urejanje obrvi
A pozna kdo kakšno res dobro kozmetičarko v Ljubljani, ki zna urediti obrvi do potankosti?
Do sedaj jih nisem pulila, ker imam res komaj opazne potem pa sem odšla k eni kozmetičarki in mi jih je zapulila skoraj na nulo. Zanima me h kateri strokovnjakinji se lahko obrnem, da mi pomaga, saj so obrvi zopet porasle in bi imela vsaj malo oblikovane?
Imam res specifično situacijo in rabim nekoga, ki obvlada svoje delo.
Ok, ni tako huda niti z vlakom, saj vozi vsako uro. 🙂 Avtobus pa na 20 minut. Pa tudi s postaje je peš do Meda in mleka max 10 min. :))
Za LJ pa zdajle ne vem povedat, se bom malo pozanimala …
LP,
Lenka
Priporočam, da se prepustite kozmetičarki, ki je šolana za urejanje obrvi po metodi Anastazija, ali pa pri kakšni vizažistki, ki obvlada make up, take ponavadi znajo lepo urediti obrvi.
danes je oblikovanje obrvi posebna disciplina in na obrazu res naredi veliko spremembo, še posebej če se ne ličite veliko.
zelo popularno je tudi črtknje oziroma tetovaža po japonski metodi, ki je za moj okus bolj naravna kot klasični permanentni make up.
Tudi frizerke znajo to lepo urediti in vam še pobarvajo,
jaz si to delam sama, ker mi je puljenje totalna groza in mi je bilo vedno neprijetno.
Najprej si narišete obliko, pomembno da populite med obrvmi nad nosom, da niste videti čokate, če je nosni pretin širok, jih pustite bolj blizu, drugače lovite linijo kotička notranjega očesa.
populite višek na kosti (arkadah), da oko odprete in lepo stanjšajte linijo.
ostalo pa po okusu.
pozdravček
Simone Godina – moderator nega
pozdravček,
Sama jih ne bom pulila, ker se bojim zafrkniti. Raje bi opravila to pri nekomu res sposobnemu in kasneje samo ohranjala obliko. Sedaj sem bila že pri kozmetičarki, ki mi je oblikovala z metodo Anastasija, vendar se mi zdi da mi je naredila pretanke obrvi.
Raznih barvanj, permanentnega make upa se bom izogibala. Raje bom kozmetičarko povprašala za nasvet glede primernih ličil, ki se uporabljajo za obrvi.
Hvala, da ste se oglasili z nasvetom!
Forum je zaprt za komentiranje.