Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Uporaba losjona za čiščenje kože

Uporaba losjona za čiščenje kože

Pozdravljeni. Danes sem bila pri svoji kozmetičarki-2., prej nisem hodila. imam zrlo problematično-mozoljasto kožo. Svetovala mi je za čiščenje kože od Biodroge preparat Puran 2v1(tonik+mleko). Zanima me, kako si naj čistim. NAj si najprej obraz sperem z vodo in potem nanesem z gobicami losjon, ali naj si kar z losjonom očistim in potem z vodo umijem obraz. Nekako se mi zdi, da nekje mora biti voda zraven. Mogoče je vprašanje mal noro, ampak sem sklenila da se totalno posvetim koži in me to zanima. Lep pozdrav!

Pozdravljena!

Sama svojim stankam ne svetujem proizvodov, ki niso posamezni, saj sem zagovornik, da se čistilno mleko mora temeljito z vodo umiti in šele na očiščen in posušen obraz nanese tonik!Vaš izdelek ki ste ga kupila, se pa ne umiva, zato bi vam ga priporočala, da ga uporabljate samo takrat morda, ko niste naličena, ali za na pot!
Drugače pa se še posvetujte , kjer ste ga kupili, saj tam izdelek poznajo in vam lahko svetujejo!
Naslednjič pa se poskusite nego doma posebej z mlekom in tonikom!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close