Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija UPC uporabniške izkušnje

UPC uporabniške izkušnje

Malo me mika, da bi vzel digitalni trojček L pa me zanima kakšne izkušnje imate s tole zadevo.
Ali dela internet brez izpadov in prekinitev?
Se digitalni snemalnik obnese? TV deluje brez prekinitev?
Kakršnekoli izkušnje in informacije so dobrodošle. Če je pomembna geografska lokacija, gre za LJ Vič, ponudnik KTV je bil Telemach.
Vnaprej hvala za morebitne odgovore.

Jaz imam pri njih trojček L (LJ-Šiška), samo da smo še na kabelskem sistemu, ne optiki. Razen telefona sem naročnik par let, tudi sedaj dela vse b.p. in sem zadovoljen.

zadovoljna!

Do manjših in krajših motenj tako telefona, kot interneta pa prihaja pri vseh ponudnikih.
TV deluje popolnoma brezhibno.

Tudi jaz sem zadovoljen. V treh letih samo en izpad za dve uri. Res pa da je potem problem ker ne dela internet TV in telefon.

Jps, žal pa se gredo že vsi ‘ trojčke’ tako, da slednjemu ne moreš uiti.

mi imamo trojčka, pa sploh nismo priklopili telefona, ker se nam ne da kupit aparata (prejšnji je bil isdn, pa ne paše na navadno linijo???). pa kdo danes še uporablja stacionarca??? imamo vsi mobitele.

če kličeš znotraj UPC je zastonj, ampka kako pa veš, da je nekdo prekou UPC?

Imam trojček od letos spomladi, vse v redu, le pri digitalnih programih (ki jih moraš plačati dodatno in se lahko odločiš zanje ali pa ne) je preklop počasnejši, drugo je pa vse v redu, res pa je da ves čas ne visim na internetu (kak dan ga sploh ne “všaltam), tako da ne vem, če so kake prekinitve, ko sem ga imela vklučenega, je vedno deloval

Mi ga imamo sedaj dobra 2 meseca, tega digitalnega trojčka (L), prej smo pa imeli kabelski trojček (Telemach). Lahko rečem, da je super, veliko programov in še HBO je včasih možno gledati, čeprav je za plačat. Sem bila prej zadovoljna in sem sedaj tudi. Res pa je, da smo iz gorenjkega konca in v času gradnje avtoceste, so nam delavci večkrat pretrgali kabel in smo bili brez po kakšno uro ali dve. Sedaj ko je dokaj končano, pa dela kot urca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close