Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ušesne maslo kako ocistiti

Ušesne maslo kako ocistiti

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 10.11.2023 ob 14:04

jaz prisegam na Karcher ?

.https://www.youtube.com/shorts/OnXRYa2CyFk?feature=share

Ha ha ha

?

Replika, 04.04.2019 ob 19:28

Dobijo se menda tudi tulci, ki se jih prižge in potem nastali vakum potegne maslo ven, ampak jaz nisem probala in si ne upam priporočati.

Jaz sem probala to indijansko čiščenje, a ne priporočam. Imela sem občutek suhih ušes, kot da mi nekaj manjka oz kot da bi potovala nekam daleč stran in se ti med vožnjo ušesa odpirajo in zapirajo. Tak da nekaj masla noter mora biti. Je bolje it v kako savno ali pač nekam, kjer je ful toplo, da ušesa sama izločijo, kar je odvečnega.

V tujini lahko v drogerijah kupiš plastične pumpice. Gumijasta pumpica, z tanjšim dolgim vratom, postaviš jo pod pipo z toplejšo vodo, posesaš vodo v pumpico, se postrani nagneš nad umivalnik in špricneš v uho. Trije ali štirje šprici očistijo vso nesnago.

Tega pred leti pri nas še niso prodajali, menda smo Slovenci preneumni za uporabljati kaj takega. Vsekakor pa ne uporabljam bombažnih palčk, so preveč štoraste, pa še EU jih je prepovedala.

Pri meni deluje odlicno

Usesek maslo

spet ena inkluzivna woke mamica.  spet en samo hranilka ločenka.  ki se skriva za njeno fitkivno množino.   hahahaah  kaka luzerka si pa ti.

predvidevam da se gre za otroka.  ja vzameš topli tuš v roko in tak ne preveč močno sam da je mlačna vodica in špricaš v uhico. pa se bo umilo.   celo obstaja, da greš plavat z otrokom.  bazeni obstajajo a veš.   1h v vodi malo podrgneš z prstom pa bo šlo ven.  sa jej dovolj klora not, brez skrbi.

mislim??   užas si

Deluje, 10.11.2023 ob 15:04

V tujini lahko v drogerijah kupiš plastične pumpice. Gumijasta pumpica, z tanjšim dolgim vratom, postaviš jo pod pipo z toplejšo vodo, posesaš vodo v pumpico, se postrani nagneš nad umivalnik in špricneš v uho. Trije ali štirje šprici očistijo vso nesnago.

Tega pred leti pri nas še niso prodajali, menda smo Slovenci preneumni za uporabljati kaj takega. Vsekakor pa ne uporabljam bombažnih palčk, so preveč štoraste, pa še EU jih je prepovedala.

Zakaj bi kupoval pumpice in šprical, če lahko to naredim z tušem med tuširanjem. 🙂

Nagneš glavo, špricaš toplo vodo in zraven masiraš, pritiskaš okoli ušesa.

Občasno tudi z bombažno palčko, ampak nikoli z suho vato.

Anonimno 870, 27.09.2025 ob 18:08

Zakaj bi kupoval pumpice in šprical, če lahko to naredim z tušem med tuširanjem. 🙂

Nagneš glavo, špricaš toplo vodo in zraven masiraš, pritiskaš okoli ušesa.

Občasno tudi z bombažno palčko, ampak nikoli z suho vato.

Če greš na čisčenje k zdravniku, kaj misliš da naredijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close