usnjeni sedeži, kako poleti?
Veliko je odvisno od kvalitete usnja. Kakšne znamke sicer prodajajo avto z usnjem, a se na dotik opazi, da je na pol umetno. V takšnem usnju se zelo močno potiš v vročini.
Pri usnjenih sedežih je dobro pomisliti na gretje/hlajenje sedežev, kar sedaj že ogromno modelov ponuja.
So, zelo. Realn o rabiš eno prevleko čez, tako da so v bistvu nefunkcionalni. Pa tudi maže se, res.
Iz izkušnje: te zadeve (=usnje, svetla barva) so v rabi luksus in ga tako jemlji.
Super če si lahko privoščiš uživaško vožnjo konec tedna in sicer , in super, če ti ni škoda časa in denarja , sicer raje ne.
Če imaš pa otroke ali psa, je pa absolutno no-go (umazanija in mehanske poškodbe-otroci z igračami, pes s kremplji)
Vozil sem veliko različnih avtomobilov opremljenih z usnjenimi sedeži in je res veliko odvisno od kvalitete. Osebno mi je najbolj všeč alkantara.
Se strinjam s teboj uživač.
Če imaš avto bolj za uživaško vožnjo in v avtu ne ješ, ne piješ in ne prevažaš stvari notri je alkantara super. Občutek sedeti na njej je super. S čiščenjem je pa res kar križ, je pa usnje navadno boljše saj se preprosteje obriše že z vlažno krpo.
Pozdravljeni!
imam vprašanje glede sedežev v avtomobilu senic?
Namreč voznikov sedež se je po 2,5let. preparel oz razpokal.
Imam podalšano garancjio vendar mi renault noče priznati.
Sedeži naj bi bli deloma usnjeni! Vendar je materijal tekstilno usnje!
Imam 45000km.
Kako naj jih prepričam da mi popravijo na njihove stroške?
Hvala za odgovor!
l.p.
@ton: Sem vprašanje poslal kar na Renault Nissan Slovenija in pričakujem odgovor v kratkem.