Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporabnik kokoši

Uporabnik kokoši

Zakaj si tako sovražen do žensk?

Zato, ker sonce sveti in trava raste. Srčno upam, da boš zdaj manj zaskrbljena! Joj?‍♀️!

nabija za brezveze

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 01.07.2021 ob 07:27

Zato, ker sonce sveti in trava raste. Srčno upam, da boš zdaj manj zaskrbljena! Joj?‍♀️!

Si jo pomirila zdaj ???

Očitno nekaterih poniževanje ne moti.

Zaskrbljena190, 01.07.2021 ob 06:45

Zakaj si tako sovražen do žensk?

No da ti odgovorim (nisem mogel takoj odgovoriti ker še nekaj delam zravn in sem ter tja pogledam sem gor in ne morm vse naenkrat).

Kdaj kakšno res napizdim, a to isto počnem z moškimi uporabniki. Tako, da to nima veze z spolom osebe. Tudi Crazy FroG sem enkrat napizdil, če se prav spomnim, pa se zdaj super razumeva.

Samo, da to ni sovražnost. Če pa govoriš o sovražnosti sem pa sovražen samo, do tistih žensk, ki so del patriarhalne moške šovinistične mentalitete, in pri temu aktivno sodelujejo. Torej saj poznaš ta splošno uporabljen izraz “moška šovinistična svinja”. Torej sovražen sem do žensk, ki so same postale prav enake “šovinistične svinje”.

a tako praviš, da je na stvari. imela sem občutek, da ti gremo vse po spisku na živce.

Ženske še same sebe sovražite. Ni čudno da vas tudi drugi, ker ste šibkotelesne nikakve z vrečicami polnimi maščobe. Niti paket sokov ne morete same nositi brez da si izpahnete koščenih ročic. Svojega mesta na svetu ne poznate. In ste posledično izgubljene in zafustrirane. 😉

Objava čaka odobritev

Polarni sij, koščenost in vrečice maščobe ne gre skupaj, zakaj pametuješ, če faliraš v osnovi. Izgubljene in frustrirane, daj to pri sebi počisti. Rad pikneš katero ali si rad naboden? Deluješ zelo nejasno.

LEGENDA MONA tvoja objava čaka na odobritev! Daj potrudi se in spravi gor v neki obliki to kar si hotel. 🙂

Ker me res firbec matra, glede na to, da vem, da za razliko od večine komentarjev tu gor tvoji komentarji niso dolgočasni.

Modrost783, 01.07.2021 ob 13:23

Polarni sij, koščenost in vrečice maščobe ne gre skupaj, zakaj pametuješ, če faliraš v osnovi. Izgubljene in frustrirane, daj to pri sebi počisti. Rad pikneš katero ali si rad naboden? Deluješ zelo nejasno.

Kaj zdaj spet z to homofobijo? A zdej pa če je moški pe.der pa to pomeni, da je pe.der zato ker sovraži ženske? Že tko me je tuki ena mesece napadala, da sem nestrpen do žensk (medtem ko sem jaz cel čas zagovarjal spolno enakopravnost žensk).

kokoši, 01.07.2021 ob 14:36

Kaj zdaj spet z to homofobijo? A zdej pa če je moški pe.der pa to pomeni, da je pe.der zato ker sovraži ženske? Že tko me je tuki ena mesece napadala, da sem nestrpen do žensk (medtem ko sem jaz cel čas zagovarjal spolno enakopravnost žensk).

Kaj ti nikoli nisi bral polarnega, kako mnenje ima o ženskah?

Polarni=modri=viharni

Sovraži ženske, ker jih ne more ljubiti, sovraži geje, ker jih ljubi. Ne sprejema samega sebe. Kokoši jaz nisem gej, ljubim ženske, nimam pa prav nič proti vam, še več, veseli me, da zame več ostane. Uporabnik legenda mona nima odobrene objave, ker velikokrat govori nestrpno in neumno. Če je tebi to všeč bog pomagaj. Mogoče se vidva kdaj kresneta in bo manj zavrt. Mi pa ti deluješ mlajši. Koliko si star?

Stara forumašica, 01.07.2021 ob 14:58

Kaj ti nikoli nisi bral polarnega, kako mnenje ima o ženskah?

Men je VIHARNI res faca. Tudi če me je gdaj okrcu me ni zmotu, ker ni pritlehn in zabit, ker če me gdo zmoti so to pritlehni in hkrati zabiti, kot una zalezovalka o keri sm pisu. Nemorm vrjet, da nekateri ne znajo videti širše situacije in svoje vloge v njej, da se jim ne posveti, da delajo norca iz sebe. Taki hinavci naredijo ponavadi največ škode. Ne pa brutalno iskreni ludje kot je Viharni, zaradi katerih vsi takoj v luft skočijo sam da usta odprejo.

VIHARNI JEZDEC je faca in zabavn je. Sem se mu velikrat nasmeju.

Babji šus ne prenese resnice kot ravno moderatorke, zato moji komentarji čakajo odobritev. Resnico in kritiko o ženskah je treba scenzurirati, ker resnice ne prenesejo. Ko pa se pljuva po moških in gejih, pa se to počne brez problema in je dovoljeno.

Kar pa se tiče babjega šusa poznam veliko bolje njihovo anatomijo kot ti. Če še nisi skapiralo se vrečice maščobe nanašajo na ženske zize. In bolj je ženska zamaščena večje ime. Po spolnem dimorfizmu ima moški več mišične maščobe, babji šus pa ste zašpehane. Po domače povedano vsak ki po cele dneve sedi na kavču in se nažira s hitro prehrano ima lahko velke zize in dobro rit. Tudi moški. Ženski atributi niso nič vredni in sploh niso vredni neke fascinacije.

Bruhajoči vulkan, 01.07.2021 ob 15:51

Babji šus ne prenese resnice kot ravno moderatorke, zato moji komentarji čakajo odobritev. Resnico in kritiko o ženskah je treba scenzurirati, ker resnice ne prenesejo. Ko pa se pljuva po moških in gejih, pa se to počne brez problema in je dovoljeno.

Kar pa se tiče babjega šusa poznam veliko bolje njihovo anatomijo kot ti. Če še nisi skapiralo se vrečice maščobe nanašajo na ženske zize. In bolj je ženska zamaščena večje ime. Po spolnem dimorfizmu ima moški več mišične maščobe, babji šus pa ste zašpehane. Po domače povedano vsak ki po cele dneve sedi na kavču in se nažira s hitro prehrano ima lahko velke zize in dobro rit. Tudi moški. Ženski atributi niso nič vredni in sploh niso vredni neke fascinacije.

O, ho ho ho, he he, HUDO!!! Bojim se da so se keri ob branju tega kometarja kar joškice zatresle od jeze. In bo zaradi frustracije hitro eno kar celo vrečko čipsa pojedla.

Glede prvega dela tvojega komentarja, si pa napisu praktično isto zadevo, ki sem jo očital moderatorjem tu gor. Me je že kr mal strah, da si ne bojo nakoncu vbili v glavo, da jaz to pišem z drugega IP-ija in bom js na koncu nasankal zaradi tega kar pišeš. 😉

Kar se pa tiče polarnega sija je njegova zgodba čisto jasna. Je hetero moški, ki so mu govorili pravljice o ženskih nedolžnih vilah, srečni poroki in frocih. Potem pa ga je pa reala zadela da ni nič tako kot obljubljeno. In takim se po navadi strga in začnejo zganjat družinsko nasilje ali pa celo babo zaštihajo. Samske brez otrok sovraži, ker bi tudi sam najraje zbrisal napako, ki jo je poročil, pa je ne more in mora prek otrok prenašat njegovo bivšo ženo. Zakaj ne mara gejev? Ker jim zavida in bi si sam želel da ne bi imel opravka z ženskami in občutil bilo kakšno spolno privlačnost do njih. A je res tako težko sešteti 1+1 pa si izmišljujete razne neumnosti?

Bruhajoči vulkan, 01.07.2021 ob 18:08

Kar se pa tiče polarnega sija je njegova zgodba čisto jasna. Je hetero moški, ki so mu govorili pravljice o ženskih nedolžnih vilah, srečni poroki in frocih. Potem pa ga je pa reala zadela da ni nič tako kot obljubljeno. In takim se po navadi strga in začnejo zganjat družinsko nasilje ali pa celo babo zaštihajo. Samske brez otrok sovraži, ker bi tudi sam najraje zbrisal napako, ki jo je poročil, pa je ne more in mora prek otrok prenašat njegovo bivšo ženo. Zakaj ne mara gejev? Ker jim zavida in bi si sam želel da ne bi imel opravka z ženskami in občutil bilo kakšno spolno privlačnost do njih. A je res tako težko sešteti 1+1 pa si izmišljujete razne neumnosti?

Peder, zgrešil si, ne opaziš, da je to slaba kopija polarnega. Glede pedrov je pa tako, če bi bili normalni, ne bi bili pedri.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

kokoši, 01.07.2021 ob 15:24

Men je VIHARNI res faca. Tudi če me je gdaj okrcu me ni zmotu, ker ni pritlehn in zabit, ker če me gdo zmoti so to pritlehni in hkrati zabiti, kot una zalezovalka o keri sm pisu. Nemorm vrjet, da nekateri ne znajo videti širše situacije in svoje vloge v njej, da se jim ne posveti, da delajo norca iz sebe. Taki hinavci naredijo ponavadi največ škode. Ne pa brutalno iskreni ludje kot je Viharni, zaradi katerih vsi takoj v luft skočijo sam da usta odprejo.

VIHARNI JEZDEC je faca in zabavn je. Sem se mu velikrat nasmeju.

Praviš, da spoštuješ ženske, hkrati ti je pa Viharc faca in zabaven.

Če bi bil osebnostno odrasel, ne pa neki mlečnozobi mulc, bi doumel, da to dvoje ne gre skupaj. Podobno kot bi Žid rekel, da nacisti pa vse v faco povedo in niso zahrbtni, v bistvu so kar face in zabavni.

To, da ti je simpatičen človek, ki se z gnusom, prezirom in sovraštvom izraža o ženskah (pa mimogrede o gejih in lezbijkah tudi, kaj šele o transih), več pove o tebi kot o njemu. O Viharcu imamo tako ali tako že vsi na Monu svoje mnenje. Tebe pa morda še ne pozna ravno vsak, ker si dokaj nov. Ampak s to svojo hvalo Viharca si vse povedal.

Woman without man, 01.07.2021 ob 18:28

Praviš, da spoštuješ ženske, hkrati ti je pa Viharc faca in zabaven.

Če bi bil osebnostno odrasel, ne pa neki mlečnozobi mulc, bi doumel, da to dvoje ne gre skupaj. Podobno kot bi Žid rekel, da nacisti pa vse v faco povedo in niso zahrbtni, v bistvu so kar face in zabavni.

To, da ti je simpatičen človek, ki se z gnusom, prezirom in sovraštvom izraža o ženskah (pa mimogrede o gejih in lezbijkah tudi, kaj šele o transih), več pove o tebi kot o njemu. O Viharcu imamo tako ali tako že vsi na Monu svoje mnenje. Tebe pa morda še ne pozna ravno vsak, ker si dokaj nov. Ampak s to svojo hvalo Viharca si vse povedal.

Kateri ste to spet vsi? Kar precej nas je, ki viharca spoštujemo in se z njim menimo tudi po fb. Je super človek, zabaven in veliko ve. Žal pa sem ne zahaja več kaj dosti, mu forum ni všeč.

Pičkice ne prenesejo resnice, pa cenzurirajo vse povprek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close