Najdi forum

A kdo ve kje bi lahka našel driver za mobilni telefon SAMSUNG SGH E250V . Kupil sem telefon pred parim meseci dobil sem zraven usb kable sedaj pa ko priključim usb mi windows ne zazna usb priključka od telefona akdo mogoče ve kakšen link kje bi se dalo ta driver da download-am.LP

kaj pa če vtakneš USB ključek – ali ti ga zazna in deluje ????

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Da saj to mi je čudno da zazna USB ključ, ko pa priključim kabel od telefona ga nezazna.A je tudi možno da ne dela kabel,da ni nekaj ok kajti če zazna usb ključ bi moral tudi kabel usb a ne ?? CD pa nisem dobil na simobilu ko sem kupil telefon kabel pa je prišel zdraven.

Poglej na proizvajalčevo stran, ali morda obstaja tudi gonilnik za kabel. Nokia npr. tudi zahteva tak gonilnik, čeravno kabel zazna… do slik pa ne moreš.

Kolikor mi je znano, potrebuješ PcStudio3.1, ki ga dobiš na:
http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do?phone_model=SGH-E250&pc_studio=PCStudio3.1&manualsSize=2&softwareSize=3
Njprej inštaliraš program in nato priklopiš kabel…

Hvala Snezko bom še to probal obvestil vas bom o rezultatu.Danes sem probal priklopiti fotoaparat in takoj najde usb potem sem še kamero isto najde sam strojno napravo. To verjetno pomeni da res mora biti nekakšen program da bo zaznal telefon (samsung). LP

Hvala snezko ampak tudi s tem programom nemorem nič.Ko priklopim usb kabel mi se pokaze v desnem spodnjem kotu tisti znakec za sreojno opermo i to je tudi vse.

Najprej si moraš instalirat program, potem priključiš mobitel na računalnik, odpreš program in v programu urejaš datoteke…

Mogoče ti lahko pomagam.
Ravno danes sem šarla po mojem samsungu…mam isti model.
Med Phone settings imaš USB settings…tam preklopiš iz modema na mass storage. Probaj!Po moje je to krivo da ti usb-ja noče zaznat.
Sporoči!

hm…jst mam isti problem, pa ne najdem na mojem telefonu tega kar opisuješ… mam slovenski meni, pa grem med nastavitve pa ni…. čudn

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close