaha, vic dneva.
Thanks![/quote]
Aja, potem pa povej v čem je nestrpen? Če bi bil kdo izmed nas moderator, bi verjetno bili precej manj strpni, a ne?
Najbrž, ja. Takoj, ko mi odmre večina možganskih celic. Čeprav, takrat se bom najbrž strinjala s tvojimi prepričanji, tako da ne bom (več) “emancipiranka”. A ne, pastirček?
Uspešen moški : https://youtu.be/Ba3bNVkidUE?t=17m30s
Nope, jaz sem samo povedala, da si jih moj partner lika sam. V tem, da mu likalnik pulim iz rok, ne vidim smisla, pa verjemi, sam od sebe mi ne bi pustil. Preverjeno. Razen, kot sem že omenila, ko se mu mudi.
.
Senza je v vezi. In od kod info, da skela nikoli ni bila v vezi?[/quote]
Tako pravi, to je bistvena razlika za mene ampak ok. Recimo da verjamem(o) tudi drugi marsikaj govorijo.
Seveda ne bomo nikoli enaki, čeprav je to sedaj zapisano z zakonom…
Sploh pa ne dvomim, da si ne bi mogli omenjeni najti sebi primernih partnerjev, pač takih ki jim ustrezajo. Saj je pri obeh spolih dovolj odklonov.[/quote]
Delež samski moških in žensk eksponentno narašča. Kar je jasen znak da tonemo v egoizem. Skelin način razmišljanja pa samo potrjuje to tezo. Pač zanjo je moški oseba za zadovoljitev seksualnih potreb, za njegove ji pač dol visi. Tako pač je.[/quote]
LOL pa kok si ti en hecen klovn :-))))
Oseba za zadovoljitev seksualnih potreb :)))))
No ja pa za kaj težkega nest ste tudi uporabni….LOL
Dej še kej napiš, nesmrtno se zabavam….
On_ ne špilaj policaja, ker to nisi:).
Nisem spremljala debate, kdo se bo prebijal čez vse to, ampak skelina vprašanja so čisto na mestu.[/quote]
Kako pa veš, da so skelina vprašanja na mestu, če sploh nisi spremljala debate in ne veš o čem je kdo pisal ?
Vidiš, takšne ideje pa v meni prebujajo pozitivne občutke in vzbujajo upanje, da prava ženska vseeno ni samo idealistična ideja. 🙂
Sodelovanje in medsebojna podpora, kjer vsak po svojih močeh prispeva k ohranjanju in razvoju zdravega odnosa. Vsi imamo pričakovanja in jaz pač od ženske pričakujem, da bo prav tako meni zlikala oblačila, če jih že sebi lika. Kot ženska lahko od mene pričakuje, da bom požagal vsa drva, ne le tista s katerimi bom grel sebe in svoj del sobe. :)[/quote]
Popravek. Če bova drv žagala skupaj potem upravičeno pričakujem, da bova tudi cunje zrihtala
skupaj. Ne pa da boš ti rekel “vidiš drva sem sežagal”..pri čemer sem ti jih v potu svojega obraza celo
popoldne podajala in jih zlagala, potem se pa ti počiš na kavč, jaz grem pa likat, da ne boš slučajno
ti preveč poženščen, če boš zložil kakšno coto….
Kakšno cunjo si že lahko sam zložim ali pospravim. Likal pa ne bom. 🙂 Če moram, potem sem raje sam.
Je pa drva težje žagati, kot pa le držati, da ne pade dol.[/quote]
Gladko zanikanje, kaj nekdo ne bo delal, še nikoli ni bilo uspešno v partnerstvu.
Kaj pa če partnerka čez čas ne bi več zmogla? No, Robi. Boš peglal ali iskal novo?
Zarečen kruh.
Robi, da bi bila jaz tvoja, bi imeli že predlanskim tole kurjavo na olje 🙂
Kakšno cunjo si že lahko sam zložim ali pospravim. Likal pa ne bom. 🙂 Če moram, potem sem raje sam.
No vidiš, pa sva prišla do bistva. Likal pa ne boš, pa pika.
Le kaj je to takega? Daš cunjo na desko in parkrat potegneš z pegleznom? Ne, pa ne pa ne??
Ti bo kaj (bistvenega za moški spol) stran padlo? Čisti predsodek.
Kar se pa žaganja tiče….jaz sem nosila meterske iz skladovnice do koze, jih poravnala, jih držala
med žaganjem, potem pa kose pobrala in zložila. On je samo z žagp potegnil. Ne bi rekla, da delo ni
fizično enakovredno.
No vidiš, pa sva prišla do bistva. Likal pa ne boš, pa pika.
Le kaj je to takega? Daš cunjo na desko in parkrat potegneš z pegleznom? Ne, pa ne pa ne??
Ti bo kaj (bistvenega za moški spol) stran padlo? Čisti predsodek.
Kar se pa žaganja tiče….jaz sem nosila meterske iz skladovnice do koze, jih poravnala, jih držala
med žaganjem, potem pa kose pobrala in zložila. On je samo z žagp potegnil. Ne bi rekla, da delo ni
fizično enakovredno.[/quote]
Dokler bo ženska sposobna delati ali imela voljo do vsega tistega, kar sam počnem, pa ona ne počne, potem bom tudi likal. 🙂
Ravno v tem je problem, ko vsak želi drugemu dokazovati, kako ga ne rabi in da lahko vse sam….To je tisti egoizem, o katerem govorim in ki nas pripelje do tega, da so ljudje raje samski, ker svojo “sposobnost” dokazujejo s tem, kako nikogar ne rabijo.
Je pa razlika ali ženska ne more zaradi bolezni ali pa noče. In ko se začne komplicirati in preštevati čas ali pa celo kalorije, ki jih je eden ali drugi porabil pri takšnih in drugačnih delih, potem je to začetek kreganja in propada vsakega odnosa.
To pa se dogaja tam, kjer je eden ali pa sta oba totalno razvajena in jima je vse odveč.
To je le primer, nimam v mislih tebe, ker te ne poznam.
To ni čisto nič dober izraz, ampak izjemno vulgarna besedna zveza. Če se je že ani banani zapisala, je vsaj ti, razumniška, kot si, ne bi rabila povzemati.
[/quote]
Točno tako. Izjemno vulgarna besedna zveza je in taka naj prosim tudi ostane, ker je to njen primarni namen. Tudi ljubke ovčice smo včasih le hudič v preobleki.
Dokler bo ženska sposobna delati ali imela voljo do vsega tistega, kar sam počnem, pa ona ne počne, potem bom tudi likal. 🙂
Ravno v tem je problem, ko vsak želi drugemu dokazovati, kako ga ne rabi in da lahko vse sam….To je tisti egoizem, o katerem govorim in ki nas pripelje do tega, da so ljudje raje samski, ker svojo “sposobnost” dokazujejo s tem, kako nikogar ne rabijo.
Je pa razlika ali ženska ne more zaradi bolezni ali pa noče. In ko se začne komplicirati in preštevati čas ali pa celo kalorije, ki jih je eden ali drugi porabil pri takšnih in drugačnih delih, potem je to začetek kreganja in propada vsakega odnosa.
To pa se dogaja tam, kjer je eden ali pa sta oba totalno razvajena in jima je vse odveč.
To je le primer, nimam v mislih tebe, ker te ne poznam.[/quote]
Kaj pa če bi ti žena en dan rekla, da tega pa res noče več počet? Da se ji po 20 letih peglanje upira do onemoglosti in da te prijazno prosi, da od zdaj naprej ti peglaš. Kok hitro bi nakupil cunje, ki se ne mečkajo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.