Uršula je omenila Milana Kučana
Ja bravo Uršika evropska, mu je pa spustila prijetno bombico.
Glede na to, kaj vse dela skupaj s svojimi oprodami, bo še velikokrat prebledel in se mu bo žal omračil njegov um( saj ne vem, če je lahko še slabše).
Pa nekdo bi mu lahko povedal, da je barva za printe slikic, ki jih okrog kaže in tala kot podobice draga, gre tudi iz moje denarnice in mu naj nekdo pove, da ne mislim plačevat teh norih dejanj.
On skoraj ne dela drugega, kot da piše svojo verzijo zgodovine od srednjega veka dalje. Na njegovo smolo so za dogodke za časa njegovega življenja ljudje še kako živi in spomin jim/nam tudi še dela. Laži lahko ponavljaš miljonkrat, pa ostajajo laži. Pa lahko jih okrancljaš z letaki, plakati, knjigami, filmčki ali fotografijami, pa so še vedno laži.
Pri njemu se počasi kaže problem tistih, ki ves čas lažejo : tudi če kaj pove po resnici, mu nihče več ne verjame.
Slovenci smo prepasivni, s svojo pasivnotjo smo mu dovolili vse živo in je tip mislil, da mu ratuje.
Ga bodo Evropejci mal pošolali in mu pokazali kam spada.
je res je, 01.07.2021 ob 21:16
Sanje že sanje; ne pa njegova intimna opcija….ha, ha, ha.
Najbolj intimna opcija Janše je bila reforma in prevzem KPJ, utrjevanje temeljev marksizma in postati naslednik maršala Tita. Naslednik maršala Tita ni uspel postati. Je pa uspel postati maršal Twitto.
haha, Uršula ga je direkt v sredino butaste pleše, pa ne samo s Kučanom, dala mu je vedeti, da se ne bo več igral z STA in svobodo medijev, da se ne bo več spravljal na tožilce in delegiral fašistov v tožilski zbor…
sem vesela za Uršulo in za plešastega še bolj, ko sem ga videla poklapanega…..po medijih pa je PLEŠASTI FAŠIST tzrobil samo o tem kako je Ursula pohvalila KR NEKI!
Glede na to kakopameten je pukl, pa menda ja ni naročil Povodnega moža zato, da bi Ursulo namočil v vse tiste”ajmre” vode, ki so jih plesalci vihteli.
Verjetno je na mehurju čutil, da ga bo malo al pa veliko “jebčkala”.
Ni vsemogočen.
Pa za intermezzo. Vem , da so na delu koprive, pa belčki, pa črni, samo danes sem pa opazila še enega iz plave garde.
Mater se množite kot uši na oprani glavi. Če me pa spomin ne vara je pa le nekaj osebkov, ki jim prihaja, ko si služijo sok in sendvič.
klasika…..
Iz Šarceve in Bratovškove stranke nisem slišal nobenega, da podpira te lgbt al koji qurac so že in begunce….
Dobro vas fila vaš maršal in vaši mediji, je treba laž ponavljat…. dokler ne padeš dol, heh.. Stalno eno in isto brezvezno nabijanje.. 30 letni pojavi Princa teme, pacienta na politični sceni pa naj bi vsi navdušeno ploskali, jp, ta bo rešil vse ljudi, ko bodo stopili na jajatovo barko na vrhu Triglava, Kurca je že dopeljal tja s helihopterjem, kaj pa ostali, ki morajo peš gor peš, aaaa…..
Forum je zaprt za komentiranje.