Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Usmiljenja ste vredni

Usmiljenja ste vredni

Prišel pogledat, ni spremembe. Drhal ničvredna, nimate kaj počet, da vztrajate na razsutem forumu, kjer se niso niti toliko potrudili, da bi vas obvestili, kaj je šlo narobe, kaj šele, da bi kaj popravljali?

Nismo ti mi krivi, če ti je poštar delal otroke, baba pobegnila, druge pa ne zmoreš najti.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 21.05.2021 ob 10:35

Nismo ti mi krivi, če ti je poštar delal otroke, baba pobegnila, druge pa ne zmoreš najti.

Pričakovano, da ti usrano, bolno, smrdljivo, defektno bitje, ki si prej vseskozi trolalo, si eno od redkih, ki še čepi dneve in noči tu na popolnoma uničnem forumu. Daj naslov socialkarska zguba, da ti pošljem štrik, ker bo še to izgleda crknilo in potem nimaš več sploh za kaj še živet.

Resnica boli.

Ti si res ena  Desperadodajka, svetujem ti, da trikrat butneš z glavo ob mizo in mogoče ti bo uspelo prebuditi možgane in boš znalo odgovarjati glede na temo 🙂

Ne se preveč sekirat. Škoduje zdravju. Sposobni delovni ljudje imamo urejene družine, jebivetri propadli pa na Starševskem čveku razsajate. Kot da smo vam drugi krivi za vašo nesrečo.

Jaz sem gej

Imaš prav.

Samo en debil z vzdevkom MODERATOR se je pretvarjal, da je moderator in da urejajo forum. A se je videlo, da zguba ni noben moderator.

Učitno ni nikogar več tu, ta ladja se potaplja.

Desperadodajka,

PODPIS!!!

Viharni Jezdec ti s parimi besedami vedno zadaneš bistvo. ? Meni si najljubši monovec. Kdaj greva na kavo? Enkrat se morava srečati v živo ?, sploh pa še preden, ampak Bog ne daj, ta forum ponikne v pozabo.

Moja Misel, 21.05.2021 ob 19:34

Viharni Jezdec ti s parimi besedami vedno zadaneš bistvo. ? Meni si najljubši monovec. Kdaj greva na kavo? Enkrat se morava srečati v živo ?, sploh pa še preden, ampak Bog ne daj, ta forum ponikne v pozabo.

Tega nisem jaz pisala… ma zakaj delaš zgago dio buh?! Kaj res želiš klike in oglede na tako nizkoten način? Kažin? To želiš? Nobene domišljije za dobre teme, ki pritegnejo? Ne bi izkoristil priložnosti za narediti svet lepši? Vsaj na forumu… ne vem no.

Zaradi mene, komot. Še malo pa bom končno zaključila z delom in iskreno upam, končno lahko zapolnila svoje dneve z ŽIVLJENJEM,tako da me tu gor ne bo več… močno upam, da bo šlo vse po načrtih (tok tok)… ampak izpadeš zelo bogo. Ene in iste znucane fore. Niti smešno ni več, niti jezi me ne več, enostavno bv… ampak kot rečeno, vsak ima svoje veselje, če je to tvoj level, izvoli.

Spet slabe kopije. Jaz sem prava Moja Misel. Ta prenova foruma je kot novo leto in tako sem se tudi jaz določila, da se bom prenovila. Nič več dramatična Moja Misel. Samo še vesela, vedra, pozitivna in ljubeča ?. Dragi monovci rada vas imam. ?

Saj imam tudi jaz rad tebe, Moja misel. Včasih kar lapam bedarije u 3 božje matere, ko mi pač tableti popustijo. Resnica je, da si mi zelo všeč!

Hvala Viharni Jezdec za to lepo in iskreno misel. Če bi se ljudje med seboj imeli bolj radi, bi bil ta svet mnogo lepši. ?

Hahaha…a tko je to z vzdevki, še slabše kot v original forumu, sedaj se en in isti nick zlorablja v nedogled, vsaj tako je videti…?

Popolnoma si v zmoti. Kaj takega se ne more zgoditi. To si samo domišljaš.

Rečte kar hočte drhal ničvredna. Ko je bil Primož lastnik, je prišel na forum, obrazložil in pomiril malo strasti.Ta razbrzdana, ničvredna golazen pa nič,a denar služijo od klikov.

Zdaj so komaj premik tem naredili, kje je pa še vse ostalo….eh.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Pfuj jebemti sem popularen, sedaj že stare vzdevke iz naftalina vlečejo. ?

Viharni Jezdec, 21.05.2021 ob 22:05

Pfuj jebemti sem popularen, sedaj že stare vzdevke iz naftalina vlečejo. ?

Nič ne bo multinično blesavo obsedeno, dokler ne zrihtajo se ti kar izdajaj za viharnega. Veliko boš imelo od tega…….jaooooo???

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Multinično blesavo ne znaš ti kralja oponašat. ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close