USB Device not recognized
hej!
kar naenkrat mi usb ključ noče več delovat – izpiše se mi spodnje sporočilo.. nujno ga rabim – kako naj odpravim tole težavo? ne gre in ne gre:/ noče delat na dveh računalnikih.
HVALA!
One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognized it.
For assistance in solving this problem, click this message.
Zdravo!
Nabavil sem novo tipkovnico in miško in sicer:
Labtec, Laser Wireless Desktop 1200
Zdaj pa mi je winsi nočejo zaznati. Poskusil sem na drugem računalniku kjer teh težav ni! Dela BP.
Ob vklopu dobim klasično sporočilo:
One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognized it.
Imate kakšno idejo!
LP
Zdravo!
Poskusil sem še na treh drugih računalnikih in na vseh naprave niso delovale. Pri vseh je bil isti alarm:
Torej od petih računalnikov, ki sem jih poskusil je miška in tipkovnica delovala samo na enem – prenosniku HP.
Seveda sem jo nesel nazaj v trgovino. Prodajalec je prijazno preizkusil delovanje in je delalo vse ok. Preizkusil je na treh različnih računalnikih in na vseh je delalo b.p.
Nimam pojma kaj narediti. Ali je možno, da je težava zaradi nekompatibilnosti Labtec-a in Nvidia oz. Gigabyte. Je že kdo slišal kaj o tem?
Hvala za pomoč!
LP
Tudi mi smo imeli probleme z USB.
Imamo napravo, ki na določenih računalnikih z različno konfiguracijo in enako matično ne dela. Lahko se mečemo na zobe, ampak ni nič.
Vtaknemo na drug računalnik. Dela ko keks. Problem je v strojni opremi računalnika.
Prav si pogruntal – problem je nekompatibilnost.
Forum je zaprt za komentiranje.