Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style UPORABNICE DEPILATORJA – PROSIM

UPORABNICE DEPILATORJA – PROSIM

Pozdravljene!

Včeraj sem kupila Depilator od Philipsa – Ice Satin.
In ker sem ga morala takoj sprobat, nisem niti uporabljala nastavka z ledom pa ni niti preveč bolelo….. Rezulate pa bomo vidli kako dolgo bomo brez dlakic 🙂

Zanima pa me zakaj mi depilator ni populil vseh dlak, ko sem šla z njim po nogi in sem morala dvakrat ali trikrat iti po enem mestu – a je to običajno?
Mam zelo močne črne dlake do sedaj sem jih brila z britvico. Ali pa so bile že predolge? Od mojega zadnjega britja je bilo cca 3 tedne.

In prosila bi še v katero stran uporabljate depilator od kolena navzdol ali od gležnja navzgor.

Hvala na odgovorih in še kakšnih nasvetih.

Lepo pozdravljene

dlake so različno močne,zato nekatere odstrani takoj,pri drugih pa je treba postopek večkrat ponoviti.Korenine so namreč različno močne.Ene dlake so globje druge pa bolj površinske.Brij pa jih vedno v obratni smeri rasti.

Ponavadi,če so dlake bolj dolge,tudi bolj boli.

Andreja

Jaz imam ze leta star Braunov Silk epil.
Na bolecino se navadis-oziroma pocasi izgine. Uporabljam ga redno na tri tedne, dlake so manj goste in tanjse. Najtanjsih pa res vcasih ne populi.
Vcasih so se mi delale rdece pikice, zdaj ne vec.
Pred uporabo si kozo zdrgnem z mokro masazno rokavico-grobo v nasprotni smeri rasti dlak.
Pod kolenom depilator vlecem navzgor, proti kolenu. Zadaj po mecih pa malo bolj pod kotom.
Moj depilator je sicer ful star, ampak se zmeraj dobro dela.
Upam, da sem ti kaj pomagala!

Kaj sem pa jaz pred letom dni narobe delala,da so se mi vse dlage začele vraščat in se mi že toliko časa tudi poznajo rdeči fleki,pa ves ta čas od takrat uporabljam le še britvico?Je to različno od človeka do človeka,ali je problem v tem pod kakšnim kotom depilator držiš.Videti je pri meni to tako zelo grdo,da si sploh ne predstavljam več,da bi nosila krila.Dlake pa se mi več ne vraščajo sicer,ampak fleki pa kar ne zbledijo.Imate kak predlog?Lep pozdrav!

Lahko ,da so bile že predolge. Vsaj pri meni je tako, da če so malo daljše, me bolj boli in moram 5x ponovit postopek,da jih populi. Jaz uporabljam depilator 2 leti in opažam, da so dlake vedno počasnejše in šibkejše. Edini problem,ki je nastal, so vraščene dlake ( pa čeprav uporablam razne peeling-e, pa si z grobimi gobami drgnem noge…
Depiliram pa si od gležnjev navzgor!

Napaka je , da se lotiš odstranjevanja dolgih dlak – boli, pa še potrgajo se. Najboljši učinek boš dosegla in tudi najmanj te bo bolelo, če si boš vse dlake ki jih imaš namen odstraniti, najprej pobrila z britivico, počakala dan ali dva, da zrastejo enakomerno na dolžino cca. pol centimetra, nato se pa lotiš dela. Pozor: pri prvi odstranitvi računaj na to, da je cikel rasti dlake cca. 3 tedne, tako da boš morala postopek vsaj 2x ponoviti, da boš odstranila vse dlake. Pri vsaki naslednji uporabi pa bo lahko dlak že manj in tudi bolj redke bodo..

Veliko sreče in čimmanj bolečin!!

Alias

Poskusi uporabljati gele proti vraščanju dlak,večini pomagajo.

Jaz sem pa ravno razmisljala o nakupu depilatorja, ker se mi pri britj uvrascajo dlake…amapk ker sem zdej pri vas prebrala, da se vam to dogaja tudi pri depilatorjih..no zdaj sem pa res v dilemi. A lahko napisete kateri so tisti geli proti vrascanju? In kaj svetujete v tem primeru-vrascanju?Ja pa kateri depilator je res dober?

Hvala:)

Andreja, lahko naštejete nekaj gelov. Sem že iskala, pa ne najdem. No, pa vse nismo iz Lj, torej nekaj takšnega kar najdeš na primer v DM-ju ali pa v večini trgovin, prosim!

Poskusi z Veetom ali z aloe vero. Pri nas imamo od firme Thalgo,ki pa se ne dobi v prosti prodaji.

Zelo dober je Thalgov,ki ga ni v prosti prodaji,lahko ga dobiš pri nas v salonu,dobri pa so tudi od Veeta.
Proti vraščanju pa lahko poskusiš tudi kombinacijo s pilingom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close