uši-nujno
Ni res,da uši ne grejo na barvane lase.V 2.razredu,sem od vsega hudega jokala.Najprej umijete lase z navadnim šamponom,nato lase namažete z emulzijo in jo pustite delovati na laseh kot je v navodilu(najbolje je,če otroku postrižete lase).jaz sem si naštimala dve luči,ko je otrok zaspal,sem mu pod glavico dala peleničko in veselo na delo z odstranjevanjem gnid.Zelo pmenbno je,da odstranite vse gnide.Zjutraj sem še enkrat našpricala lase z losionom,ki ga sedaj reklamirajo.
Predvidevam,da je otrok še v vrtcu,takoj obvestite vrtec,da se obvestijo vsi starši,ker če niso vsi starši dosledni je vse zaman.Nikar naj vam ne bo nerodno povedati,da ima vaš otrok uši.Vse je zaman,če ni skupinske akcije.A,da ne pozabim,ko se rešite nadlog,vsako jutro POLAKIRAJ TE LASE Z LAKOM ZA LASE.UČINKUJE.Želim vam,da se čimprej rešite te neprijetne nadloge.
Ja, res je treba biti vztrajen. Predvsem s pobiranjem gnid. Pa ne pozabite oprati tudi vsega ostalega kjer se “zadržuje glava” (blazine, avtosedež, kape…). Mi se še danes vsak dan pred vrtcem in šolo malo polakiramo z lakom za lase ali na rahlo namažemo z eteričnim oljem čajevca. Se niso več vrnile. Za naprej pa držim pesti!
Forum je zaprt za komentiranje.