Najdi forum

Uporabniki DC++

Včeraj sem namestil to zadevo in izgleda kar obetavno, sploh ker se da dobiti veliko slovenske robe, bega pa me nizka hitrost prenosa (7 kb/s, največ 10 kb/s).

Zanima me, koliko imate povprečen download (v kb/s)? Od česa je to kaj odvisno?

Odvisno je od drugih ‘revežev’, ki delijo svoje datoteke z dokaj različnimi povezavami. Če boš imel srečo in naletel na userja s svetlobno hitrostjo, boš tudi ti nadvse zadovoljen. Razlog za upočasnitev je verjetno tudi velika obremenjenost uporabnikov, ki poklikajo vse polno filmov in zato tudi sami počasneje dobijo želeno.

OK, hvala, sem mislil, da sem kaj narobe nastavil

Če boš imal srečo, boš film 700 MB potegnil v eni uri, traja pa lahko tudi tri tedne…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kot je že zgoraj povedano. 😉

Majhen nasvet:
Če hočeš kar se da čimprej potegniti dol željeno stvar, v sekciji “Search” tam pod okenci za vnos iskanja, obkljukaj “Only users with free slots” in izbiraj med uporabniki, ki jim pod razdelkom “Connection” piše DSL, T1 ali T3. To velja predvsem na tujih hubih, ker v tujini so satelitske povezave kot je recimo T3 že zelo razširjene in od take osebe ti bo vleklo toliko hitro, kolikor zmore tvoja linija (npr. 120 kb/s).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close