Uroki – verjamete ?
A 3x močneje se vrne k naslovniku? Zakaj pa ne 3,67543x?
Dajte no, ne more ti nekdo s slabimi željami povzročiti takih stvari. Ali pa z zemljo z groba. Pa kaj če je v lončnici zemlja z groba? Ali mrtvaška nogavica – verjetno še bolj smrdi moja? Pa da te sveča varuje. Mene varuje moja žepna 10 W baterija.
Verujte v dobro in Boga, bodite dobri do vseh pa bo vse v redu. Če bi kdo res znal čarati bi bilo vseh vojn ZA VEDNO konec, ker je dobro močnejše od slabega in bi beli magi zmagali nad črnimi.
Vendar ker ni ne enih ne drugih, ni bojazni. Seveda so ljudje, ki želijo nekomu slabo ali dobro (tako kot jaz), vendar njihove želje ne postanejo neka bitja v vzporednem svetu, ker kako lahko ljudje ustvarimo bitja. So pač želje, ki ti nič ne morejo. Če pa misliš, da ti nekaj škodi, kar si seveda sam izmisliš pa seveda lahko nastanejo depresije, ki imajo podobne simptome, kakor jih opisujete.
Pri nas pa je šlo nekaj časa vse lepo in prav – sicer smo garali ampak so temu primerno sledili uspehi, sreča. Sedaj pa kar naenkrat zdravstvene težave, težave z uspehom, depresija, smrt. Sama verjamem v moč energije, vendar težko verjamem, da bi bil nekdo tako hudoben, da bi nam privoščil tako trpljenje. Kako rešiti tak problem brez šarlatanov, ki bi nam pobrali ogromno denarja, ki ga nimamo?
Sabiha, hvala za prijaznost in pripravljenost pomagati. Ne potrebujem vaše pomoči.
Nihče nima take moči, da bi vam škodil z raznimi magijami. Sploh je “magija” le skupen enih besed in materialov in postopkov, ki nimajo nobene moči. Le zakaj bi se kaj zgodilo, če določeno besedilo govorim v neko lutko iz volne, ki ji dam ime Fijelkaop in potem vanjo pikam igle ipd.?
V slabo počutje se spravite sami zaradi npr. slabih odnosov z bližnjimi in lastnega mišljenja ter odtujevanja od Boga.
Dajte no ljudje, in kaj, če je zemlja z groba natresena po vaši hiši? Jo pač pometeš. In povrhu vsega je ta zemlja največkrat celo blagoslovljena tako, da sploh ni bojazni 🙂
In če mojo sliko zakopljejo v grob, gnoj, bruhanje… …kaj meni mar, saj moja slika nisem JAZ, je le moja slika – predmet. Predmeti, ki me obdajajo v življenju so le predmeti in ne morejo imeti vpliva name, na mojo duhovnost, še manj pa to, da bi jih kdo lahko uporabil proti meni ali pa razne vudu lutke – to je recimo nekaj volne zmotane skupaj in si to pa kar TI ali kaj? In potem ti špikajo v nogo in tebe zato zbije avto in v bolnišnici ti morajo odrezati nogo ali kaj?
Ljudje, kdor dela dobro sebi in drugim, se nima kaj bati ničesar hudega.
Jaz verjamem v uroke. Ko sem že skoraj obupala nas finančnimi težavami in stiski, katere sama dolgo let nisem znala rešiti, sem se zato obrnila na gospoda Dr. Ozalogbo ( ozalogboshrine@gmail.com ), ki mi je z urokom z veseljem pomagal rešiti težave. Pomaga pri vseh problemih, ljubezen, denar in vseh ostalih težavah. Jaz sem mu iz srca hvaležna da mi je pomagal rešiti težave, katere sama dolgo let nisem znala rešiti. Obrnete se lahko na ozalogboshrine@gmail.com in vam bo z veseljem pomagal. Jaz sem zelo vesela da mi je pomagal iz težav.
Pozdravljena 🙂
mi lahko prosim pišeš na mail : smrketa.plava@gmail.com
Niso aktivni, tisti ki verjamejo v razne magije so na različne načine zboleli in pomrli, zato se ne oglasijo več.
Mene uroki ne ganejo, ker ne verjamem vanje, zato name ne delujejo. Verjamem v človeško dobroto in/ali hudobo.
Razne magije seveda obstajajo, delujejo pa samo na tiste ljudi, ki v to verjamejo. Čustveno labilne osebe pogosto podležejo pritisku, ampak šele potem, ko izvejo, da nekdo nad njimi izvaja magije, dokler ne vedo, jim ne škodi nič, kot placebo efekt.
Vi ste poknjeni ali ste kaj čudnega kadili? Vse je samo v glavi. Tele afnanja z “magijo” so šarlatanske fore. Temna energija itd. ko meni začne take bedarije o energiji pisat ga raje kar odslovim. Oglejte se okoli sebe in poglejte kako svet deluje ali p araje poslušajte kakšnega naravoslovca. Komu verjeti ? Nekemu poknjencu ki se opira na nedokazane pamflete o nekih duhovih in raznih pravljicah ali tisim ki so vsa stoletja preučevali naravo in poskušali razumeti delovanje sveta. Kdo je prinesel blaginjo in napredek? Več kot očitno dognanja dolgoletnega raziskovanja narave ki so se izakazala za resnična. Razni “šamani” “vrači” ki so bili na raznih divjih jagodah in čudnih zeleh zagotovo ne.
Mislim da je pri današnji dostopnosti literature in izobrazbi že čas da zavržemo te vraže.
Forum je zaprt za komentiranje.