Uspešen moški
Mora biti pa fajn tok pametna,pa superiorna, pa uravnotežena, pa domislena, pa
visoko moralna in inteligentna, kaj?
Grem stavit, da si tudi po zunanjosti veliko lepša od mene.
Res ti zavidam, kaj bi dala, da bi bila taka, kot si ti.[/quote]
Skela, pa ti res ne znaš ničesar drugače povedat kot pa z neko napadalno užaljenostjo? :/[/quote]
On_ ne špilaj policaja, ker to nisi:).
Nisem spremljala debate, kdo se bo prebijal čez vse to, ampak skelina vprašanja so čisto na mestu.
Skela, pa ti res ne znaš ničesar drugače povedat kot pa z neko napadalno užaljenostjo? :/[/quote]
Nisem spremljala debate, kdo se bo prebijal čez vse to, ampak skelina vprašanja so čisto na mestu.[/quote]
Na katerem mestu so? 😛
Kakšen policaj neki?!
Mi je pa mal tako, tako ta njena zajedljivost…. čist nepotrebna.
Predstavi argumente proti ne pa kr neki…kdo je lepši, zavidanja vreden….
A če si ti policistka bi jaz lahko bil policaj s tabo v paru? 😀
Kateri Robi pa to razlaga ? 🙂
Jaz ne, jaz sem napisal, da je krivda na obeh straneh.
Ti se že v osnovi postaviš v manjvreden položaj in izhajaš iz svoje užaljenosti, pa če obstaja realen razlog ali pa ne.
To bi opravičilo tvoje feministične “borbe”.
Če želiš argumentirano debato, je treba izhajati iz tega, kar je nekdo napisal, ne pa nekomu nekaj podtikati.
Nisem spremljala debate, kdo se bo prebijal čez vse to, ampak skelina vprašanja so čisto na mestu.[/quote]
Na katerem mestu so? 😛
Kakšen policaj neki?!
Mi je pa mal tako, tako ta njena zajedljivost…. čist nepotrebna.
Predstavi argumente proti ne pa kr neki…kdo je lepši, zavidanja vreden….
A če si ti policistka bi jaz lahko bil policaj s tabo v paru? :D[/quote]
Če če če…pa nisem.
Mora biti pa fajn tok pametna,pa superiorna, pa uravnotežena, pa domislena, pa
visoko moralna in inteligentna, kaj?
Grem stavit, da si tudi po zunanjosti veliko lepša od mene.
Res ti zavidam, kaj bi dala, da bi bila taka, kot si ti.[/quote]
O glej čudo…strokovnjak za meglo je prišel, čim sem jo omenila….
Ne vem, kje ti vidiš užaljenost, jaz tukaj občudujem Katenjko, ker je tako super.
Ti pa res ne znaš ničesar drugače povedati, kot z neko žlethobo in potuhnjenostjo?
Kateri Robi pa to razlaga ? 🙂
Jaz ne, jaz sem napisal, da je krivda na obeh straneh.
Ti se že v osnovi postaviš v manjvreden položaj in izhajaš iz svoje užaljenosti, pa če obstaja realen razlog ali pa ne.
To bi opravičilo tvoje feministične “borbe”.
Če želiš argumentirano debato, je treba izhajati iz tega, kar je nekdo napisal, ne pa nekomu nekaj podtikati.[/quote]
Jok.
Izhajam kar lepo iz tvojih besed, ne iz užaljenosti – saj me nisi nič užalil, samo strinjam se ne
s tabo.
Bom (enkrat, ko bom imela čas in ko se mi bo dalo, zbrala tvoje izjave…ki so po moje žm pač zelo
mizogene in moško šovinistične.
Na koncu – toliko, kot sem jaz feministka, si to moški šovinist….
Ne pomaga se zdej lepga delat….>:-)
Ne vem, kje ti vidiš užaljenost, jaz tukaj občudujem Katenjko, ker je tako super.
Ti pa res ne znaš ničesar drugače povedati, kot z neko žlethobo in potuhnjenostjo?[/quote]
Je, saj ne rabiš se neumno delat…. :/
Ti pa res ne znaš ničesar drugače povedati, kot z neko žlethobo in potuhnjenostjo?[/quote]
Je, saj ne rabiš se neumno delat…. :/[/quote]
Pa ne no s tako užaljenostjo reagirat, no…
Je, saj ne rabiš se neumno delat…. :/[/quote]
Pa ne no s tako užaljenostjo reagirat, no…[/quote]
Saj nisem užaljen, razočaran sem.
Nad sabo, ker sem te imel za malo bolj…razgledano, razsodno, pravično, razumevajočo, sočutno…. pa sem se uštel.
Moram si popravit senzor 😛
Pa ne no s tako užaljenostjo reagirat, no…[/quote]
Saj nisem užaljen, razočaran sem.
Nad sabo, ker sem te imel za malo bolj…razgledano, razsodno, pravično, razumevajočo, sočutno…. pa sem se uštel.
Moram si popravit senzor :P[/quote]
LOL Oneta sem RAZOČARALA :-)))
Ja nč, grem kr harakiri narest….ni druge….:-(((
Sayonara….
Izjemno je ko ženska ki v življenju ni bila v resni zvezi govori kako je prav v zvezi da se spola obnašata. In to ljudem ki so po 20 let v zakonu. Seveda je izrazita narcisoidna vase zagledanost tudi glavna lastnost današnjih kvazi emancipirank. Seveda ko pridemo do opravila ki bi ranil njihov ogromen ego pa kar naenkrat pozabijo na emancipiranost. In enakopravni smo že dolgo, nismo pa enaki in nikoli ne bomo. Je pa res da bo Skela in njej podobne (Senza) najbrž zahtevale da bomo moški rojevali da bomo čim bolj enaki.
A naj ti narišem, še teb? 🙂
Razočaral sem se sam, ker sem te na začetku preveč pozitivno ocenil, kot je Fiši rekla, hočeš videt vse dobro pa žal ni tako in potem si razočaran sam nad sabo.
Lahko odložiš bodalo 😛
Seveda ne bomo nikoli enaki, čeprav je to sedaj zapisano z zakonom…
Sploh pa ne dvomim, da si ne bi mogli omenjeni najti sebi primernih partnerjev, pač takih ki jim ustrezajo. Saj je pri obeh spolih dovolj odklonov.
Sploh pa ne dvomim, da si ne bi mogli omenjeni najti sebi primernih partnerjev, pač takih ki jim ustrezajo. Saj je pri obeh spolih dovolj odklonov.[/quote]
Delež samski moških in žensk eksponentno narašča. Kar je jasen znak da tonemo v egoizem. Skelin način razmišljanja pa samo potrjuje to tezo. Pač zanjo je moški oseba za zadovoljitev seksualnih potreb, za njegove ji pač dol visi. Tako pač je.
Sploh pa ne dvomim, da si ne bi mogli omenjeni najti sebi primernih partnerjev, pač takih ki jim ustrezajo. Saj je pri obeh spolih dovolj odklonov.[/quote]
Delež samski moških in žensk eksponentno narašča. Kar je jasen znak da tonemo v egoizem. Skelin način razmišljanja pa samo potrjuje to tezo. Pač zanjo je moški oseba za zadovoljitev seksualnih potreb, za njegove ji pač dol visi. Tako pač je.[/quote]
No ja, vseeno ne bi postavil take trditve.
Že res, da je ona malo bolj šarf… saj, če bo lepo klečeplazil bo uslišan (vsaj enčas;)
Delež samski moških in žensk eksponentno narašča. Kar je jasen znak da tonemo v egoizem. Skelin način razmišljanja pa samo potrjuje to tezo. Pač zanjo je moški oseba za zadovoljitev seksualnih potreb, za njegove ji pač dol visi. Tako pač je.[/quote]
No ja, vseeno ne bi postavil take trditve.
Že res, da je ona malo bolj šarf… saj, če bo lepo klečeplazil bo uslišan (vsaj enčas;)[/quote]
Jaz bi še kaj hujšega postavil in ne bi se zmotil. Ženske ki so tako narcisoidno prepričane v svoj prav so tudi tipične varalice. Je pa najbrž na poklicnem področju izjemno uspešna.
Kako pa veš, da so skelina vprašanja na mestu, če sploh nisi spremljala debate in ne veš o čem je kdo pisal ?
Vidiš, takšne ideje pa v meni prebujajo pozitivne občutke in vzbujajo upanje, da prava ženska vseeno ni samo idealistična ideja. 🙂
Sodelovanje in medsebojna podpora, kjer vsak po svojih močeh prispeva k ohranjanju in razvoju zdravega odnosa. Vsi imamo pričakovanja in jaz pač od ženske pričakujem, da bo prav tako meni zlikala oblačila, če jih že sebi lika. Kot ženska lahko od mene pričakuje, da bom požagal vsa drva, ne le tista s katerimi bom grel sebe in svoj del sobe. 🙂
Kako pa veš, da so skelina vprašanja na mestu, če sploh nisi spremljala debate in ne veš o čem je kdo pisal ?
Vidiš, takšne ideje pa v meni prebujajo pozitivne občutke in vzbujajo upanje, da prava ženska vseeno ni samo idealistična ideja. 🙂
Sodelovanje in medsebojna podpora, kjer vsak po svojih močeh prispeva k ohranjanju in razvoju zdravega odnosa. Vsi imamo pričakovanja in jaz pač od ženske pričakujem, da bo prav tako meni zlikala oblačila, če jih že sebi lika. Kot ženska lahko od mene pričakuje, da bom požagal vsa drva, ne le tista s katerimi bom grel sebe in svoj del sobe. :)[/quote]
haha si predstavljaš da se najdeta kvazi emancipiranka in moški principov. Vsakič k avta ne bi rabil bi pošraufal gume dol, kuril svoj del sobe, vsako rolico papirja ki sem jo kupil bi zaklenil itd. To bi pa bilo. haha
To ni čisto nič dober izraz, ampak izjemno vulgarna besedna zveza. Če se je že ani banani zapisala, je vsaj ti, razumniška, kot si, ne bi rabila povzemati.
Sicer se pa spravljaš na najbolj strpnega pisca na tem forumu, čisto brez potrebe in seveda krivično. Robi ne piše o tem, kaj da bi ženska ali moški moral, ampak razlaga, zakaj je naša družba takšna. Pač ne razumeš dobro pojma šovinizem, koncepta egoizma in njegovih posledic, etc…[/quote]
Hahaha, vic dneva.
Thanks!
Forum je zaprt za komentiranje.