Najdi forum

USB/zunanji disk

Prosim, če mi lahko kdo pomaga. Ali lahko v DVD player namesto USB ključa dam zunanji disk, na katerem bi imela filme, ker mi je tisto prekladanje s ključa gor pa dol odveč. Hvala.

ne, ker ne deluje…. vsaj iz mojih izkušenj ne

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Poglej v navodila za uporabo, če ima predvajalnik mass storage support oz. kolk je največja kapaciteta k jo podpira, eni tega nimajo in ja maksimalno 4gb ključek s kerga ti še prebere, eni pa majo, pa pol lahk daš tud prenosni disk gor…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar hvala, grem takoj pogledat.

Gunnar v navodilih piše takole:
podprti razredi: MSC (Mass Storage Class)
maksimalno število labumov / map: 300
maksimalno število poslentkov / naslovov: 648
Torej lahko dam zunanji disk? Hvala zelo.

ker predvajalnik maš to, da na netu pogledam, ker tle so podatki bolj slabi, ker tole je mislm, da za glasbo podatek

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Philips DVP 3850/58.

žal, podpira samo usb-ključe pa še to mislm, da največ 4gb. Ker piše da ima podporo za usb flash drive, to je pa ključek…

Gunnar srce si, hvala.

sem naredil mal poizvedbe, pa trenutno kar sem dobil informacij od kolegov, so še najboljš s prenosnimi diski skoz prišli tisti, k so pred kratkim kupil bluray predvajalnike, s tem, da je bilo potrebno sformatirat prenosni disk na fat32, na “starejših” navadnih dvd predvajalnikih jim pa delajo samo ključki, enim max 4 gb enim 8gb…

No… nisem vedel, da je treba potem it nazaj na FAT…

Za avtorico in podobne bo pa verjetno najbolje, če nabavite namesto zunnajega diska en mediabox in ga zvežete na TV in internet (oz. domače omrežje). To bi vam potem moralo delat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close