Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uporaba policijskih pooblastil v Rogu

Uporaba policijskih pooblastil v Rogu

Pirc Musar pravi, da je bila pretirana, policija pravi, da je bila ustrezna, jaz pravim, da je bila še premajhna .

Ojoj, a sem kaj zamudila?

Je spet Janša na oblasti?

Janša kriv… 😉

Ha ha ha. Še niste ugotovili, da so golobisti veliko hujši , kot je bil kdajkoli Janša. Solzivec vedno prav pride.

levi so mirno stali in občudovali pročelje,desni so metali stvari,sprejali..a glej ga zlomka,samo pridnih levih se je prijel plin in trd prijem..janšisti pokvarjeni.

Če bi se jaz tako obnašal, ko me ustavi policaj, bi bil tudi v čuzi. Ti lenuhi pa mislijo da jim je vse dovoljeno.

jankoviča volite znova in znova, zdaj pa imate to sranje od privatne elitne “umetnosti” na javnih površinah. za bruhat!

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 28.10.2023 ob 11:52

Če bi se jaz tako obnašal, ko me ustavi policaj, bi bil tudi v čuzi. Ti lenuhi pa mislijo da jim je vse dovoljeno.

WD, če bi šel sredi prometnega zamaška v križišče in usmerjal promet, bi tudi bile sankcije, kaj praviš? ampaj jankovič je pa ja jankovič. vse dovoljeno, celo ploskajo mu. bebci!

Čestitke Zokiju, nje, za res lepo preurejen Rog in da je spravil klošarje drugam. Se je sedaj točno videlo kakšen je nivo kulture t.i.  bivših Rogovih ‘ustvarjalcev’. Še tiste penzionerje, ki kričijo in delajo kaos po Ljubljani, naj pošteno namlatijo, da bo enkrat mir.

Če premal so jih namlatli ku rbe đžankiske……

a pirc musar se pa lahko vmesava v policijsko delo?

vse bolj vudno postaja vse skupaj, se posebej ker je bobnarca pri njej…

od kje predsednici dovoljenja in poobpastilo da poda taksno iujavo za neodvisni organ policije…

Bravo, Zoki. Rog si naredil spet spodoben. Prej je bil bolj leglo lenuhov, kvazi umetnikov in narkomanov, ki so tam brezplačno živeli na tuj račun.

mislim da sepo izjavi in vnesavanju musarce tocno vidi, da je namen bobnarce napad na vlado in osebno mascevanje ocitno ne samo politiki ampak zdaj tufi policiji.

kako ironicno pa so zdaj dokazali da tam kjer je bobnarca se vmesavajo v strokovno delo policije… torej bobnarca je v kabinetu predsednice in ta se zdaj ocitno vmesava v strokovno delo policije s tako izjavo

Riba546, 28.10.2023 ob 14:02

Bravo, Zoki. Rog si naredil spet spodoben. Prej je bil bolj leglo lenuhov, kvazi umetnikov in narkomanov, ki so tam brezplačno živeli na tuj račun.

riba, ti ne razumeš 1% družbe, kaj šele politike.

plehko do amena!

Za vse, ki podpirate Jankoviča: navadni občani si torej ne zaslužijo prisotnosti ob njegovih izbrancih politične elite v objektu, ki je javen in je bil zgrajen z javnimi sredstvi? Torej podpirate neenakost državljanov in “ne-elitne” občane, ki protestirajo zoper neenakost. Še več, zmerjate jih z narkomani, pijanci in vandali in menite, da je bila uporaba sile nanje še premajhna? Vaše pojmovanje demokracije je res na vrhuncu…
Pametnemu dovolj.

Jaz nič ne razumem. A to so policaji sdsovce namlatli?

Na otvoritev so bili povabljeni kulturni ljudje. Tile, ki so sedaj delali štalo pred Rogom, so jo tudi pred dvema letoma, torej takorekoč stari znanci. Koliko so kulturni so pokazali, ko so pričeli uničevati komaj prenovljen objekt… samooklicani kulturniki, ustvarjalci in še kaj. Navadni občani ne uničujejo tuje lastnine, še manj pa svoje.

Elita spet ugrabila javno dobro in ga zrihtala zase. Vina za 100€, ja, “kultura” na visokem nivoju. Največ kulturnikov v zgodovini je prihajalo iz revščine. Elita zna samo drek srat iz polne riti v različnih umetniških oblikah.

Rog je bilo popularno shajališče ljubljanskih gejev. Seveda poleg skvoterjev, džankijev, pijančkov, klošarjev in alternativcev.

Preostane jim samo še Metelkova in Tivoli.

ja, jankovičeva kultura je res na nivoju. na nivoju instagram popularnih retruširanih fotk. ta elita nima niti trohice vpogleda, kaj umetnost je. pa ne mislim, da je iz roga prišla sama umetnost, ampak to, kar se gre ta povabljena privatna elita, nima čisto nobene veze – niti s kulturo, kaj šele umetnostjo.

pač žalostno. in mnenja mnogih tu pač odražajo stanje, ki vlada.

ogabno, kako ubogi domet imate nekateri!

Anonimno 2570, 28.10.2023 ob 18:56

ja, jankovičeva kultura je res na nivoju. na nivoju instagram popularnih retruširanih fotk. ta elita nima niti trohice vpogleda, kaj umetnost je. pa ne mislim, da je iz roga prišla sama umetnost, ampak to, kar se gre ta povabljena privatna elita, nima čisto nobene veze – niti s kulturo, kaj šele umetnostjo.

pač žalostno. in mnenja mnogih tu pač odražajo stanje, ki vlada.

ogabno, kako ubogi domet imate nekateri!

Domet Rogovcev smo lahko videli na lastne oči. Razbijanje in uničevanje ni nobena umetniška instalacija ampak navaden poden vandalizem. Če je to domet kulture potem smo raje brez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close