Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporabnik kokoši

Uporabnik kokoši

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
Kateri ste, 01.07.2021 ob 18:33

Woman without man, 01.07.2021 ob 18:28

kokoši, 01.07.2021 ob 15:24

Stara forumašica, 01.07.2021 ob 14:58

kokoši, 01.07.2021 ob 14:36

Modrost783, 01.07.2021 ob 13:23

Polarni sij, koščenost in vrečice maščobe ne gre skupaj, zakaj pametuješ, če faliraš v osnovi. Izgubljene in frustrirane, daj to pri sebi počisti. Rad pikneš katero ali si rad naboden? Deluješ zelo nejasno.

Kaj zdaj spet z to homofobijo? A zdej pa če je moški pe.der pa to pomeni, da je pe.der zato ker sovraži ženske? Že tko me je tuki ena mesece napadala, da sem nestrpen do žensk (medtem ko sem jaz cel čas zagovarjal spolno enakopravnost žensk).

Kaj ti nikoli nisi bral polarnega, kako mnenje ima o ženskah?

Men je VIHARNI res faca. Tudi če me je gdaj okrcu me ni zmotu, ker ni pritlehn in zabit, ker če me gdo zmoti so to pritlehni in hkrati zabiti, kot una zalezovalka o keri sm pisu. Nemorm vrjet, da nekateri ne znajo videti širše situacije in svoje vloge v njej, da se jim ne posveti, da delajo norca iz sebe. Taki hinavci naredijo ponavadi največ škode. Ne pa brutalno iskreni ludje kot je Viharni, zaradi katerih vsi takoj v luft skočijo sam da usta odprejo.

VIHARNI JEZDEC je faca in zabavn je. Sem se mu velikrat nasmeju.

Praviš, da spoštuješ ženske, hkrati ti je pa Viharc faca in zabaven.

Če bi bil osebnostno odrasel, ne pa neki mlečnozobi mulc, bi doumel, da to dvoje ne gre skupaj. Podobno kot bi Žid rekel, da nacisti pa vse v faco povedo in niso zahrbtni, v bistvu so kar face in zabavni.

To, da ti je simpatičen človek, ki se z gnusom, prezirom in sovraštvom izraža o ženskah (pa mimogrede o gejih in lezbijkah tudi, kaj šele o transih), več pove o tebi kot o njemu. O Viharcu imamo tako ali tako že vsi na Monu svoje mnenje. Tebe pa morda še ne pozna ravno vsak, ker si dokaj nov. Ampak s to svojo hvalo Viharca si vse povedal.

Kateri ste to spet vsi? Kar precej nas je, ki viharca spoštujemo in se z njim menimo tudi po fb. Je super človek, zabaven in veliko ve. Žal pa sem ne zahaja več kaj dosti, mu forum ni všeč.

Viharni je demon tega foruma. Ves čas preži v kotu in napade, ko se mu zazdi. Dark energy. Pojdi na izganjanje, si obsedeno.

Anonimno 666, 01.07.2021 ob 19:20

Viharni je demon tega foruma. Ves čas preži v kotu in napade, ko se mu zazdi. Dark energy. Pojdi na izganjanje, si obsedeno.

Že morate imet hude težave sami s sabo, da vam je toliko strahu in preganjavic pognal en samcat uporabnik mona v kosti.

“Women without man”,

Nikjer nisem rekel, da spoštujem ženske. To je čisto zgrešena percepcija. Ker kako bi pa bilo če bi rekel, da spoštujem potapljače, ali pa da spoštujem prodajalce v tehničnih trgovinah. Že če bi rekel, da spoštujem moške bi se večini ljudi to zdelo absurdno.

To je zastarel šovinističen koncept, kot to, da so ženjske šibkejši in nežnejši spol, ki rabijo moško zaščito. In kje pa ženske najbolj ščitijo? Na bližnjem vzhodu, pa pri nas so jih v starih časih, in vsakič so pol ženske zaradi tega fajn nahebale. Sploh takrat ko niso zaupale v sebe in so svojo varnost predale v roke moškim se je za njih izteklo pogubno. To kako je treba spoštovati ženske je pa popolnoma ista zadeva, še iz teh časov kavalirstva. Bedasto metanje peska v oči naivnim in tudi egoističnim nečimernim ženskam, da se jim je dajalo potrditev, da so zaželjene. Ker potrditev so pač rabile saj same niso nikoli mogle vrjeti same vase saj so bile stoletja odvisne od moških. In z temi butastimi koncepti se je skrbelo, da so bile še naprej odvisne.

Take so vedno živele od lepih besed, zato pa so tudi na koncu končale kot nezadovoljne zafustriranke. Ker pa od mene ne dobijo takih besed in takega odnosa kot se spodobi, od moškega kako se obrača njim ženskam pa sem potem jaz nestrpen do žensk in nimam spoštovanja do žensk. Še bolj pa jih razburi, da jim nek pe.der reče take stvari, ker ped.ru pa nikoli nebi mogle ugajati kot ženske, od tega pa one živijo. Vse to so iste bedarije, kot te z katerimi me je nadlegovala ta zafustrirana uporabnica, ki mi je očitale te stvari, nestrpnost do žensk itd.

Sej enkrat je napisala, da njej pa nebo en pe.der govoril takih stvari in potem pozneje zanikala, da je homofobična. In tudi niso vse nikakršne žrtve, ampajk so nekatere velike egoistke, ki so si uničile življenje z napačnimi potrebami in odnosi. Tako kot alkoholiki itd. Pač nekatere ne razumejo, da so vse to stvari z katerimi si delajo sebi kot ženskemu spolu največjo škodo. Zato pa potem nakoncu zafustrirane in zapuščene se jokajo zaradi takih besed kot so jih naprimer deležne od VIHARNEGA JEZDECA. Mene on ni nikoli užalil. Tudi me ne užali, če se me zmerja z ped.rom, buz.erantom itd. ker jaz dobro vem kakšen pe.der sem. Pa kaj saj sem tudi jaz žalil pe.dre in jim govoril, kašna beda od bede so.

Užali ali bolje rečeno razjezi pa me lahko kvečjemu glupost osebe, ki to počne. Zato me on nikoli ni razjezil, ta uporabnica pa. Zato ker mislim, da je ravno neumnost največjo zlo na temu svetu. In to, da je ženska me je razjezilo, kvečjem še bolj ravno iz razloga, ker ni razumela, da z svojo homofobijo in določenimi privzgojenimi pogledi, dela ravno iz sebe kot ženske še večjega norca.

Torej če so vas prizadele besede od Viharnega jezdeca imate očitno resne motne in hudo pomešanje pojme glede tega kako stvari dejansko stojijo. Lej ker če pa vam je VIHARNI največja grožnja kot ženskam pol pa ne boste nikol našle na tej zemlji svojga placa kot ženske.

Poleg tega pa se mi dozdeva, da me je žalila ravno taka, kot jim VIHARNI pravi šus babji, in gotovo ji je to tudi že napisal kdaj glede na to kako pogosto je ona na forumu.

kokoši, 01.07.2021 ob 21:16

“Women without man”,

Nikjer nisem rekel, da spoštujem ženske. To je čisto zgrešena percepcija. Ker kako bi pa bilo če bi rekel, da spoštujem potapljače, ali pa da spoštujem prodajalce v tehničnih trgovinah. Že če bi rekel, da spoštujem moške bi se večini ljudi to zdelo absurdno.

To je zastarel šovinističen koncept, kot to, da so ženjske šibkejši in nežnejši spol, ki rabijo moško zaščito. In kje pa ženske najbolj ščitijo? Na bližnjem vzhodu, pa pri nas so jih v starih časih, in vsakič so pol ženske zaradi tega fajn nahebale. Sploh takrat ko niso zaupale v sebe in so svojo varnost predale v roke moškim se je za njih izteklo pogubno. To kako je treba spoštovati ženske je pa popolnoma ista zadeva, še iz teh časov kavalirstva. Bedasto metanje peska v oči naivnim in tudi egoističnim nečimernim ženskam, da se jim je dajalo potrditev, da so zaželjene. Ker potrditev so pač rabile saj same niso nikoli mogle vrjeti same vase saj so bile stoletja odvisne od moških. In z temi butastimi koncepti se je skrbelo, da so bile še naprej odvisne.

Take so vedno živele od lepih besed, zato pa so tudi na koncu končale kot nezadovoljne zafustriranke. Ker pa od mene ne dobijo takih besed in takega odnosa kot se spodobi, od moškega kako se obrača njim ženskam pa sem potem jaz nestrpen do žensk in nimam spoštovanja do žensk. Še bolj pa jih razburi, da jim nek pe.der reče take stvari, ker ped.ru pa nikoli nebi mogle ugajati kot ženske, od tega pa one živijo. Vse to so iste bedarije, kot te z katerimi me je nadlegovala ta zafustrirana uporabnica, ki mi je očitale te stvari, nestrpnost do žensk itd.

Sej enkrat je napisala, da njej pa nebo en pe.der govoril takih stvari in potem pozneje zanikala, da je homofobična. In tudi niso vse nikakršne žrtve, ampajk so nekatere velike egoistke, ki so si uničile življenje z napačnimi potrebami in odnosi. Tako kot alkoholiki itd. Pač nekatere ne razumejo, da so vse to stvari z katerimi si delajo sebi kot ženskemu spolu največjo škodo. Zato pa potem nakoncu zafustrirane in zapuščene se jokajo zaradi takih besed kot so jih naprimer deležne od VIHARNEGA JEZDECA. Mene on ni nikoli užalil. Tudi me ne užali, če se me zmerja z ped.rom, buz.erantom itd. ker jaz dobro vem kakšen pe.der sem. Pa kaj saj sem tudi jaz žalil pe.dre in jim govoril, kašna beda od bede so.

Užali ali bolje rečeno razjezi pa me lahko kvečjemu glupost osebe, ki to počne. Zato me on nikoli ni razjezil, ta uporabnica pa. Zato ker mislim, da je ravno neumnost največjo zlo na temu svetu. In to, da je ženska me je razjezilo, kvečjem še bolj ravno iz razloga, ker ni razumela, da z svojo homofobijo in določenimi privzgojenimi pogledi, dela ravno iz sebe kot ženske še večjega norca.

Torej če so vas prizadele besede od Viharnega jezdeca imate očitno resne motne in hudo pomešanje pojme glede tega kako stvari dejansko stojijo. Lej ker če pa vam je VIHARNI največja grožnja kot ženskam pol pa ne boste nikol našle na tej zemlji svojga placa kot ženske.

Poleg tega pa se mi dozdeva, da me je žalila ravno taka, kot jim VIHARNI pravi šus babji, in gotovo ji je to tudi že napisal kdaj glede na to kako pogosto je ona na forumu.

Ponam to! Imam nezadovoljne sodelavke in nekaj znank, ki bi jih lahko opredelila v to kategorijo. To so ženske, ki pričakujejo, da bodo vedno drugi poskrbeli zanje, ko se jim pa to ne izide kot so pričakovale so vedno drugi krivi, ali moški ki niso pravi, včasih družina, naslednjič ves svet. Skratka nebi jim rekla odrasle zrele osebe.

use mone kritizeraš z glupim,da so glupe,niso use glupe.

prašanje za kokoši, 02.07.2021 ob 14:47

use mone kritizeraš z glupim,da so glupe,niso use glupe.

Glupe se delate ko vam paše in tudi pamet uporabljate ko se gre za lastno korist. Ampak ko vidiš neko namazanko v štikličih, kako se lomi.  To pač ne moreš poimenovat vrhunec inteligence.

Le kje je to napisal? Meni se zdi kar je zgoraj napisal zelo razumno. Take res obstajajo. Ali želiš reči da so vse mone take?

Vsekakor pa se je spet pokazalo kako pedri skup drzijo (viharc in kura) hehe

Hjj, 02.07.2021 ob 17:43

Vsekakor pa se je spet pokazalo kako pedri skup drzijo (viharc in kura) hehe

A si fouš? Ker nočejo tvojega balavega pizdovja? Pejd jokcat.

Zelo mi je žal zate, če si se prepoznala v zgornjem opisu.

ŽAL JE KAR NEKAJ TAKŠNIH hvala. Žal ima veliko normalnih ljudi problem, da mora take nezadovolne avše prenašat.

Moderatorji uredite citeranje, enkrat mi citira, drugič ne.

“hjj”,

Zelo mi je žal zate, če si se prepoznala v zgornjem opisu.

“ŽAL JE KAR NEKAJ TAKŠNIH” hvala. Žal ima veliko normalnih ljudi problem, da mora take nezadovolne avše prenašat.

Za vaše življenje ste odgovorni vi sami.
    Ne se sklicujte se na to, kdo ga je pokvaril.
    Samo naključja stvarstva ste, tako kot bakterije. Vi odločate, ali boste delali dobro ali slabo.
    Lep vikend in preberite kakšno knjigo!
    Kdo želi izvedeti nadlov moje najljubše knjige? V komentarjih. Lahko tudi ugibate.

Aja. A nekdo, ki lahko zruši cel forum je “glup”? Ali moški? Heker?

(Bob Lewis) The Feminist Lie

(Esther Vilar) The Manipulated Man

(Lawrence Shannon) The Predatory Female

(George Orwell) Animal Farm

https://www.goingyourownway.com/

Zanimiv forum hetero moških z večletnimi izkušnjami z babjim šusem. Dejstva o obnašanju žensk, njihovi psihi in naravi, ki  vam jih je učiteljica zamolčala.

Ok, 02.07.2021 ob 18:27

Aja. A nekdo, ki lahko zruši cel forum je “glup”? Ali moški? Heker?

Pingvinka??????? Absurdno se ti zdi, da so predvidevali, da si moški a ne?

Ja pa sej to sem te hotel vprašati kera je tvoja najljubša knjiga! Po tvoji zaslugi berem Kurta Vonneguta!

kokoši, 02.07.2021 ob 18:51

Pingvinka??????? Absurdno se ti zdi, da so predvidevali, da si moški a ne?

Ja pa sej to sem te hotel vprašati kera je tvoja najljubša knjiga! Po tvoji zaslugi berem Kurta Vonneguta!

Katero bereš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close