Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija USB in sinhronizacija z računalnikom

USB in sinhronizacija z računalnikom

Pozdravljeni,

Že nekaj časa imam USB ključ. Enkrat uporabljam datoteke iz USB enkrat pa iz računalnika. Rada bi sinhronizirala, da bi uporabila vse novejše datoteke tako iz USB kot z računalnika.

Zanima me kako to lahko naredim? Obstaja kakšen program, ali kaj?

Mi kdo zna prosim pomagati

Hvala,

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Kaj mi ne more noben pomagat?

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

Lahko, lahko, samo boš morala tudi nam razumljivo napisati.

Bom poskušala.

Iz računalnika imam vse datoteke (ponavadi dopise in tabele) prenesene na USB ključ.

Ko nesem USB ključ v službo uporabljam (spreminjam, dopisujem) tam vsebino dopisov in tabel, ko sem doma uporabljam dopise in tabele, ki so na računalniku (ne tiste, ki sem jih prej v službi-morda druge). Seveda zmeraj uporabljam najnovejšo različico po datumu in uri ne glde na to ali je hranjena na USB ali računalniku, ker je posodobljena, spremenjena.

Zato nastajajo razlike med različicami na USB in računalniku.

Rada bi, da mi program npr. iz USB-ja v računalnik prenese vse najnovejše različice dopisov in tabel in jih tam tudi “upari” oz. shrani najnovejšo različico.

Upam, da sem bila dovolj nazorna.

Mogoče potrebuješ kaj takega: http://allwaysync.com/

Google bo pa našel še celo vrsto podobnih programčkov.

Najlepša ti hvala Racman, prav to sem rabila.

Lep pozdrav,
Mateja

Tudi MS ima brezplačno in polno delujoče orodje:
PowerToys for WindowsXP in tam orodje: SyncToy:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close