Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ušesa

ušesa

Zanima me,kako si umivate ušesa in pogostokrat umivanja?

Vsak dan, s palčko za ušesa.

2x do 3x na teden, ko si umijem lase.

vsako jutro s palckami

Jst ugotavljam,da če s palčakmi,da me potem še cel dan bolijo ušesa.Pa ne zdaj mislit,da si jih globoko tlačim noter-Se še komu to dogaja?

Wenka, če te bolijo ušesa, potem ko si jih s palčakami očistiš, nekaj sigurno ne delaš prav. Mogoče premočno drgneš, ker nisem še slišala, da bi koga od tega bolela.. Mene tudi ne.

vsako jutro, obrišem pa z gazico,ker si s paličkami maslo dol tiščite

vitka, če si znaš pravilno čistiti ušesa, ni res, da si maslo porineš proti notranjosti.

edith – odkar je bila moja soseda na pucanju ušes si sploh več ne upam z palčko,ker je zdravnica rekla, da se s tem ne sme pucati, naj si ušesa obrišemo z tanjšo brisačo in jaz tako delam. lp

Ja s kakšno tanjšo brisačko,papirnato al kaj?ali mora bit kaj navlažena al popolnom suha?in zakaj ne s palčko?

wenka – lahko z navadnim paloma robčkom, toliko,da si popivnaš vodo s katero si umivala ušesa. lp

vsak večer s palčkami za ušesa. vem, da ni preveč zdravo, ampak se tako boljš počutim- drugač mam občutek, kot da imam polna ušesa masla! pa če se spomnim, ko vidim koga, ki je imel umazana ušesa! ojej, takoj palčko v roke (oz. v ušesa)…….. pa čeprav že drugič v istem dnevu… ne morm si pomagat!
pa pa

Ušesa si s palčkami tako čistiš, da vtakneš palčko noter (seveda ne pregloboko) in potem potegneš proti sebi, ne pa da od zunaj potiskaš proti notranjosti… tukaj je problem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close