USB težave
Sem že na računalniškem forumu postavila vprašanje, pa ga še tukaj, ker vem , da vas je kar nekaj “mačkov”…
“Mislim, da mi noben USB vhod na računalniku ne deluje, kajti v cca 1 tednu mi je najprej “utihnil” mikrofon, potem kamera. zdaj opažam, da se USB ključek ne aktivira oz. da ne morem brat zapisa.
Ne vem kako bolj nazorno povedat, ker sem analfabet računalniški uporabnik.
Naj nesem na servis ali je to pač taka okvara, da se mi ne splača popravljat. Rač je star 5 let.
Hvala za odgovore in pojasnila. “
Težko je podati odgovor na daljavo. Lahko, da so USB priključki preprosto odpovedali.
Tudi računalniki so le stroji, ki se lahko pokvarijo. Težko je verjeti, da bi kar tako istočasno odpovedali mikrofon, kamera in USB »ključek«.
Popraviti ali zamenjati računalnik? Hmm, vprašanje je koliko stane zamenjava USB priključkov. Tega pa ne vem. Najbolje je povprašati najbliži servis.
[hr]
To je sicer moja osebna izkušnja s tremi USB »ključki« in sem pred časom nekje prebral razlago:
Za USB »ključke« velja, da je možno, da se čez čas lahko (ne nujno) nekako »obrabijo«, zlasti,
če je bilo veliko vpisovanja in brisanja podatkov (kar sem jaz počel). 🙁
Sem imela enake težave. Rešila sem jih tako, da sem računalnik ugasnila in ga fizično izklopila iz omrežja, potem pa prižgala in problem je bil rešen.
To navodilo sem našla na nekem tujem računalniškem forumu. Zdelo se mi je za lase privlečeno, a sem vseeno poskusila, pa je delovalo!!! Upam, da bo uspelo tudi tebi. Samo ne pozabi, da moraš računalnik prav izklopit iz vtičnice. LP
Forum je zaprt za komentiranje.