Najdi forum

Pozdravljena Alenka !

Upam, da vam je vc Avstraliji lepo in, da uživate.
V naši družini so se pojavile uši in jih nikakor ne moremo iztrebiti. Ves čas se mažemo s preparati iz lekarne, ki pa nam povzročijo (vsaj meni in enemu sinu) hudo alergijo po lasišču in vratu. Kot začaran krog. Mažemo, dobimo alergijo, gnide pa še ostanejo, kljub tem, da lase razčešemo, gnide z roko pobiramo, posteljnino operemo. Ne vem več kaj naj naredimo. Ali morda poznate kakšno naravno in učinkovito sredstvo proti ušem.

Hvala in vse lepo,

Selma

Zivjo,

Ja se imamo kar fajn zaenkrat:-) Hvala.
Malo poznejsi odgovor, delovne obveznosti:-)

Ja usi so ena nadloga. Tudi mi smo se po 10 letih prvic srecali z njimi letos.
Na sreco uspesno odpravljene v enem dnevu. Preparat kupljen tukaj, prodajajo tudi naravne alternative seveda, ampak ne poznam zal slovenskih, da bi jih lahko priporocila.
Us brez hranjenja tako ne prezivi 24 ur, gnide pa je potrebno racesati s posebnim zelo, zelo gostim glavnickom, najbolje z glavo navzdol nad banjo.
Mogoce se najde kasen alternativni preparat v trgovinah kjer prodajajo naravne izdelke. Ne vem.
kaj naj recem, potrpezjivost, razcesovanje,…vztrajnost:-)

srecno!

Alenka

Šampon tea tree. je naraven antibiotik in ušem, klopom in zajedalcem grozno smrdi in grejo. Lahko se mi javite na mail

Sorry .pišem mal pozno..
Pri starejših je najbolj učinkovit preparat proti ušem barva…
Prav si prebrala ,lase si pobarvajte in uši in gnide bodo zginile in jih boš ven počesala…
Drugače pa je dober faktor tudi lak za lase….
SEm namreč frizerka..
Pa lep dan želim

uši so res problem,prebrala sem na rtv ,da si moraš zraven navadnega šampona zmešati 3 žlličke olivnega olja,žličko olja čajevca,žličko olja evkaliptosovega,namazati na glavo,pokriti z kopalno kapo in pustiti pol ure.Veliko sreče pri zatiranju uši.Tudi v naši šoli je bilo vsako leto tega polno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close