Najdi forum

USB vhodi ne delajo

Mislim, da mi noben USB vhod na računalniku ne deluje, kajti v cca 1 tednu mi je najprej “utihnil” mikrofon, potem kamera. zdaj opažam, da se USB ključek ne aktivira oz. da ne morem brat zapisa.
Ne vem kako bolj nazorno povedat, ker sem analfabet računalniški uporabnik.
Naj nesem na servis ali je to pač taka okvara, da se mi ne splača popravljat. Rač je star 5 let.
Hvala za odgovore in pojasnila.

napiši, kaj si kaj priklapljal gor. Lahko da si jih preobremenil (=po domače: skuril)

Kamero za skyp,mikrofon in občasno dam ključek s podatki.Nič dodatnega, kar naenkrat je začelo crkovat-najprej mikrofon (kamera je še delala), čez dva dni kamera in včeraj sem opazila, da še s ključka ne morem brat zapisov.

Računalniški servis -> USB kartica -> 20€ z vgradnjo in inštaleranjem…

Računalniški servis PIARA, TPC Murgle, LJ

Torej servis…na žalost sem iz Kopra, vseeno hvala za info.

Imam težavo na osebnem računaliku. In sicer, imam internet preko mobitela in laserski tiskalnik LaserJet M1132 MFP od HP-ja. Na USB-ju mi deluje ali internet, ki je preko klučka ali pa tiskalnik, oba skupaj ne delujeta. Če imam vklopljen internet mi tiskalnika ne zazna, če pa imam tiskalnik priključen, pa mi internet ključka ne zazna.

Havala in lep pozdrav.

Poizkusi vtaknit eno napravo na eno stran računala v usb, drugo napravo pa
čisto na drugi konec (ali pa zadaj) na računalu.

Splača se poskusiti, izklopi računalnik in potegni vtikač iz vtičnice in po kakšnih 2 min
vklopiš nazaj.

Kupi USB hub, ampak obvezno z zunanjim napajanjem. Potem problematične naprave, ki ne delujejo priklopljene na ručunalnik priklopi na hub.

Kaže, da USB modem res ‘pokuri’ preveč. Tudi sam opažam, da se mi mobi povezava prekine, če npr. priključim na usb zunanji disk. Rešitev bo torej tista, ki jo predlaga sistemc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close